Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojky
Já zachycuji nánožník jako Zuzka když sedíme proti jízdě a když je otočený tak za konstrukci mezi těmi válečky hlavně aby byl ten nánožník co nejvíce nahoře, aby mu tam netáhlo.
Monika
Fidak píše:
ahoj holky, nevíte někdo jakou barvu má zevnitř sporťák active coffee nebo team brown?
Nevim jak sportak active coffee ale korba měla něco jako šedou (možná trošku do zelinkava ale to fakt jen málo). snad je to u sporťáku stejný. A sporťák team brown máme a tam je to taková béžová- bílá káva? těžko se to popisuje, snad jsem ti aspoň trochu pomohla
![]()
Holky nevíte jaký rozdíl je v barvách antracit a grey??? Koupila jsem v červenci sporťák antracit, od července sháním nánožník a teď se dozvím že ta barva už je ze staré kolekce, mne asi omyje.......
Leni, jestli můžu poradit, tak nánožník ani nesháněj, je totálně na prd, radši investuj prachy do kvalitního fusaku. Nánožník je hrozně nízkej, malýmu tam stejně fouká (má ho tak do pasu) a navíc občas i drhne o kolečka když zatáčí (když mám malého čelem k sobě) Můžu Ti poslat i fotku abys to viděla. Alča
No jo ale jaký fusak?? Mám Maxi cosi, starší, dostali jsme ho k autosedačce, ten mi nepříjde nějak moc super. Nevím proč nedělají třebas nějaký s Gore-texem ![]()
posílám fotku vnitřku kočárku v barvě Team Brown
http://lh4.ggpht.com/…PICT9105.jpg
fusak mám nakonec jeden s beránkem Kaiser a jeden s rukávy T&GO
Ahojda holky Mutsíkářky ![]()
holky jdu taky s dotázkem-stejným jako Alikvoir...........................
holky, která z vás máte origoš nánožník Mutsy a ne z Emitexu-kam ho připínáte????
Já jsem na nervy z toho, jak mi pořád klouže dolu a drhne o kolečka
![]()
Zuzi hledala jsem jednu tvou fotku, cos dávala před časem a vypadá, že ty máš originál nánožník a sedí ti dobře-kde ho máš prosímtě zapnutej?????
Ditta77 origo nanoznik mam, ale moc ho nevyuzivam, protoze z nej nejsem uplne odvazana, i kdyz v zime na nej taky dojde.
Nejlip to tam drzi, kdyz to pripnes vlastne dovnitr boudicky (tam co se nacvakava striska na sportak to jde docela dobre pripnout) ![]()
ale pro me bohuzel asi nanoznik stejne zustane nejvetsim zklamanim z kocarku (takze vlastne drobnost, ale potesilo by kdyby to vic domakali)_ je to takove male obludarium
![]()
DITTO - jak už psala Quinny - mám ho upnutý uvnitř boudičky, jak jsou dráty a stříška se zasazuje do sedačky a zvednutá ta podnožka. Kdyby ti to i tak drhlo, zkus tu tkaničku kolem drátu omotat 2×
.
Ha nepřihlášena, Zuzka
Zdravím, tak já to upínám taky k boudičce, ale né kolem drátů, ale kolem té části co se zastrkává do sedačky, ta v níž je upnuta ta výstuž boudičky (ty dráty). Akorát to vychází na omotání a nánožník perfektně sedí. Je krásně vypnutý a pevně obepíná madlo, takže není tak prověšený jako u fotek výše. Já osobně bych s takhle upevněným nánožníkem nevyjela, vapadá to jako by to k tomu kočárku ani nesedělo (a vzhledem k ceně kočárku???). Nejsem přihlášená, tak nemohu vložit foto. Zuzana
Holky nevíte jak vypnout boudu v hluboké korbě? Jsem vytočená, jedu si tak dneska po poli
a při projetí jakékoliv díry se mi ta bouda začala sklápět, za ty prachy by mohli dělat ty boudy kvalitnější, jak vidím kolik mají jiné kočárky na hlubokých korbách vychytávek tak čumím. Jinak na podvozek nemůžu říct křivého slava
Díkes
LeníkDOMO píše:
Holky nevíte jak vypnout boudu v hluboké korbě? Jsem vytočená, jedu si tak dneska po polia při projetí jakékoliv díry se mi ta bouda začala sklápět, za ty prachy by mohli dělat ty boudy kvalitnější, jak vidím kolik mají jiné kočárky na hlubokých korbách vychytávek tak čumím. Jinak na podvozek nemůžu říct křivého slava
Díkes
Leni no nejlíp mi to šlo tak, že to vzadu odepneš od těch sucháčů co to drží ke korbičce a a napneš co to jde dopředu a pomalu zase přilepíš ten sucháč.
Třeba někdo poradí ještě něco lepšího.
Fakt že tohle mohli ještě trochu domakat, ale od té doby co mám pár věcí ke sporťáku tak už mi tohle přijde jako malichernost ![]()
a teda naprostej souhlas že podvozek nemá chybu, tím spíš si ale můžou dát práci s vychytáním toho zbytku ![]()
Mi se líbí takový ten kšilt co ho jen vypinknes když fouká nebo svítí sluníčko. Co se Ti nelíbí na sportáku?