Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
21.6.07 18:19

no ten košík je po stranách takový pogumovaný,ale ze spodu je jakoby taková syntetická látka a tím jak se to roztrhlo je vidět že je tam dřevěná deska.....
http://www.detskyraj.cz/…y_3rider.jpg /> http://www.detskyraj.cz/…an_rider.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.07 18:30

Fakt je trochu níž,to by mě teda nenapadlo :? .Lišti,ale já tam fakt žádnou látku nemám.Po stranách i dole je ta pogumovaná síťka,dole,vepředu a vzadu je vyztužená takovým průhledným něčím.Vypadá to jako plexisklo,ale je to ohebné.Kdybys mě zabila,tak si nevzpomenu,jak se to jmenuje.Zhora je skrz ten košík normálně vidět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
21.6.07 18:54

Holky, nestrašte mě těma vadama Mutsyho :?
Já teda kočár pořád vybírám, ale Mutsy je pořád ještě favoritem, ale … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.6.07 20:14

Ahoj holky, kočárek žádný nesháním, ale co jsem tu stihla pročíst, tak mě přijde, že Mutsy je dost poruchový. Je to tak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.6.07 21:56

MaK já ho mám celý černý a není skrz tu látku vidět! No jo co se dá dělat,to nějak opravím! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.07 22:00

Nebo zaúkoluj manžu :wink:
Stejně je to divný,já jsem myslela,že ty košíky se liší jen barvou 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
22.6.07 12:54

Jani,
já bych vůbec neřekla, že jsou dost poruchový. Vybrala jsem si ho pečlivě po přečtení spousty a spousty příspěvků (třeba i téhle diskuse) a vyšel mi jako absolutně nejlepší. Holt mám smůlu, že výjimka potvrzuje pravidlo a chytla jsem vadný kus. To se stává :lol: .
Paní, co mi kočár prodávala, mi teď psala, že Mutsy ještě nikdy nereklamovala, spíš posílá na opravu Quinny, takže ani nevěděla, jak dlouho trvá oprava atd. a poprosila mě pak o info, jak to proběhlo.
Matýsek měl tenkrát Speedi SX a u toho během pár týdnů začala taky zajíždět rukojeť, ale pozvolna. Prostě po dlouhé procházce byla cca o 10cm níž. Sestřenice má Jané Slalom a brzo jim začalo zlobit přední zatáčecí kolečko i brzda na rukojeti. Takže já tuším, že bez vad asi nebude žádná značka. Jen to chce mít štěstí na kus :lol: :lol: :lol:
M.
P.S.: Ovšem pokud mi ho vrátí a bude zlobit zas, ráda Ti dám za pravdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
22.6.07 13:14

No, to máš pravdu, ne všem je něco. Já měla zkraje Tako, pak X-lander trojkolku a oba mě zlobily. Tak pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.6.07 14:24

Omlouvám se, včera jsem nebyla přihlášná. Mohly byste mi prosím poradit? Také by mě zajímalo čím kočárek čistíte-myslím potah. Okopíruju ještě včerejší dotaz, třeba se najde někdo a poradí-Díky. Včera dorazil sportovní doplněk barvy college chocolate-jsem nadšená. Mám ale jeden dotaz nevíte někdo jestli se dá originál pláštěnka na sporťák na:,–(it na kočárek pokud je v nejpoloženější poloze? Nestihla jsem to zatím zkusit. Jinak vřele tento kočárek doporučuji. I když je fakt, že korbička Joey-tu jsem měli my je malá. Naše Niki jezdí od včera (necelé 4 měsíce) ve sporťáku, protože v korbičce byla natěsno-ale je fakt, že máme přes 7 kilo a 64 cm :D . Někdo se tu ptal jak se dá hodně sklopit-položit-sporťák-tak úplně do lehu to nejde, ale není to ani sed. Řekla bych, že je to víc ležící poloha nežli v autosedačce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
23.6.07 00:01

Myslím, že pláštěnka jde na:,–(it v jakékoliv poloze kočáru. Taky se chystám kočár umýt - asi použiji nějaký šetrný prostředek (třeba Ulrich na choulostivé prádlo). Ale jinak s tím moc zkušeností nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.07 14:32

Ahojky,

mam dotaz neprodavate nekdo sportovni doplnek na Mutsy. Sice mame jeste cas cca 3mesice, ale pokud chtel na podzim doplnek prodat budu jen rada. Nebo nevite kde na netu je to nejlevnejsi? :-)

Dekuji za nabidku

Martina

• Citovat
  • Upravit
1234
26.6.07 14:48

Ahoj,
nejlevnější je www.delfinek.mimishop.cz (mají tam i akce na sedačku s nánožníkem) a www.babylife.cz.
Jinak jako bazarové zboží se asi neprodává tak často, spíš se prodávají samostatné korbičky a pak až celé kočáry. Myslím, že málokdo prodá jen sportovní sedačku a podvozek si nechá, ale samozřejmě se to dá najít. Zkus kdyžtak Mimibazar.
Já budu kupovat sportovní doplněk taky na podzim, asi na Babylife (mají i pláštěnku a batoh), i když asi trochu dřív, jelikož objednací doba je i tři měsíce.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.6.07 23:10

Ahoj holky,
prosím o radu. Chceme si koupit mutsy urbanridera, ale přijde nám, že nehoupe a je málo odpružený. V diskusi jsem našla, že je odpružený i houpe, ale nebyl tam specifikován typ. Jinak se mi moc líbí, ale chtěla bych houpací a do terénu i MHD. Jsem z Prahy, ale budeme se stěhovat na vesnici, kde je to samý kopec a špatné cesty, takže potřebuji kočár jak do města - zvedání do tramvaje, tak i do terénu. Poradíte mi? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.6.07 06:41

Holky potřebuji poradit!
Mám barvičku college ocean a včera mi v lese na ten fusaček stříklo bahno a nejde dolů!!!!!! Máte nějakou radu jak s tím dolů,přemýšlela jsem že bych to dala do čistírny,jsem zoufalá…vůbec jsem nečekala že bahno nedostanu dolů… :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
29.6.07 13:08

Ahoj,
jen jsem chtěla napsat, že podvozek už mám opravený. Zvládli to za devět dní a byli v servisu velmi vstřícní a ochotní. Zavolali mi hned, jak byl kočárek hotový. Rukojeť už tedy sedí jako přibitá a já doufám, že i přesto, že byli tak milí, už je nenavštívím. :lol:
Radko , podvozek Urban rider je docela odpružený, třeba oproti trojkolce Quinny Speedi nebo Jané, ale samozřejmě to není taková houpačka jako klasické čtyřkolkové podvozky. Chce to zajít do nějaké prodejny a zkusit to růčo.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4