Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
28.10.07 22:51

Sunny.. moc dekuji za odpoved.. myslela jsem si ze to jde.. kdyz to slo u korbicky.. :-(

• Citovat
  • Upravit
2959
29.10.07 07:10

holky, je úplně zbytečné sundávat sedačku z podvozku 8O
já ji složím normálně i s ppodvozkem téměř na placku a dám do auta
opravdu to jde, musíte vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.10.07 09:03

Holky taky koukám,že Vám to nejde složit!!!!??? 8O
Je pravda,že poprvé mi to taky nešlo protože jsem se bála zatlačit,ale teď to jde úplně super,všechno zmáčkneš jako když jsi skládala kočárek s korbičkou a trošku přitlačíš a kočárek se složí,dokonce jde složit, i když máš polohování zádiček v sedu,tak se kočárek normálně složí. Zkusit a tročku přitlačit!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.10.07 09:05

Fakt to jde 8O :?: :?: :?: Jdu to zkusit :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
29.10.07 09:30

Sunnyside - no já tušila, že ten popis není nic moc.. Pokusím se co nejdřív kočár vyndat ze skříně (zatím je ještě schovanej).

Nebo Meduza to pochopila, Meduz nechceš se podrobnějšího popisu ujmout a nafotit??? :-)

JO a dle návodu by měl jít kočárek opravdu složit s korbou i se sporťákem. Ale je fakt, že pro mě je to složení taky trochu těžší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.10.07 09:34

Holky normálně klasika, rukojeť tlačím dolů a zarověň s tím zvedám červenou páčku a tou rukou co tlačím dolů rukojeť zatlačím k zemi a složí se to bez problémů. Faktz jsem byla překvapená,že když ho skládal manžel tak ani nedal polohování dolů a v pohodě se to složilo,tak to taky tak dělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.10.07 09:47

takhle vypadá složený sporťák!!!! Je to focený před bytovkou,takže si nevšímejte sousedových holínek!!!! :-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.10.07 12:02

Ahoja,
jen píšu, že ta vložka mě vyšla na 360,–. Paní dělá i levnější, ale tahle měla vycpanější ty bočnice.
Se skládáním neporadím, ještě jsem to se sedačkou nezkoušela, protože jsme na ni zatím nepřesedlali, ale taky doufám, že mi to půjde. Možná je důležitý, aby když je sedačka po směru, ty zahnutý tyčky byly právě mezi těma tenkejma na podvozku. Sedačku mám bohužel už v novém bytě, tak to kdyžtak příští týden nafotím, aby bylo vidět, kam mají přesně zapadnout.
Jinak kolečka sundaváme vždycky (na jedné straně), aby se podvozek s korbou vůbec vešel do kufru. A to máme Seat Toledo, který má kufr hodně velký..
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
29.10.07 13:05

To mi ani neříkejte, že to jde skládat i se sedačkou? :o Já jí sundavám jak trubka, s ní mi to nešlo. :oops: Dneska taky vyzkouším, díky za tip.

Zuzicak
To nespěchá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.10.07 18:49

Ahojte,
k tomu suchému zipu - tím se ta sedačka připne k podvozku, aby se „nenarovnala“ a dítko po ní jak po klouzačce nesjelo dolů:) Musí se to prostě pořádně přitáhnout a připnout za tu vodorovnou tyčku, která se nepohybuje. (no je to trošku kostrbaté, ale snad pochopitelné…)
A sporťák dohromady složit jde, ale právě jen pokud je dítko po směru jízdy a pokud jsou ty zahnuté plastové úchyty správně zaháknuty.
 Milada

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.10.07 08:55

Holky moc dekuji.. jdu to taky vyzkouset a dam vedet..myslela jsem si to ze to proste musi jit.. Vubec ale nevim o jakych suchych zipech mluvite? :(

Martina

• Citovat
  • Upravit
2682
31.10.07 12:13

Na ten suchý zip jsem přišla docela nedávno a náhodou. U nás byl prostě vespod sportovní sedačky uchycen k té konstrukci sedačky. Když se odepne tak volně visí dolu - je to spíš takový pásek na jehož konci je suchý zip. Tím sucháčem se pak dá zachytit sedačka ke konstrukci podvozku (pouze proti směru jízdy) za ty tenké tyčky na podvozku. Uf to se hrozně blbě popisuje :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.10.07 12:33

taky vyzkousim.. az se mala vzbudi :-) ale jsi sikula ze jsi mi to tak popsala.. moc dekuji..

Martina

• Citovat
  • Upravit
1234
5.11.07 16:12

Ahoja,
tak mám zase dotaz. Dnes jsem poprvé zkusmo vyjela se sporťákem a hned jsem narazila na problém. Při zatáčení se mi nánožník dole otírá o kola :twisted:
Zkusila jsem ho tedy posunout, co to šlo, ale zapínání je dané, takže to moc nešlo.
Dělám někde chybu, nebo se to prostě odírá a na konci zimy bude nánožník dole po stranách pěkně sedřenej???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
5.11.07 22:25

Tak tohle mě taky docela vadí, nakonec raději používám nánožník od Emitexu, protože není tak pevný a neodírá se. Mutsy nánožník jsem měla párkrát a je odřený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí