Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2682
11.7.07 21:57

Jinak pro představu: Eskimo má 99cm a Aesthetic 3 v 1 má 80+25 (odepínací část pro větší dítě). Jeho výhoda je ve variabilnosti. Emitex - univerzální fusak combi by měl mít 110 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
12.7.07 14:48

Můžete mi prosím někdo poradit jak se přesně dává batoh na kočár? Mám ho z druhé ruky a bez návodu :) . To se tam jen na:,–(í na to kovové, nebo se to ještě nějak připíná? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
16.7.07 14:21

ahoj,
tak batoh připínám na rukojeť kočárku, pak se dá nasunout pod boudu, ale mi to zavazí a potřebuju ho mít při ruce,páč do něj pořád lezu :lol:
myslím pod boudu sporťáku,samozřejmě
jinak s nánožníkem neporadím, ten nemám
fusak mám Eskimo a Aesthetic
Eskimo je senzační do hluboké korbičky, do sporťáku je už malej a já navíc mám sporťák v odlišné barvě, takže jsem objednala Aesthetic, je vynikající, nepotřebovali jsme už nánožník,protože ani nepromokne
pláštěnku jsem měla na hlubokej univerzál od Emitexu,sedí perfektně
na sporťák mám originál, je vymakanej a nemá chybu!! doporučuju
kdyby měl někdo zájem o Eskimo, prodám, tmavě modrej a je jak novej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.07 13:07

Ahojky.. prosim o radu…jsem totalne nestastna.. mame kocarek mutsy ve svetle barve korbicku… Vcera jsem se ji snazila trosicku umyt.. Sice se krasne umyla ale tmave pruhy na boudicce mi pustili barvu a korbicku zabarvili.. Prosim pokud mate nekdo zkusenost z odbarvenim poradte… je to silene tolik penez to stoji… A pak to stoji za …

• Citovat
  • Upravit
133
18.7.07 18:04

Taky bych poprosila zkušené Mutsařky o radu, prosím. Pomalu koukám po fusaku (heh, já vím, 35° ve stínu :-)) a nevím, který vybrat. Budeme mít zářijové mimino, netuším, jak dlouho mi vydrží v korbičce, ale když budu optimista, tak třeba do ledna/února…další zimu se fusak určitě taky užije, poradíte? Nerada bych kupovala zbytečně moc „kusů“ :-)
Líbí se mi ten prodlužitelný aesthetic, ale nevím, jak moc vhodný je pro hlubokou korbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
18.7.07 18:42

S tím zabarveným kočárkem bych ti doporučila čistírnu!!! Ale né sběrnu,zajeď si přímo do provozovny,aby jsi se s nimi domluvila!!!! Já jsem to takhle udělala a byla jsem s nimi moc spokojená,ale já jsem měla jen nánožníček špinavý od bahna…
Tak hodně štěstí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.7.07 20:42

Listicko moc dekuji… Pokusim se…

• Citovat
  • Upravit
1751
24.7.07 19:53

Ahoj holky,
dneska jsem si taky objednala Mutsyho, jsem na něj strašně zvědavá, bude to náš v pořadí pátý :oops: kočár, ale doufám, že už poslední. :wink:
Moc se mi líbila tato barva:
http://www.detatko.eu/…cerise_s.jpg /> http://www.detatko.eu/foto.asp?…

ale nakonec jsem objednala tuto, protože kdyby druhý miminko bylo chlapeček, tak by se v tom cítil asi blbě :lol: :
http://www.detatko.eu/…ort-31_s.jpg /> http://www.detatko.eu/foto.asp?…

Nemáte některá tu světle zelenou barvu? Nebo tu první růžovou? Jak vypadají v reálu? Bohužel jsem neměla tu možnost, se na ně mrknout naživo.

A ještě jeden dotaz:
Doporučujete origoš pláštěnku nebo stačí nějaká univerzální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
30.7.07 18:10

Ahojte,
taky bych poprosila o radu, mozna to tu uz nekde je, ale nenasla jsem to.
Mam ted koupeny kocarek Mutsy 3rider (s hlubokou korbou) a ted jsem ho zkousela slozit a neslo mi to bez pouziti sroubovaku. Rikam si, ze to prece musi jit nejak jednoduseji, ze slozenyho ho postavim prece jednoduse. Nevite jak na to?
Diky!
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
30.7.07 18:49

Ahoj,já mám teda UR,ale třeba to půjde stejně:

1.Zespoda korbičky jsou taková 2 očka,ty přitáhneš směrem s sobě a korbička se ti sklopí dozadu

2.Rukojeť dáš nejníž,jak jde-až se zacvakne takový stříbrný čudlík,co je nalevo

3.po levé straně je černý váleček(do toho se ti zacvakl ten čudlík).Ten přitáhneš směrem k sobě a SOUČASNĚ stiskneš uprostřed rukojeti to tlačítko,jako bys ji chtěla dát ještě níž a tu rukojeť tlačíš dolů.

A to je vše.

Tak to zkus,třeba to půjde podobně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
2.8.07 16:59

Aha, diky za odpoved, ja jsem to prave chtela slozit bez korbicky, tak treba to pujde s ni jak rikas.
Jdu si navod vytisknout a dam vedet jak jsem dopadla. :wink:
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.8.07 10:39

Mutsy

Ahojky, prosim o radu! mame pred sebou koupi kocarku a jako jednu z moznosti zvazujeme Mutsy. POtrebuju kocar od narozeni, nejlepe pak i jako sportak, aby na podvozek sla lehce na:,–(it autosedacka, aby zvladal jak cestu po meste tak v terenu (sem tam nejaka polnacka) a mozna bych se priklanela ke 4kolce, ale ani 3kolka neni problem. A pokud se bude jednoduse skladat a nebude z nejtezsich tak to bude fajn :-) A jakou mate zkusenost s vetsim mimcem (4-6m) ve fusaku? neni mu korbicka mala? diky za kazdou radu :-)

• Citovat
  • Upravit
133
9.8.07 08:31

hanucha: my máme teda 4ridera, ale skládání je stejné, jak už bylo popisováno viz výše. Pokud chceš bez korbičky, tak ji prostě jen sundáš a opakuješ návod. Ze začátku mi to taky nešlo, protože jsem špatně tlačila na tu rukojeť, teď už není nic lehčího :-)

anonym: my jsme se zatím vybavili jen kočárem, na dodávku dítěte a zimního počasí čekáme. Nedělám si však žádné velké iluze o tom, že by dítě mělo vydržet až do půl roku v korbě s fusakem. Prostě pošupajdí do sporťáku až nastane jeho chvíle. Kdyby mělo být moc malé, budu zvažovat ještě do sporťáku vložnou tašku…tím, že se dá sedačka natočit oběma směry, tak v tom nevidím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
12.8.07 13:44

Ahoja,
v pondělí jsem si v obchodě www.vlacek.cz s předstihem objednala sportovní sedačku+pláštěnku+batoh+nánožník (v barvě College Kaki) s tím, že to bude možná až za tři měsíce, jak bývá čekací doba.
A ejhle, v pátek mi psali, že už pro mě všechno mají :lol: :lol: :lol:

Tak jen kdybyste někdo hodně pospíchal, tak tady to seženete hned :! , i když vím, že asi všechny barvy nemají a třeba jiné obchody jako babypark taky mají hodně věcí skladem. Babypark je ovšem o hooodně dražší.

Tak pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.07 22:58

Ahojky devcatka,

prosim poradte jaky sportovni doplnek (myslim barvicku) si poridit pro holku a taky kde je nejlevnejsi :-).

Libi se mi i cerny.. ale cetla jsem ze je to v lete prilis rozpalene.. ze diteti museli do toho sportacku davat deku.

Dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí