Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderDenulenko jj bez tašky na serepetičky
jak jsi to moc pěkně nazvala se s mimčem fakt neobejdeš, ale to je ti počítám jasný ![]()
Mě se nelíbila ta originál a batoh jsem nechtěla, protože bych si připadala nedostatečně elegantní (oo jak já byla naivní)…a tak jsem nakonec po internetu vybrala tašku Aesthetic (vyrábějí i hezký ty zkracovací fusaky- už se tu o nich někde psalo, ale taška teda nic moc, do dneška si to vyčítám, jako je moc pěkná, ale ve vnitř má jedinou přihrádku nijak nerozdělenou, takže i při velkým snažení se z obsahu stejně za chvíli stane jedna velká hromada, což teda moc praktický není
![]()
teď jsem u kámošky vyděla nějakou značku chicc´o´bello (doufám, že se to takhle píše) a ta je teda sice dost objemná (což se mi moc nelíbilo na tý origo od Mutsy) ale jinak praktičnost sama ![]()
tašek je spousta, záleží kolik chce člověk investovat, a pokud máš možnost tak nejlepší je vidět na živo ![]()
Hmm toho jsem se bála,proč to není tak,že neee, když máš kočár mutsy, nic nepotřebuješ,miminko jak tak spokojené,že bys tašku vůůůbec nevyužila..ach jo ![]()
Moc děkuji quinny za užitečnou radu a proč jsi byla naivní s batohem Mutsy?????
Ahoj, nejde se mi přihlásit… Holky jak řešíte sluníčko?? Jde u na mutsíka připnout slunečník?? Taky řešíme s manželem na co jsou ty táhla na spodku hluboké korbičky… ještě jsme nikde nevyjeli, protože bud to jsou vedra nebo prší, tak sedíme s prckem doma…
Dík LeníkDOMO
Zdravím,
tak originál taška se mi nelíbila, batoh mi přišel zbytečně drahý a nic moc. chtěla jsem si koupit nějakou jinou tašku, ale na mutsy podvozku ty tašky blbě drží (zasekávají se o korbu). Nakonec jezdíme už 1,5 bez tašky a no problem. Když jedem na výlet nebo plavání, tak stejně používám velký batoh. Na procházky po okolí jsem věci naházela do kapsy na korbě, nebo když jsem používala hlubokou kr. (cargo bez kapsy), tak jsem si věci dávala malému do korby pod nožky.A když jsme jezdili na nákupy atd., tak jsem si brala kabelky a tašky dle oblečení. V nejhorším jsem věci dala do kočíku.
Ty oka na hluboké korbě se používají při skládání korby i s podvozkem. Zatáhneš je jako k sobě a korba se nakoloní dozadu (dolní okraj korby kopíruje šikmou tyč podvozku) a pak jenom klasicky složíš podvozek, takže nemusíš při skládání korbu sundávat.
Slunečník jsem si loni objednávala mutsy (stejné upínaní jako u univerzálních sl. a sl. jiných značek), ale nepřišla jsem na to jak ho upevnit, nijak mi nedržel a když jsem ho dala moc nahoru (na tu užší tyčku), tak to vypadalo divně. Tak jsem ho vrátila. Snad pomůže někdo jinný. Já nakonec používala šátek (koupila jsem si takový, ať ladí k barvě kočáru).
Zuzana
Ahoj holky, jsem tu prvně tak se učím a pomalu dočítám…
Mustíka máme už rok a jsem maximálně spokojená… Jen se mi pomalu začíná posouvat ta kůže na madlu, asi budeme muset na reklamaci
ale vím čím jsme to udělala (tahání prcka po nájezdech do schodů) takže už si na to budu dávat bacha a nájezdům se vyhýbat
Jinak batoh na Mutsinku mám, a jsme moc spokojená i když ho používám jen na větší výlety, jinak mi postačí přídavný koš. Pokud chci být za dámu tak přebalovací věci narvu do malé černé kabelky a dám do košíku původního.
Slunečník jsem připevnila úplně v pohodě na pravou tyč, na tu silnější… až se mi podaří přihlásit tak sem vložím foto…
DENUL - já tašku měla, nějakou neoriginální, dovezla jsem si jí z Holandska a super. Kamarádka, co si teď kupovala Mutsíka, tak koupila tašku na kočár Babymoov (tuším) a hrozně si jí chválí. Nebo dokup košík a věci dávej do něj. Já bych tedy bez tašky nebo košíku být nemohla. Přeci jen jsem vozila většinou krámy pro děti 2.
LENIK - já používala sluneční stříšku od Teutonie. Slunečníky se mně osobně nelíbí, takže to jsem ani nezkoušela. Ale ta moje kamarádka jezdí se slunečníkem tuším BabyPoint a v pohodě..
ANONYM - trochu se obávám, že ti ty kožené rukojeti jako reklamaci v záruční době neuznají. Myslím, že už se to tu někdy dřív řešilo a brali to jako vadu opotřebením. Ale snad ti to udělají aspoň za nějaký menší peníz…
QUINNY - jj spokojenost vždy a všude! Já teď jezdím s golfkama Jané Carrera a je to bída :-/. Už abych měla Mutsíka zpátky, vůbec se to nedá srovnat.. U nás taky terén jak v lese, takže to je fakt hrůza.
MONI - ještě mě napadlo - nechceš poslat jeden ten návlek poštou? Že by sis to pořádně obhlédla a případně ušila? Jestli jo, dej mi vědět, pošli mi adresu!
Jdu fachčit.
Z.
denulenko ani néé tak s batohem jako spíš s tou elegancí, za tu dobu s prckem se mi dost posunuli meze
![]()
ad sluníčko řešíme clonou od Teutonie. Slunečník nám šel na:,–(it v poho na tu tlustou tyčku, ale vyhovoval jakžtakž u korby, i když být o něco nižší tak už asi nevidím na cestu vůbec, ale u sporťáku už vůbec takže šel pápá společně s hlubokou korbou (byl v její barvě). a ta clona je dokonalá, žádnej krám navíc, dá se hezky zmuchtat do balíčku takže když nesvítí může odpočívat v kapse a je pořád po ruce ![]()
anonymní s batohem
můžu mít dotaz jak moc je praktický? jestli má uvnitř nějaký super dělení na přihrádky atpod? dík
Zuzi ty jsi bez Mutsynky? to mi nějak uniklo
![]()
jako Jané golfáče jsou slušný, ale tak do města nebo supermarketu no
má je sousedka, jsem se v zimě hoodně pobavila, když se s nima snažila projet sněhový závěje a terén co tu máme před barákem, ale byla statečná, já bych to vzdala už po 5ti minutách, ona bojovala jako lvice a asi za 20 minut se dostala na konec ulice, pak už jsem jí neviděla
![]()
Holky našla jsem na mimibazaru nějakou paní co šije návleky na sporťáky, my to ještě nepotřebujem tak snad to pomůže některé z Vás http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
Ta stříška od teutonie se připíná jak?? to je jen látka nebo kšilt?? Dík
LeníkDOMO
Lenik
ta stříška vypadá takhle
http://www.babystyle.cz/…ecni-striska
je to kus látky, vpředu je všitá taková jakoby struna s tvarovou pamětí, ale jinak je to celý látka a připíná se to po stranách dvěma plastovými klipsy (my jí měli až na sporťák, ale určitě by to mělo jít i na hlubokou) ![]()
Zuzicak- Zuzi posílala jsem ti adresu na tvé soukromé zprávy, ale nejsem si jistá jestli došla. Napiš mi prosím, jestli jsi jí dostala děkuji
Monika.
Holky- mám dotaz, které jezdíte s přídavným košíkem, jak se vám s ním zatáčí když ho máte trochu naplněný? Mladej váží 10 kg +nějakej ten malej nákup, a už se tomu kloubu moc nechce, musím s tím více zabrat, a toho mám poctivě promazaný
. Mám s tím problém jenom já, nebo se najde ještě někdo?
Monika
Ahojky holčenky ![]()
nebudete se snad zlobit, když k vám občas přijdu, že ne????
![]()
Chodím sem pro rady, pročítám, tak si říkám, že připojit se nebude na škodu
![]()
Zjistila jsem, že tu řešíte přesně ty samý věci a problémy, který jsem řešila, nebo řešim taky.................
Holky mám též jeden aktuální problém
![]()
jezdíme na chalupu a tam nikde nedrandím po procházkách-většinou, ale vyšoupnu vždycky kočárek s malou ven-a nedávno jsem s nelibostí zjistila, že mám vyšisovanou tu látku, co je vevnitř v korbičce
![]()
Jsem z toho docela rozhozená, pač to nevypadá zrovna hezky a navíc, až ho budu prodávat, tak abych pěkně slevila ![]()
Stalo se vám to někomu????????????????,
Kočárek, kterej má takový renomé a sám výrobce píše, že materiály, který používají jsou velmi kvalitní-sakriš ![]()
MONI - neboj, je to úplně normální!!! Jak je ten košík naplněnej tak nejen že kočár rapidně ztěžkne, ale i je to holt náročnější pro tu nápravu natáčecí. Já většinou s nákupem jezdím se zaaretovaným kloubem. je to lepší i proto, že se neodře ten koš.
DITO - nemáš náhodou barvu College Ocean, která má tu vnitřní bavlněnou vložku tmavě modrou? Pokud ano, tuším, že jsem to už četla, že ta vnitřní modrá látka šisuje.. Bohužel je to úděl tmavé bavlněné látky :-/
Pokud máš vnitřní barvu šedivou, tak je to zvláštní, protože o tom jsem neslyšela a navíc je ta barva tak světlá, že si jí vyšisovanou ani představit neumím… Takže neporadím, jen holt nedávat na sluníčko :-/.
QUINNY - jj nemám teď Mutsíka doma. Před dovolenou jsem ho odvezla k prodejci do Drážďan pro výměnu té slídy ve stříšce a utažení rukojeti (v září mi končí záruční doba, musela jsem toho využít). Ale už ho tam mám připravený k vyzvednutí. Jen jsem to zjistila až včera po 18 dnech, protože mi jejich emaily padaly do spamu.. Asi příští sobotu se pro něj vypravím..