Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJinak pro představu: Eskimo má 99cm a Aesthetic 3 v 1 má 80+25 (odepínací část pro větší dítě). Jeho výhoda je ve variabilnosti. Emitex - univerzální fusak combi by měl mít 110 cm.
Můžete mi prosím někdo poradit jak se přesně dává batoh na kočár? Mám ho z druhé ruky a bez návodu
. To se tam jen na:,–(í na to kovové, nebo se to ještě nějak připíná? Díky!
ahoj,
tak batoh připínám na rukojeť kočárku, pak se dá nasunout pod boudu, ale mi to zavazí a potřebuju ho mít při ruce,páč do něj pořád lezu ![]()
myslím pod boudu sporťáku,samozřejmě
jinak s nánožníkem neporadím, ten nemám
fusak mám Eskimo a Aesthetic
Eskimo je senzační do hluboké korbičky, do sporťáku je už malej a já navíc mám sporťák v odlišné barvě, takže jsem objednala Aesthetic, je vynikající, nepotřebovali jsme už nánožník,protože ani nepromokne
pláštěnku jsem měla na hlubokej univerzál od Emitexu,sedí perfektně
na sporťák mám originál, je vymakanej a nemá chybu!! doporučuju
kdyby měl někdo zájem o Eskimo, prodám, tmavě modrej a je jak novej ![]()
Ahojky.. prosim o radu…jsem totalne nestastna.. mame kocarek mutsy ve svetle barve korbicku… Vcera jsem se ji snazila trosicku umyt.. Sice se krasne umyla ale tmave pruhy na boudicce mi pustili barvu a korbicku zabarvili.. Prosim pokud mate nekdo zkusenost z odbarvenim poradte… je to silene tolik penez to stoji… A pak to stoji za …
Taky bych poprosila zkušené Mutsařky o radu, prosím. Pomalu koukám po fusaku (heh, já vím, 35° ve stínu
a nevím, který vybrat. Budeme mít zářijové mimino, netuším, jak dlouho mi vydrží v korbičce, ale když budu optimista, tak třeba do ledna/února…další zimu se fusak určitě taky užije, poradíte? Nerada bych kupovala zbytečně moc „kusů“ ![]()
Líbí se mi ten prodlužitelný aesthetic, ale nevím, jak moc vhodný je pro hlubokou korbu…
S tím zabarveným kočárkem bych ti doporučila čistírnu!!! Ale né sběrnu,zajeď si přímo do provozovny,aby jsi se s nimi domluvila!!!! Já jsem to takhle udělala a byla jsem s nimi moc spokojená,ale já jsem měla jen nánožníček špinavý od bahna…
Tak hodně štěstí!!!!
Ahoj holky,
dneska jsem si taky objednala Mutsyho, jsem na něj strašně zvědavá, bude to náš v pořadí pátý
kočár, ale doufám, že už poslední. ![]()
Moc se mi líbila tato barva:
http://www.detatko.eu/…cerise_s.jpg /> http://www.detatko.eu/foto.asp?…
ale nakonec jsem objednala tuto, protože kdyby druhý miminko bylo chlapeček, tak by se v tom cítil asi blbě
:
http://www.detatko.eu/…ort-31_s.jpg /> http://www.detatko.eu/foto.asp?…
Nemáte některá tu světle zelenou barvu? Nebo tu první růžovou? Jak vypadají v reálu? Bohužel jsem neměla tu možnost, se na ně mrknout naživo.
A ještě jeden dotaz:
Doporučujete origoš pláštěnku nebo stačí nějaká univerzální?
Ahojte,
taky bych poprosila o radu, mozna to tu uz nekde je, ale nenasla jsem to.
Mam ted koupeny kocarek Mutsy 3rider (s hlubokou korbou) a ted jsem ho zkousela slozit a neslo mi to bez pouziti sroubovaku. Rikam si, ze to prece musi jit nejak jednoduseji, ze slozenyho ho postavim prece jednoduse. Nevite jak na to?
Diky!
Hanucha
Ahoj,já mám teda UR,ale třeba to půjde stejně:
1.Zespoda korbičky jsou taková 2 očka,ty přitáhneš směrem s sobě a korbička se ti sklopí dozadu
2.Rukojeť dáš nejníž,jak jde-až se zacvakne takový stříbrný čudlík,co je nalevo
3.po levé straně je černý váleček(do toho se ti zacvakl ten čudlík).Ten přitáhneš směrem k sobě a SOUČASNĚ stiskneš uprostřed rukojeti to tlačítko,jako bys ji chtěla dát ještě níž a tu rukojeť tlačíš dolů.
A to je vše.
Tak to zkus,třeba to půjde podobně ![]()
Aha, diky za odpoved, ja jsem to prave chtela slozit bez korbicky, tak treba to pujde s ni jak rikas.
Jdu si navod vytisknout a dam vedet jak jsem dopadla. ![]()
Hanucha
Ahojky, prosim o radu! mame pred sebou koupi kocarku a jako jednu z moznosti zvazujeme Mutsy. POtrebuju kocar od narozeni, nejlepe pak i jako sportak, aby na podvozek sla lehce na:,–(it autosedacka, aby zvladal jak cestu po meste tak v terenu (sem tam nejaka polnacka) a mozna bych se priklanela ke 4kolce, ale ani 3kolka neni problem. A pokud se bude jednoduse skladat a nebude z nejtezsich tak to bude fajn
A jakou mate zkusenost s vetsim mimcem (4-6m) ve fusaku? neni mu korbicka mala? diky za kazdou radu ![]()
hanucha: my máme teda 4ridera, ale skládání je stejné, jak už bylo popisováno viz výše. Pokud chceš bez korbičky, tak ji prostě jen sundáš a opakuješ návod. Ze začátku mi to taky nešlo, protože jsem špatně tlačila na tu rukojeť, teď už není nic lehčího ![]()
anonym: my jsme se zatím vybavili jen kočárem, na dodávku dítěte a zimního počasí čekáme. Nedělám si však žádné velké iluze o tom, že by dítě mělo vydržet až do půl roku v korbě s fusakem. Prostě pošupajdí do sporťáku až nastane jeho chvíle. Kdyby mělo být moc malé, budu zvažovat ještě do sporťáku vložnou tašku…tím, že se dá sedačka natočit oběma směry, tak v tom nevidím žádný problém.
Ahoja,
v pondělí jsem si v obchodě www.vlacek.cz s předstihem objednala sportovní sedačku+pláštěnku+batoh+nánožník (v barvě College Kaki) s tím, že to bude možná až za tři měsíce, jak bývá čekací doba.
A ejhle, v pátek mi psali, že už pro mě všechno mají
![]()
Tak jen kdybyste někdo hodně pospíchal, tak tady to seženete hned
, i když vím, že asi všechny barvy nemají a třeba jiné obchody jako babypark taky mají hodně věcí skladem. Babypark je ovšem o hooodně dražší.
Tak pa M.
Ahojky devcatka,
prosim poradte jaky sportovni doplnek (myslim barvicku) si poridit pro holku a taky kde je nejlevnejsi
.
Libi se mi i cerny.. ale cetla jsem ze je to v lete prilis rozpalene.. ze diteti museli do toho sportacku davat deku.
Dekuji