Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
24.6.09 20:38

Ahoj holky, tak my čekame každným dnem na Mutsíka UR, korbičku jsme koupili starší tmavě modrou 2007 a sporťák nový team silver. Kupujeme ve Skrblíkovi v Ostravě, paní byla velice příjemná i když mne zarazila větou že na některé barvy se čeká i 4měsíce protože jdou Mutsy hodně na odbyt :roll:
Jak moc jste využili adaptéry na autosedačku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
24.6.09 23:58

Ahojky.. adaptery na autosedacku pouzivam kazdy den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
25.6.09 00:20

Ahojky mam taky kosik.. Mutsyka mam uz pres dva roky.. a kosik jsem si poridila az ted.. a moc toho lituju..uz jsem dva roky mohla frajerit.. :-) Pokazde jak jsem v obchode.. a nakladam nakup do kosiku a potom ho jentak zavesim na kocar… cumi vsichni i prodavacky.. duchodkyne.. maminy.. proste fakt je suprovy a kdo vaha nad jeho koupi.. at nevaha a neboji se..protoze urcite neprohloupi.. :-)
Ja ho vyuzivam jeste jinak.. protoze mam dvou mesicni a taky dvouletou dceru.. vyuzivam plne jeste dalsi vyrobek mutsy a to skate.. vsichni tu na nej nadavali..ale ja si ho nemuzu vynachvalit.. Ada na nem vetsinou sedi a prave se drzi kosiku.. pokusim se tu vlozit fotecku..ale jeste jsem to nedelala..tak uvidime..
Pred vice jak dvema rokama jsem to tady procitala a taky jsem se rozhodovala nad mutsy…zda ano ci ne.. a jsem opravdu rada ze zvitezil.. a ze se s nim jeste nemusim diky dalsimu ditku tak brzy loucit..
Mutsykum zdar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
25.6.09 10:53

MONILI - tak to je fakt super cena za 700 Kč! Já ho kupoval před půl rokem za litřík, ale nelituji :-).

LENIK - já jsem adaptéry na sedajdu moc nevyužila, ale to díky tomu, že jsem měla po starším synovi i Quinny Zapp, takže jsem ho využívala jako podvozek pro autosedajdu. Byl lehký, i když zase na houby na nákupy. Mít asi tenkrát košík, tak jezdím s podvozkem Mutsy a nakupuji do košíku.

RUPINKO - i já u nás způsobila košíkem poprask a každému ho jen vychvaluji. Kočárek mají teď i dvě kamarádky, tak i jim ho pořád nutím, ale zatím odolávají. I když ta jedna ho chce, ale asi až ke sporťáku.
Jo a se skatem jsi to vyřešila suprově! Vidíš, jak to mají nakonec všechno perfektně sladěné :D :D :D.

Jééé holky, mě se tak s Mutsíkem nebude chtít loučit :-(. Už by klidně mohl jít z domu, ale já ho fakt nedám dokud nebudu muset… Jen kvůli němu bych si jedno miminko ještě dala, ale je to fakt jediný důvod, takže to neprojde :D :D :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.6.09 10:41

Holky tak košík koupím taky.....nevíte některá jak vypadá barva MOCHA?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
26.6.09 11:59

Mi se moccha líbila na fotkách ne netu, ale ve vzorníku vypadala jinak, tak jsem byla ráda, že jsem si ji neobjednala. Možná že v reálu vypadá zase jinak, protože některé barvy vyniknou až na větších plochách. Pak ať si člověk vybere ......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.6.09 09:56

Ahojte holky tak košík už mám, není co dodat :potlesk: ,konečně mám plno místa a vše se mi do něho vejde :lol: .

Děvčata mám na prodej originál autosedačku Mutsy Traveller, nemá chybu, používala jsem jí i místo hluboké korbičky a řeknu vám vypadalo to super, malému se tam dobře spinkalo. Jestli chcete kouknout je na www.maminet.cz , je to ta světlounce zelená. Nebo na www.bazar.cz

ZUZIČÁKU- jak jsi spokojená s tou vložkou od emitexu? Jsem byla tak trošinku zklamaná, mám jí modrou malej už má vytahané nitky pod nožičkama, jak s něma pořád mrská.

Monili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
29.6.09 08:54

MONI - super, že už máte košík a jsi nadšená :-)

S tou vložkou - je fakt, že se docela shrnuje, jak se tam Tonda občas mele, ale vytahaných nitek jsem si ani nevšimla. Já jsem hlavně ráda, že alespoň částečně zamezí ušpinění kočárku a navíc ten kočárek vypadá takový hned barevnější. Nám to ta zelená děsně oživila. Jen mě ještě mrzí, že jsem moc prostříhla otvory na pásy a teď je to takové vytahané, chystám se to zase zapošít. Je fakt, že za těch 290 jsem spokojená, ale kdybych měla platit původní cenu, už bych tak nadšená nebyla :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.6.09 14:11

tak jdu zase na vás juknout.
a nahodit vám jednu fotečku 

naší super vložky do Mutsíka, nechala jsem si ušít i potah na madlo, paní je šikulka. Vložka sice mírně klouže dolů jak se prcek mele, ale to počítám dělá i ta od Emitexu ale aspoň to není takový hadřík :wink: škoda že výrobce nepochopil zatím že nejlepší by byl originál co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.6.09 14:20

Quinny, no, tak to je nádhera!!!! Máš ode mě palec nahoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
30.6.09 00:12

Ahoj holky mám doma 5 měsíční holčičku a úspěšně jezdíme v MUTSÍKU UR červená korbička s „M“ na stříšce, a pomaloučku u se ohlížím po sportovní sedačce.Líbí se mi TEAM DARK KAKI ale podle fotky z netu nejde poznat jaký je to materiál.Cargo, jsem se tady u vás dočetla že to není dobrý že se mačká.Líbylo by se mi kdyby byl ten materál podobný COLLEGE. Kdo zná odpověd,poraďte prosím :D

LeníkuDomo - ty jsi teď kupovala sport.sedačku TEAM tak mi ji prosím tě aspoň trošku popiš :oops: a taky se tě chci zeptat u toho Skrblíka to tam mají vystavené?? Já jsem z Havířova že bych se tam jela kuknou.

Rupínko - luxus líbí se mi jak jste to vyřešily se skatem :lol:

Quinny - ten potak je suuuuuupr,vypadá to skvěléééé

Ještě poznámka na závěr KOŠÍK mám taky LUXXXXUS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
30.6.09 16:05

QUINNY - to vypadá fakt suprově! No já už mám pomalu odmutsíkováno, takže já už nic kupovat fakt nemůžu :-(.

GABRLE - a z těch barev College co jsou v letošní kolekci sis nevybrala? Jinak podle mě podobný materiál není ani Team (nemá se snad lesknout jako College) ani Cargo (to je ten jak vypadá trochu jako neopren). Podobný by snad mohl být ten Active, ale také nevím, jestli ještě je v kolekci nebo ne…
No výběr nezávidím :-). nebo možná i jo, my už máme dovybráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
30.6.09 16:28

Ahoj Gabrle, včera mi volala paní ze Skrblíku, že některé barvy již nejsou ve výrobě, včetně té naši, a nadiktovala mi barvy, které jsou skladem, chtěli jsme šedostříbrnou tak jsme si z těch které jsou skladem vybrali Cargo Antracit, tak jsem sama zvědavá jak to bude vypadat........ Skrblík je eshop, mají prodejničku v Porubě, měli tam pouze vzorník látek, ze kterého jsme si vybrali ten team silver. Tak jestli plánuješ koupit sporťák tak raději si ho objednej co nejdřív, protože mi paní majitelka říkala, že nestačejí vyrábět. Jinak Skrblík je oficialní prodejce, byla jsem i u oficialního prodejce v Opavě, ale podvozek tam stojí 12000 a u Skrblíka 7800, pak si vyber :lol: Do konce týdne bych to snad měla mít doma, tak pak napíšu první dojmy (pokud nebudu v porodnici :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.7.09 15:16

Ahoj holky, tak se přidávám do klubu jako čerstvá majitelka UR a korby Mocha, barva je to přesně taková jakou jsem chtěla:-) a opravdu mnohem tmavší,než na webu.Chci se zeptat, co jste používaly v korbe přes zimu.Je tam sice takové povlečení v barvě vnitřku korbu,ale peřinku se mi pořizovat nechce, raději bych fusak,který pak bude tejně pod tou slídou v barvě kočáru.Nebo máte jiný tip????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
3.7.09 09:55

DENU - já měla fusak Aesthetic. Ten 3v1 Sport, takže jsem odepnula tu část pro větší dítě a byl v tom malém. Bylo mu dobře. Ale záleží, jak budeš mít velké dítko, jestli má vůbec cenu řešit fusak do korbičky, třeba už bude ve sporťáku 8) . JHinak vím, že holky hodně používají tu zavinovačku Fleecovou od Emitexu, co je i do autosedačky. Já měla fusak už po starším, takže byl v něm. Jo a Toník je únorový, takže byl fakt minimimino přes tu první zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí