Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
22.2.08 14:10

Zuzi preji ti mnouho stesti.. a krasnou prvni jizdu…

:-) jsem spokojena uzivatelka UR.. my jezdime presne devet mesicu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
22.2.08 14:19

Zuzi, gratulace k Toníčkovi :-) (úplně ti závidím, že už je venku) a krásné poježdění přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
23.2.08 15:35

Pro Anonymni k tem hakum:
Ony jsou tam myslim hlavne proto, ze kdyz skladas kocar najednou i se sedackou, tak se ta sedacka trosku rozplacne a to funguje jen tehdy, kdyz mas haky mezi tema tycema.
Taky myslim, ze diky tomu se zafixuje sedacka pri jizde v jedne poloze, jinak s ni jde trosku houpat.
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
25.2.08 19:51

Holky tak co se týče té výměny popraskaného průzoru vboudičce tak to alespoň u mne vypadá tak,že vymění celou boudičku,čili až jí pošlou tak jen paní Vinterové přinesu starou boudičku a ona mi za to dá novou!!!!
Jupííííííííííííííííííííííííí!!!!!! Sice já mám jen malou dírku,ale znáte to,kdybych čekala až to bude tragické,tak bych mohla čekat třeba měsíc dva na novou.
Jinak Zuzičáku snad už zítra přivezou tu clonu!!!! Dokonce se tam ptala i jedna maminka,když jsem byla u paní Vinterové!!! :wink:

jo a jestli někdo shání „jetého“ Mutsíka,tak koukněte www.kocarkov.cz
Vypadá docela dobře a za pěknou cenu,že??? :wink:

Já jsem myslela,že mutsíka na jaře prodám,ale teď co mne namlsalo jaro a jezdíme bez fusaku,tak malej v něm sedí jako na trůně,je prostě skvělej!!! :lol: a opět ho bezmezně miluju,je nádhernej!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.2.08 20:44

Ahojte,

koukala jsem na stránky Mutsy, protože přemýšlím, že bych vyměnila barvu sedačky. A narazila jsem na nový doplněk - Shopping Basket. Je to v těch accessories úplně na konci:
 http://www.mutsy.nl/…/accessories

Zdá se mi to dobré, nemáte to někdo? U nás v internetových obchodech jsem ho nenašla, asi to bude novinka..

A nemáte někdo barvu Active Coffee, že byste mi ji vyfotily? Ty jejich barvy na stránkách jsou lehce mimo..

Dík,

Miladka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
26.2.08 15:13

Ahojky,

první vyjížďky se vydařili. Všichni jsme z kočárku nadšení, i Alešek z boardu. Víc toho naběhá než najezdí a je fakt, že ovladatelnost s boardem je trochu horší, ale zvládáme to.

Chci se zeptat - tuším, že se to tu už řešilo, ale nechce se mi to hledat - dá se nějak vypnout boudička na korbičce? Jak je tam ta kapsa, tak je to takové shrnuté.. Dík moc za radu!

Lištičko - super, že si kočárek už zase pěkně užíváš! P. Vinterová už mi psala, dneska jsem dodávku zaplatila, takže počítám, že do týdne to mám doma.
A super, že reklamace proběhne rychle a budeš mít novou boudičku. Jsem zvědavá, jak dopadne Mahony v Německu. Abych věděla také kdyžtak co a jak…

Miladko - ten shopping basket vypadá super! Jsem zvědavá, jestli se ti ho podaří někde sehnat. Myslím, že by se občas dost hodil :-). Je to vlastně ten stejný košík jako je pod tou plážovou sedačkou FUN ne?

Holky dík za gratulace k Toníkovi. Je to zatím zlatíčko, doufám, že mu to dlouho vydrží. Až stáhnu fotečku z vycházky, tak jí sem vložím, ať se můžete pokochat i naším UR-kem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
26.2.08 15:32

Soráč 2× to stejné :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
27.2.08 21:36

Zuzi grauluji k Toníčkovi! Ať se vám krásně jezdí :wink: . Já se chystám na reklamaci v Německu až někdy na konci léta, teď ještě Mutsíka nutně potřebuju a jiný kočár nemám. Musíš si na info ode mně počkat. Ale neboj, určitě dám vědět, jak jsem dopadla!

Miladko ten koš je bomba! Jen by mě zajímala cena, to bude asi taky pěkná bomba :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
6.3.08 22:48

Tak ta taska pod kocar je uzasna.. Nevite kolik bude stat?

Martina

PS: dnes jsem nasla na boudicce dirku.. :-( ach jo taky budu muset do reklamace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
7.3.08 13:59

Ahoj, čekáme červnové miminko a já zvažuju, zda mu pořídit MUTSY Urban Rider nebo 4Rider. Můžete mi někdo objasnit jejich výhody či nevýhody? Většinou tady v příspěvcích píšete, jak jsou ty čtyřkolky MUTSY úžasné, ale nikde se většinou nedozvím, o které čtyřkolce je právě řeč.
Děkuji všem zkušeným „řidičkám“ za odpověď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.3.08 15:56

Ahojte,

z Libfinu mi právě napsali, že Shopping Basket bude k dispozici až v dubnu a cenu zatím nemají, tak uvidíme…

K těm čtyřkolkám:
4Rider má otáčecí přední kola, Urbanrider má otáčecí kloub který je uprostřed mezi koly. Takže přední kola jedou pořád rovně a ty zadní se přizpůsobí do zatáčky.
Mám Urbanrider (a samozřejmě hlasuju pro něj 8) ) Hlavní, co mě napadne, že občas člověk potřebuje ty kola zaaretovat (na nerovném terénu). U Urbanrideru prostě zašlápneš páčku, která je hned vedle brzdy. Myslím, že u 4rideru prostě musíš obejít kočár a zacvaknout každé kolo zvlášť, ale můžu se mýlit.
Na druhou stranu díky tomu kloubu má Urbanrider takový hodně malý košík, ale když se dívám na 4rider, tak to taky není žádná sláva.
U mě vyhrává Urbanrider taky díky tomu, že se mi zdá tak nějak ladnější…
Jinak kočáru si cením taky kvůli tomu, jak jde krásně složit, ale tam nevidím rozdíl.

Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.3.08 16:39

Tak já zase hlasuju pro 4-ridera. Přední kola se aretují dohromady páčkou vepředu. Ale jezdí se s ním krásně, v obchodě projedu všude, otočím se na fleku a do terénu se kolečka zaaretují. Máme ho rok, spokewheel s nafukovacími koly.

Mě zase právě přijde ladnější než Urban rider, ten na mě působí moc těžkotonážně. Ale každému se líbí něco jiného :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
8.3.08 09:56

Holky, děkuji moc za odpovědi k UR i 4R.
Nevím, pro který se nakonec rozhodnu, ale určitě to bude jeden z nich. Zatím se spíš kloním k 4R.
Počkám si ještě na veletrh v Brně. Myslíte, že by tam mohly být kočárky levnější? Nemáte někdo zkušenost???
Jo, a ještě jeden dotaz: Líbí se mi světlé barvy, ale nevím, zda jsou u tohoto typu kočárku praktické. Jak je to s udržováním materiálu na hlubokých korbičkách MUTSY? Slyšela jsem, že vnitřek se dá vyprat, ale jak je to s venkem? Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
8.3.08 14:37

Materiál na korbičce jde krásně otírat a umývat. Nezůstal mi na něm jediný flek. Měla jsem látku College, ale Cargo je trochu jiná, nicméně bych řekla, že bude omyvatelná podobně, možná ilíp.
Sportovní sedačku mám v barvě College Kaki (taky docela světlá) a nijak se nešpiní. Tuhle v lednu kolem nás těsně u chodníku (vyhýbal se jinému autu) prosvištěl nějakej debil a ohodil mě, Matese a komplet kočár z boku nechutnou hnědou břečkou a šlo to bez problému otřít jen mokrým hadrem a žádný flek nezůstal. Jen já jsem zůstala ještě dlouho naštvaná, že nás takhle ohodil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
9.3.08 08:32

Souhlasím s Medůzou, že špína jde v pohodě otřít. Mám College Light Olive, ta už sice myslím není v nabídce, ale je světlunká. Ovšem na sportovní sedačku bych byla radši měla něco tmavšího. Malá totiž ráda oslintávala madlo a to je teď trošku tmavší a vyprat nejde, protože tu látku z madla nesundám. Drhla jsem to kartáčkem, ale nepomoho to. Kdybych to věděla, tak si na to madlo asi ušiju nějaký potah, teď už je to jedno.
Každopádně bych ale doporučovala si ty barvičky ověřit, na internetu jsou dost jiné, než ve skutečnosti. Takže ideální bude ten veletrh…
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4