Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
16.8.07 06:53

Anonymní,
tak do černé bych fakt nešla,mám teď kočárek v opravě a půjčený má barvu černo tmavě modrou a ta černá je tak strašně rozpálená na sluníčku,malý si rád vyvaluje nožičky na madlo,ale musím mít pod tím deku protože je to strašně rozpálený.....
já mám chlapečka a mám college ocean a jsem strašně moc spokojená… :D

http://www.kocarkov.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.8.07 10:43

Ahoj,
nejlevnější je
www.mimishop.cz/delfinek nebo www.babylife.cz.
Já jsem ale nakonec kupovala sportovní sedačku s příšlušenstvím na www.vlacek.cz , protože jsou z Prahy a mohla jsem si věci osobně vyzvednout. Rozdíl je tam ale jen malý.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
16.8.07 13:36

Lišti já se musím trošku bránit :D
máme černej sporťák a super, byli jsme s ním i u moře a letos jedem zas
u moře jsme dávali ručník, spíš kvůli flekům ze soli,a potah furt jak novej, vůbec jsme ještě nečistili :)
ale mám řadu Joey,u College nevím…
malýmu jsme natáhli síťku přes kočík a spal jak brouček :)
takže já bych se černýho nebála vůbec,ty potahy jsou fakt vymakaný
jinak jsme měli samo ještě slunečník, Casualplay a ťuk ťuk se nám asi jako jediným zatím nepolámal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.07 13:56

Holky moc dekuji za rady… Tak cerny mi manzel zarazil. A tak rozmyslim mezi cervenou Sport 02 nebo spise ruzovou Cerise. Ale tu ruzovou jsem nevidela ve skutecnosti.. a tak ted nevim… Co myslite vy? :-)

• Citovat
  • Upravit
135
16.8.07 15:08

prasklá rukojeť - pěnová část

ahoj, poradíte mi někdo ohledně opravy prasklé pěnové rukojeti u podvozku Urban rider? Na funkčnost kočárku to nemá vliv, ale nevypadá to nejlíp, když je to slepené lepící páskou, ráda bych to nechala opravit, ale nevím kde. Je v Brně nějaký servis Mutsy nebo se musím obrátit na prodejnu, kde jsme podvozek koupili, i když se nejedná o záruční servis? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.07 20:55

Misicko obrat se na Libfin… oni ti to poslou…

Martina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.8.07 11:16

Marti,
díky za odpověď, mluvila jsem ze servisem spoelčnosti Libfin. Myslela jsi, že pošlou tu rukojeť a já si ji vyměním? Máš takovou zkušenost? Pán mi řekl, že by ji klidně poslat, ale že výměna je docela složitá a pro raději doporučeji po výměně seřízení na servisu. Tzn. že bychom byli 14 dní bez kočárku. Ještě zkusím babycar, paní Lundovou, kde jsme kočárek kupovali, jestli nepůjčují podvozky po dobu orpavy, ale pochybuji, takových obchodů je málo.Misicka

• Citovat
  • Upravit
1234
17.8.07 13:46

Misicko,
mně kočár opravovali jen 7 dní (zajížděla mi rukojeť na jedné straně) a i když jsme to odvezli přímo tam do Libfinu u Mělníka, tak to nemohli udělat na počkání. Tu pěnu možná na počkání dělaj, ale vy jste zase daleko, co?
Jinak paní, u které jsem kočár kupovala, mi na dobu opravy nabídla jiný kočár, tak to zkus. Ta pěnová rukojeť bohužel praská často, mně sice ještě ne, ale asi to taky jednou přijde :lol:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.07 23:38

Misicko nemam tu zkusenost.. ale vim ze v tom servise jsou velice ochotni.. Ja jsem kupovala starsi kocarek, ale pani prede mnou tu rukojet taky menila.. A mysli si ze prave ona rikala, ze ji to menili v Libfinu. Ale to uz nevim jestli ji to poslali nebo ten kocar tam posilala..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.8.07 08:49

díky za odpovědi, kdyby tady byla maminka, která má zkušenost s výměnou rukojeti, prosím ozvěte se, díky, hezký víkend.misicka

• Citovat
  • Upravit
7121
19.8.07 16:32

No mě ta rukojeť po dvou měsících taky praskla a když jsem jí chtěla vyměnit,tak mi řekli,že bude stejně praskat,takže mi paní u které jsem kočárek ( www.kocarkov.cz ) kupovala poradila koupit na to madlo kožené chrániče!!! Stály mě asi 450 Kč a super,to prasklé není vidět a až budu jednou kočárek prodávat tak teprve potom si to vyměním!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.07 09:09

Lištičko, a ty chrániče jsou nějaké univerzální nebo originál Mutsy? nikde jsem je neviděla? Poradíš, kde je koupit? Díky za tip. To je dobrý nápad, mě prasklo taky po cca 4 měsících...............misicka

• Citovat
  • Upravit
7121
21.8.07 06:24

Holky tak ty chráníče,které jsou samozřejmě super,sedí na madle jako přibíté a nijak se neuvolňují jsem koupila u paní Vinterové na www.kocarkov.cz
Tak to tam zkuste,paní je strašně hodná a ochtoná a určitě Vám pomůže!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.07 11:52

ještě jednou moc děkuji za tip, už jsem s paní Terezou domluvená, chrániče mi pošle, měla jsi pravdu, je opravdu moc milá.Misicka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.8.07 23:10

Ahojky, dnes mi dorazil sportovni doplnek. Na konec vyhrala barva C- cerise.. je nadherna. Jsem opravdu moc spokojena. Mam ale dalsi dotaz. Jaky si mam poridit fusak, tak aby mi tam pasoval. Original mi prijde malo teply… Dekuji za vase odpovedi.

Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí