Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1308
3.12.07 11:51

Ahoj holky,

byla jsem teď na služebce v Holandsku a jak jinak - okukovala jsem i kočárky :-). Mutsíků tam jezdí poměrně dost (stejně jako Quinny a i BGB), ale viděla jsem samé 4ridery! Což mě docela překvapilo. Ani jednoho UR a snad jen jeden 3R. A ani jeden z těch 4R nedělal žádné podezřelé zvuky/necvakal a to tam fakt s tím jezdili do dlážděných kostkách v centru města.

Tak nevím, jestli to byla už samá ta nová kolekce nebo mají v Nizozemsku nějakou lepší kolekci než tady.. Tak jen, že mě to docela překvapilo :-).

Takže držím palce AKULKO abys taky sedla na nějaký dobrý kousek jako Jolma :-).

MILADKO - super vychytávka s tou pláštěnkou! Já mám zatím tu univerzál od Emitexu, tak uvidím, jak s ní budeme spokojení nebo jestli případně přikoupíme ještě tuhle origoš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.12.07 20:52

Miládko to je teda vychytávka s tou pláštěnkou 8O . Asi vyhodím univerzálku Emitex, aby mi nezabírala místo v košíku a konečně použiju originálku :lol: .

Amphi sporťák je trošku užší, ale Vojta se tam vejde krásně i s fusakem. Místa má ještě dost, ale je pravda, že je mu zatím pouhých 9 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.07 23:00

plastenka

Maminky Mutsarky, neprodavate prosim vas nektera original plastenku na sportacek Mutsy? Diky Koli.

• Citovat
  • Upravit
Axi
31
28.12.07 10:15

Ahojky holky, tak si dovoluji se sem mezi vás vetřít :-)
Mimi bude v květnu, tak jsem se taky vrhla na hledání kočárku a Mutsík to jednoznačně vyhrál :-). Přečetla jsem celou tuhle diskuzi a byla to fakt fuška :-), ale mám jasno!
Bude to UR, ale asi pro něj zajedeme do Rakouska - našla jsem bezva cenu 599 Eur komplet. Jinak díky, že tu jste vy i tahle diskuse :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
28.12.07 14:21

Axi přeji bezva kup!
Já kupovala naší :,-(u za 400€ v Německu. Ale pravda, zatím je kočárek sbalený a vyjedeme až někdy v únoru :-).

Dej vědět, jaké barvičky u tebe nakonec zvítězily :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
4.1.08 22:01

Holky, prosím vás, jak dlouho (do kolika měsíců, let :D) jste prcky vozili ve sporťáku? Já už malou vozím jen v Zappovi, ale jednou týdně musím vytáhnout Mutsyho, aby se mi vyspala před plaváním, a vypadá v tom fakt už příšerně přerostle. Navíc jak je narvaná v zimních hadrech, fakt síla. :roll:

Mám ten pocit jen já, nebo je moje 1,5 roční dcera nejstarší dítě ve sporťáku Mutsy? :oops: :D

Příští týden jedeme na hory, tak jsem zvědavá, jak s UR pochodíme na sněhu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
4.1.08 22:34

hmmm, tak já musím s lítostí říct, že náš malej se tam už nevyspí, ve fusaku je zkroucenej jak jitrnica a hlavu do pravýho úhlu :(
docela mě to mrzí
ale sedět v něm ještě může :)
jinak Sunny ve sněhu no problem, byli jsme na horách třikrát a co ostatní neprojeli,my spolehlivě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.1.08 23:34

Ahojky tak my se do sportaku jeste vlezem.. ale Adelka ma pouhych 7mesicu :-) A co se tyka jizdy s UR ve snehu? Travili jsme vanoce na horach.. Snehu tam bylo plno a my nemeli sebemensi problem. Preji krasny rok 2008…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.1.08 09:48

Ahoj holky,
už se tady někdo ptal, ale myslím, že žádná odpověď - jaký mám koupit nánožník? Do origoše se mi nechce investovat, protože jsem pořád na vážkách, jestli neprodám ice blue sporťák a nekoupím jinou barvu, nějak si na ni nedokážu zvyknout…Malý je zatím v korbě, ale ráda bych byla připravená, přece jen mám pocit, že s koncem února korbě odzvoní…

Taky tady byl někdo, kdo chtěl kupovat 4ridera, tenkrát jsem nereagovala, protože jsme měli doma šrumec, ale musím říct, že podobně jako Jolma, i my máme 4ridera spokewheel a jsem naprosto spokojená. A teď se sněhem mám pocit, že jezdí ještě lépe :-) no, spíš klouže :wink: Heh, jestli to ono nebude tím, že i my jsme si ho nechali poslat z Rakouska, jenže nekupte to, když takhle vyšel o 4 tisíce méně (podvozek a sporťák).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
6.1.08 20:04

Ten origoš bych fakt byla nekupovala, kdybych to byla bývala věděla:)

Když je nandaný tak jak navrhuje výrobce, tak zakrývá maximálně nohy a když mám sedačku proti směru jízdy, tak se mi při zatáčení zdola špiní. No a když jsem ho dala tady podle návodu až na sedačku, tak už to je zas pro malou trošku krátké (má rok a čtvrt). Myslím, že ten z Emitexu sice asi není tak pevný, ale určitě je větší. Koupila bych univerzál černý a je to. Kromě toho teďka používám nánožník i na golfky a tam mi ta barva stejně nesedí:)

Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.1.08 21:20

Milado, díky, právě nad emitexem kutím, jen jsem nevěděla, který vzít, je jích přece jen více druhů.
Ještě jednou děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Axi
31
21.1.08 09:14

Ahojky holky, tak jsem podnikla útok na obchody a už máme jasno :-). Půjdeme do Mutsy 4Ridera Single Spoke :-). Jsem z něj absolutně unešená… Budeme objednávat z Německa nebo Rakouska.

Teď jen bádám nad barvou :? Nevíte, prosím, jak moc sedí barvy z katalogu s barvami v reálu? Rozhoduji se mezi Cargo Sky Blue a Cargo Lake Green a Cagro Anthracite. Ach jo, vůbec si nedovedu představit, jak ty barvičky vapdají v reálu - neporadíte některá, prosím?

Díky Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
21.1.08 20:52

Šárko,
některé se liší dost, třeba ta naše, na netu je absolutně jiná než v reálu, hodím fotky. Z tvého výběru bych brala Cagro Anthracite, hodně se mi líbí active black, pro druhé mimino budu brát korbu nejspíš v této barvě. :D

Na netu:
http://delfinek.mimishop.cz/…to172550.jpg

Reál:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.08 23:25

Kde jsi tu :,-(u sehnala v tom Německu. To se už vyplatí si pro to zajet. Určitě to bude zajimat víc lidí. Napiš prosím odkaz.
Díky moc.

Zuzicak píše:
Axi přeji bezva kup!
Já kupovala naší :,-(u za 400€ v Německu. Ale pravda, zatím je kočárek sbalený a vyjedeme až někdy v únoru :-).Dej vědět, jaké barvičky u tebe nakonec zvítězily :-).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
28.1.08 06:54
Ivana76 píše:
Kde jsi tu :,-(u sehnala v tom Německu. To se už vyplatí si pro to zajet. Určitě to bude zajimat víc lidí. Napiš prosím odkaz.
Díky moc.
Zuzicak píše:
Axi přeji bezva kup!
Já kupovala naší :,-(u za 400€ v Německu. Ale pravda, zatím je kočárek sbalený a vyjedeme až někdy v únoru :-).Dej vědět, jaké barvičky u tebe nakonec zvítězily :-).

Ivan - byla to akce na 1 kus na www.kinderwagen-vogel.de v Drážďanech. Našla jsem to náhodou na jejich webu, tak jsme pro něj zajeli.. Ale jinak vím, že se tam dá sehnat celá :,-(a kolem 500€, což je i tak o dost levnější než tady. Ale přímo jiné obchody bohužel neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí