Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj moc dekuju za odpovedi, myslela jsem boudicku u hluboke korby, na sportaku je uz takova ta vypinaci packa.Tak jsem rada ze to nicemu nevadi, jeste jednou moc diky za rady,otazek asi pribude jak budeme kocarek pouzivat, i kdyz zatim vsichni velmi chvali.tak moc diky,
Marketa
Zuzičáčku, mooooc pěkné!!! Vy ale musíte nadělat parády! ![]()
Jestli si vzpomenu, taky nějaké foto dodám. My máme kočárek Light Olive a tu emitexovou vložku v barvě vnitřku kočárku, takže šedou. Vypadá to decentě a taky pěkně. Hlavně jsem spokojená s funkčností té vložky. Parádička ![]()
Ahoj holky, malý dotaz...... Můžu si koupit z bazaru starší korbičku a nový podvozek?? Bude mi to na Mutsy pasovat?? Díky
Ahojky musis si dat pozor na uchyceni korbicky.. pokud budes mit novy podvozek nesmis mit korbicku starsi roku 2003… dej si na to pozor moji svagrovou tak vypekla jedna mamina.. a ona si musela koupit dalsi korbicku..
Díky, na korbičce je 3/2007 takže to snad bude OK. Ve čtvrtek jdem koupit podvozek a sporťáček, už se nemůžu dočkat!!! Leník
Dobrý den, nevíte náhodou jak vypadá uvnitř korbička Mutsy cargo Black, zda-li je celé polstrování uvnitř bílé nebo jaku má barvu? Nikde to nemohu najít… Děkuji M.
Ahoj holky,omlouvám se,že vám semlezu,mám dotaz na majitelky Mutsy,koupila jsem zatím jen nový podvozek UR a vybírám barvu korby, můžete mi poradit jak moc odpovídají barvy na www.ondalek.cz skutečnosti??? moc děkuji!!!
Kočky , ták já mám zarezervovaný v obchodě (vyzvednem až po porodu
Mutsy 4rider spokewheel a ve vnitř je světlý, krémovo-bílý
Zatím berem jen hlubokou vaničku a k tomu sedačku cabriofix, a pak dle spokojenosti uvidíme, jesli dokoupit sporťák, nebo nějaký jiný kočárek
Myslíte, že je u Mutsyho ten sporťák dobrý? Nechám si poradit ![]()
Rupinka , fakt
? Šířka, výška sedu, vše o.k? Asi se ptám hloupě, ale to víš, nezkušená nastávající maminka ![]()
Danul - no je rpoblém, že ty barvy u Mutsíků moc fotkám neodpovídají. Je to tím, že u barev College je ta látka hodně lesklá, takže se to nafotit jako v reálu nedá. já tedy svůj kočárek nevyfotila ani jednou tak, jak ve skutečnosti vypadá :-/. Ale záleží jakou barvu chceš… My máme třeba College Steel a je ve skutečnosti petrolejová a na fotkách zase vypadá buď moc modrá nebo moc šedá. kamarádka má College Light Olive a na fotkách vypadá hodně do šediva a ona je zase spíš do zelenkava.
Zkus napsat jakou barvu máš v merku a pokud jí tu holky budou mít, určitě ti napíšou, jak moc se ty barvy liší. Myslím ale, že třeba u materiálu Cargo ty barvy odpovídají, protože je to taková matná jakoby umělá látka. Active neodpovídají, protože tam je ta nitka dvoubarevná a opět vyfotit to moc nejde a ty Team nevím, protože ty jsem ve skutečnosti nikdy neviděla.
Ale přeji štěstí při výběru. Pokud jsi z Prahy zkus Babypark nebo další prodejny a na nějaké barvičky určitě narazíš
.
SWEETY - my měli také hlubokáč a teď už 3/4 roku jezdíme ve sporťáku. Jsme spokojení, i když jasně, že není vše ideální.. Zádová opěrka by mohla být delší, ale zatím s tím problém nemáme. V zimě se tam vešel krásně a počítám, že příští zimu ve fusaku už toho moc nenajezdíme, takže to už neřeším. U nás budeme využívat max do podzimu, v zimě už bude spíš jezdit na motorce, chodit nebo v golfkách (Jané Carrera, Zapp). Jako hluboký je ale podle mě ten nejlepší kočárek na trhu. Do terénu výborný! Máme sice golfky Carrera, ale používám je jen na cestování, protože na těch našich chodnících a v terénu se ty dva kočárky prostě srovnat nedají…
Holky, moc prosím jdu na radu.
Už mám vybraný podvozek - určitě to bude UR (čtyřkolka), ale nějak si nevím rady s korbičkou. Tedy jaký typ koupit? Nevíte někdy jaký je mezi nimi rozdíl?
A ještě jeden dotázek - korbičky jdou na všechny podvozky? Nebo je to že jeden typ korbičky+jeden typ podvozku?
Zdravím všechny mutsinářky ![]()
Dítko nám odrostlo, a tak prodáváme…kdyby měl někdo zájem (nebo někdo z doslechu)......nabízím Mutsy UrbanRider, barva Ocean College, kolekce 2006:
Vše originál, kupované v Babyparku na Zličíně. Má to pár chybek od běžného užívání, nic zá:,–(ního. Cena za vše 10990,–. V případě zájmu pošlu foto a další info.
mail: santlerka@post.cz
POTÁPKO - korbičky obecně se dělí na klasické a Joey. Ty klasické jsou většinou látkové, větší než Joey a děláí se dál dle typu potahu:
Kolekce Cargo - lesklý, hladký materiál - spíše elegantnější typ korby se zipy
Kolekce Active - jako jediná má reflexní pruhy
Kolekce Team + College - spíše sportovní typ korbičky
Korbička Joey má plastovou vaničku a látkopvá je jen stříška a nad tím plaste. Je trochu menší než klasická korbička (viz výše), ale zase vypadá luxusněji. Jo a je dražší.
Popravdě já kdybych měla znovu kupovat kočárek (jedině tento), tak bych korbičku brala z druhé ruky, protože jí koupíš za poloviční cenu a tu korbu fakt není možné zničit.
Více k materálům tady (je to část mého příspěvku ze strany 71):
Jinak ale k těm materiálům, já to zkoumala pro tu mojí kamarádku, co Mutsíka kupuje a v jedné recenzi jsem se dočetla toto:
Kočárky Mutsy jsou ve směs vyrobeny z šusťáku který je dobře udržovatelný po celou dobu užívání. Řada Cargo je hladký nelesklý šusťák, College (Sport) je texturovaný jednobarevný lesklý šusťák, Active texturovaný dvoubarevný šusťák (např. Active black je kombinace černé a šedé) , Team je texturovaný většinou jednobarevný nelesklý šusťák.
Přeji pěkný výběr! Já popravdě nevím, jakou barvu bych si z té letošní kolekce vybrala
. Miluji modrou, pro mě je to barva neutrální, ale z té letošní se mi žádná nelíbí. Ale je fakt, že se mi líbí ten materiál College, jak je krásně lesklý a v reálu jsem ten Team neviděla, ve kterém je barev letos nejvíc.