Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderad nálepky …jsem včera ohla hřbet a koukla jak vypadají naše kolečka
Jako jsou trošku podřená, ale světe div se, na tom prostředku teda minimálně, když už tak okolo, a na to by nálepky teda stejně nepomohly. A příjemně mě to překvapilo, několikrát denně se s ním rvu do výtahu, který je dost na těsno a vcelku pohoda, jsem čekala, že to bude o moc horší ![]()
ad adaptery pokud se s nima zacházelo slušně tak jsou vpodstatě věčné. Naše teda krom pár škrábánců (ale tomu se při nasazovaní plastu na plast vyhnout nejde) po 10m byli jak nové.
MONI - návlek mám doma ![]()
S tím černáním neporadím, popravdě jsem si toho u toho našeho kousku ani nevšimla :-/
DD - já měla adaptery také použité a v pohodě. Žádný problém. A poslali jsme je zase dál spolu s autosedačkou. Takže já bych nové určitě nekupovala…
NÁLEPKY - také jsem na ně koukala, ale vzhledem k tomu, že máme poškrábanou celou tu umělou hmotu, tak by to náš problém moc neřešilo. Taky to spíš vidím na případné nastříkání celých disků na stříbrno.
KOLOZUBKO - tak tu novou barvu vůbec neznám. Ale také bych jí raději chtěla vidět v reálu nebo aspoň na vzorníku látky. Držím palce, ať se ti zadaří.
Ahoj holky, tak Mutsinka už má u nás pořádný zátěžový test, holky taky i když máte zaaretováno tak se Vám podvozek trochu hýbe?? Mi teda tak asi půl cm na každou stranu, je možné že to máme trochu špinavé…
Adaptéry jsem koupila nové, protože staré jsem našla od 400,– výše a já mam ze Skrblíka za 609,– nové, tak když k tomu hodím poštovné tak jsem na tom stejně.
Ahoj holky, potřebuju poradit. Dneska jsem vybalila sportovní korbičku a zkoušela jsem co a jak a za boha mi nešla dát úplně do lehu, pořád jsem měla pocit že je tam Lucka tak jako v polosedě. Jde to vůbec? Prosím poraďte. Díky
Laya- úplně dole jsou dvě kolečka na obou dvou stranách, zkus je zarazit a otočit, je tam i něco napsané ale teď si nevybavím co. Jedna fáze je pro menší děti, tím že to jde až do lehu, a jedna je pro větší děti. Prostě se to nějak celé začne pohybovat. Jo a nezapomeň až to budeš nasazovat na podvozek že ty dolní háky musí být mezi těmi tyčkami to taky dělá svoje, pokud to budeš mít po směru jízdy. Doufám že ti to půjde.
Monika
Mony moc děkuju, ty čudlíky jsem na šla je nanich napsané small/large, zkoušela jsem zamáčknout a otočit a přišlo mi že se tam udělal schod. Když s nima nic neudělaám tak se to samo pořád pohybuje. Mám problém že se mi malá pomalu nevejde do hluboké korbičky a tak na to aby poloseděla je ještě malinkatá. Musím upřímně říct že zatím mě sportovní korbička celkem zklamala, ale třeba to ještě vychytám a pak budu spokojená… ![]()
Já jsem sportovní sedačku taky vytáhla brzo malej tam byl už od 5.měsíce, jelikož se do hluboké i s fusakem nevešel a bylo to fain on byl taky spokojenej už se kolem sebe díval a dlouho mi tam spal teda spí dodnes.
Máš ji po směru nebo proti směru(otočený k sobě)? Už jsi ji dala na podvozek?Na podvozku se to lépe dělá aspoň vidíš jestli to opěradlo jde úplně do lehu.
Monika
LAYO - no úplně do lehu bohužel sporťák nejde! Bohužel to nejde u většiny moderních sportovních kočárků (např. ani Jané a další). Vždycky to bude trochu se schodem :-/
A pro 3-měsíční mimčo mi ta sportovní sedačka fakt ještě nepřijde, to ještě by fakt mělo ležet na rovné ploše
.
Takže za mě - sporotvní sedačku ještě nedoporučuji. Min do těch 5 měsíců by to chtělo korbičku. Pokud to fakt nejde - co popřemýšlet, jestli si někde nemůžeš půjčit jiný kočárek, kde by malá aspoň ty dva měsíce byla ještě na rovné ploše v lehu? Nebo koupit nějaký starší kočár na MMB a pak ho zase střelit dál až malá doroste do sporťáku.
Bohužel ty moderní korby jsou relativně malé. I když Toník byl macek a v pohodě tam do těch 6 měsíců vydržel. Prostě měl skrčené nohy a vůbec mu to nevadilo.
Moc jsem neporadila, ale podle mě tudy cesta fakt min ty 2 měsíce ještě nejede..
LENÍK - já myslím, že je to normální, že v tom kloubu je trochu vůle, i když je zaaretovaný.. Já bych to neřešila…
Áááá koukám, že nejsem přihlášená, takže nepřihlášený Zuzicak
Zuzi taky děkuju za názor, u nás se naštěstí už jedná jen o měsíc, Lucce budou 4m v úterý.
Tak holt ještě počkáme. stejně čekáme na nánožník, tak to ještě chvilku vydrží.
Ale stejně to nechápu, děti jsou čím dál větší a korbičky čím dál menší. ![]()
NO LAYO zkuste ten měsíc ještě vydržet a pak už bych se toho nebála, že to není úplně do lehu.
Jinak poznatek dobrej
. Holt se šetří každé kilo. Ale mohla jsi koupit kočárek s velkým lůžkem - TAKO a spol
. No blbej vtip, já vím…
Lanyo - tak my máme Mutsy 4rider, sporták použíbáme asi měsíc. MAlá tam byla jak motýl na špendlíku, tak manžel koupil toto:
http://www.rajmaminek.cz/…y-soft-ride/
a malá je v pohodlí. Sporták opravdu nejde do uplně do lehu, ale myslím, že ta nejnižší poloha je pohodlná. Zvlášt s tou vložkou.
Na golfky, kde ještě taky „plave“ máme zase toto:
http://www.slune-cz.cz/…eece-bavlna/
Přeju príma ježdění s „mucíčkem“ ![]()
Zuzi
tos mě pobavila teda.
Leni na to jsem se taky chtěla zeptat co máte ve sporťáku na tom potahu. Dík za tip.
Ahoj Leniko,
chtěla bych se tě zeptat na tvé praktické zklušenosti z 4Ridrem, moc se mi líbí akorát ještě zvažuji kolečka. Tvrzená guma či nafukovací.
Děkuji za rady
Eva
Evi,
tak my máme nafukovačky a jsou skvělé. Hodně jezdíme v terénu a je to bezproblémové ježdění, fakt. Pěkně to odpružuje. Manžel občas dofoukne kola. Já jsem gumu nechtěla, přišlo mi to tvrdé.
Jinak jsem s kočárkem velmi spokojená, nedocenitelný je ten nákupní koš, využíváme ho maximálně.
Co je trochu problém je váha - jezdím jen nízkopodlažním busem, netroufám si nikomu říkat o pomoc s plně naloženým kočárem
to už má tak těch 30kg ![]()
Někomu vadí rozpětí zadních kol - do starých výtahu se nevejde.
Ale já s ničím nemám problémy, takže tento kočárek je pro mě ideální.
A jak tak koukám kolem sebe a jak se mě hodně maminek v obchodě nebo na ulici ptá - o mutsyho je čím dál větší zájem.
Tak at jsi taky spokojená
L.
Ahoj Leniko,
moc děkuji za tvé praktické postřehy. Jsem 100% rozhodlá, příští týden jedu do bebyparku Praha a doufám, že i vyberu korbičku a vše ostatní.
Eva