Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1308
5.2.09 13:06

Ahojky,

zdravím z pracovního procesu :-).

Mímo - stejně jako holky bych doporučila kočárek vyzkoušet! Myslím, že může být v pohodě, protože to jsou kočárky fakt kvalitní. Ale taky nemusí. Opravdu záleží, jak se k němu dotyčná chovala. Také pozor na to, že některé starší modely neměly aretovací nápravu, to bych nechtěla, protože to je pro mě jedním z hlavních plusů kočárku!
Pak asi pozor na rukojeť - molitanová se trhala, kožená se rozšívala. Ale to se dá vyřešit dokoupením kožených návleků u paní Vinterové na www.kocarkov.cz
Taky bych určitě vyzkoušela to aretování, jestli funguje, nezasekává se a tak.
Neduhem určitě budou omlácené disky koleček, ale to je problém všech ježděných Mutsyn, ale je to chyba jen kosmetická, funkčně to nevadí.. Případně jde nastříkat na novo..
Jinak kočárek doporučuji! je skvělý, do terénu a aby ses nedivila, třeba se ti z něj stane No.1 :D. jediná nevýhoda (alespoň pro je váha! na staršího jsem měla Jané Slalom a ten byl lehčí, ale jinak byl dle mě horší než Mutsínek).

IVUS - hehe, já taky ještě nedofukovala, takže se mi to taky mluví :-). Snad ještě chvíli vydržíme..

QUINNY - situaci s vyfouknutým kolečkem v parku fakt nezávidím.. Ale jsi borka, žes to zvládla. Košík se sedajdou je super!!! Já teda sedajdu na podvozku nevozila, mám Zappa (takže jsem využívala jeho podvozek), ale taky bych vozila víc, kdybychom měli košík už tenkrát. Dneska už je Tonda ve velké sedačce a je to maso, tahat jeho, Aleše a ještě krámy, uf uf..

Jo a že zavazím košem při odaretovaných kolech jsem si taky všimla, ale u nás jen na jedné straně.. No holt tolik ten podvozek netočím a je to hned lepší :-). I když to naštve, já vím… Mně takhle začaly vylézat z ničeho nic nitky na origoš nánožníku a neudělám nic. Prostě vylezly a jsou vylezlé :-(. Něco holt naši nizozemští soudruzi nedomysleli.

Asi budu muset překontrolovat kolečka, když všechny tak dofukujete a já pořád nic a to jezdíme už rok :-)

No nic, jdu makat. Pěkný den všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
5.2.09 18:58

Zdravím,
měla bych dotaz ohledně kočárku Mutsy 3Rider. Jak maximálně jde vysunout madlo (výška od země) a jak lehce/snadno se vysunuje? Do výtahu bych se asi nevešla s vysunutým madlem, tak bych používala každý den. A ještě se mi líbí ten nákupní košík, a jen by mě zajímalo jak se do něj nakupuje když je pod tou hlubokou korbou.. 8O :oops: :lol:
Moc děkuju za odpovědi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.2.09 20:51

Zuzi, díky moc za odpověď. Nakonec jsem si to rozmyslela a kupuju sice jetou Mutsinu, ale ještě v záruce. Už se moooóc těším…Teprve se na ni pojedu mrknout (je v Libfinu na reklamaci se slídou), ale podle fotek supr. Chtěla jsem se zeptat, určitě jste to už řešily, ale nemám tolik času celé to louskat - hodí se přebalovací taška Aesthetic? Nevíte, jak je to s údržbou materiálu? Budeme mít Active Black.
ještě jsem se chtěla zeptat na vložku, budu do sporťáku nějakou potřebovat, když v něm budu vozit 6 měs. mimi? Něco takového?http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=20002034&tab=2
Díky!!
A nezlobte se , že jsem vás tak zavalila dotazy, které jste tu už určitě probíraly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.2.09 17:59

Zuzi jj nizozemští soudruzi to nedomysleli, ale je to ani nebere že, on tam je ten kočík za jinou cenu tak to nikoho tak netrápí,že :wink:
Vyfouklý kolečko jsem zmákla, ono my taky nic jinýho nezbylo :lol: a vcelku s tím i jet šlo, jen jsem se bála, že ho odrovnám, na návštěvě kam to nebylo daleko jsme ho hned dofoukali pumpičkou na auta a bylo, taky budem muset pořídit, tuto vymoženost vědy a techniky nevlastním, auto foukám u pumpy kompresorem :roll:
Já nánožník ještě nemám, dojde až koncem února, takže na nitky si postěžuju až pak :lol: 8)
Kolečka radši nekontroluj, když něco funguje bezchybně netřeba do toho šťourat :wink:

Jojinka jak vysoko jde o 3rideru netuším, u urbanu je to dooost, že ani manža, který má 2 metry se nehrbí, takže předpokládám, že i u 3ridera jde dostatečně. Vysunuje a zasunuje se lehce po zmáčknutí toho knoflíku uprostřed rukojeti- otázka vteřiny, dělám to denně několikrát, náš výtah je pidimidi :evil:
Jak se do něj nakupuje když je pod korbou nevím, nafotila jsem to jen aby bylo vidět že to tam jde, koupila jsem ho až v době, kdy jsme korbě odrostli. ale přístup tam byl ze předu pěknej (lepší než když mám sedačku proti směru jízdy určitě :)
ale košík je opravdu jako nákupní košík, takže můžeš ho mít normálně za madlo přes ruku a až když zaplatíš a jedeš domů tak ho zavěsíš na kočík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
6.2.09 18:04

Míma
aesthetic se hodí určitě, mám tu hnědou a je super, holky, co jsem četla tu měly i fusaky, a to pak super barevně sladíš :wink:
active je skvělej povrch, my měli na korbě (i když ten coffee, ale to bude stejný), max. otřeš a jdeš, vpodstatě se ani nešpiní :wink:
s tou vložkou záleží kdy v něm to 6měs mimi budeš vozit, myslím jako léto, zima. V zimě je fusak, tak si myslím to potřeba není, ale na léto se chystám koupit tu univerzálku od emitexu, prý tam sedí dobře, mám reference. Ten odkaz je od casualplay, to netuším jestli by tam sedělo :?: :arrow: to bys asi musela vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
9.2.09 10:07

Quinny - jsi zlatá dík moc. Přesně tohle jsem chtěla vědět, to s tím košíkem, zda tam jde pak přidělat už naplněný. :) Manža má taky dva metry, tak to madlo bude ok. :)
Dík moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.2.09 15:25

Ahojte,
tak já mám naštěstí asi dobrou pumpičku, dofouknout se s ní kola dají v pohodě. Zrovna nedávno jsem dofukovala. Potom co se mi kočárek vrátil ze servisu, se s ním blbě jezdilo, až jsem přišla na to že jsou prázdná kola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.09 09:29

Prosim Vas, dievcata, ktore mate vymenenu slidu na strieske sportaku, praska to znovu, alebo je ta nova uz z ineho materialu? Kolko taka vymena asi v Libfine stoji? Dakujem za odpoved. Wanda

• Citovat
  • Upravit
8
13.2.09 08:01

Ahoj holky, tak mi včera konečně došel Mutsík - nakonec jsme koupili nový a máme za sebou zkušební jízdu… :D Malá by asi hodnotila vysoko - usnula za prvním rohem. Prvních několik set metrů jsem teda jela jak opilá, ale docela brzy jsem si zvykla. Zkoušeli jsme i sníh a jelo se nám móoc fajn. Trošku mě zklamala barvička (active black), ale za to si můžu sama, vybírala jsem na netu, neměla jsem možnost jít někam omrknout.. Jinak složený jsem ho měla hned, docela jednoduchá manipulace…
Jen jsem se Vás chtěla zeptat, dá se povozek složit i se sedačkou, když je čelem ke mě? Mám tu sedačku nějak na skládání napolohovat? Jezdíme úplně v leže…
Máme koženou rukojeť, tak jsem zvědavá, snad vydrží. Vámi chválená paní Vinterová z Kočárkova mi ji moc doporučovala, prý když ji budu impregnovat, nic se s ní nestane, tak uvidíme.. Jinak je fakt moc milá a ochotná..
Mějte se všechny fajně!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
13.2.09 21:51

Já mám slídu vyměněnou jen chvíli a zatím nepraská, ale dávám si na ni víc pozor a neohýbám ji. Jestli je z jiného materálu to neumím posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.2.09 13:50

SHOPPING BASKET

Vzkaz pro Janu Manakovou:

vcera jste mi psala mail skrz nakupni kosik, ale mate spatne nastavenou postu, neukazal se mi vas mail. Takze vam muzu odepsat jen tady.

S kosikem jsem spokojena nadmiru, i tady vsechny maminky chvali. Ja kdyz jsem pred rokem kupovala kocarek, tak jsem porad rikala-je super, vse perfektni, az na ten MALY KOS!!! Ani nevite, jakou radost jsem mela na jare, kdyz jsem na strankach Mutsy uvidela tento kos :-))

Je opravdu dostatecne veliky a jeho velika vyhoda je, ze ho vytahnete z haku a cely nakup si odnesete az do kuchyne. Moc doporucuji.

Prosim , pokud k nemu chcete zaslat navod, napiste mi znovu, hlavne uvedte radeji i do textu vas mail!!

Diky a zdravim vsechny Mutsyfanynky :-)) Koli.

• Citovat
  • Upravit
8
14.2.09 19:43

Holky, do kdy jste vozily prcky v Mutsíku? Já tam mám malou v emitexovém fusaku a kombinéze a je tam docela na těsno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.09 22:17
Míma píše:
Holky, do kdy jste vozily prcky v Mutsíku? Já tam mám malou v emitexovém fusaku a kombinéze a je tam docela na těsno…

myslíš v korbičce nebo ve sporťáku? Já kubu vozila půl roku v korbičce. Je v lednu a v červenci už šel do sporťáku, protože chtěl koukat ven. Teď má dva a jezdíme ve sporťáku ve fusaku i kombinéze. Zatím si to bez kočárku neumím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.09 08:54

stříška

Ahoj, chci se zeptat na vaše zkušenosti s originální stříškou na „mutsíka“? Chci si ji na léto koupit. Nemáte i fotky? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.2.09 11:24

Tonya díky za odpověď. myslela jsem sporťák. To jsi mě docela uklidnila, strašně supr se mi s UR jezdí, tak bych chtěla, aby nám vydržel co nejdýl. Na první procházce jsem sice jela jak opilá, ale strašně brzy jsem si zvykla a do sněhu je Mutsík k nezaplacení. Nevíš, prosím Tě, jak je to s tím skládáním? Jde složit sporťák i s podvozkem, když je čelem ke mě? Asi ne, že? Nějak mi to nejde a zabrat nechci..
 Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4