Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2959
23.4.07 12:17

Irbis normálně kup v obchodě s kočárkama univerzál moskytiéru, pasuje na všechny kočáry a používáme ji i na sporťák
stála nás 130 Kč i s cestou a je výběr i barev, máme tmavě modrou a vypadá moc hezky
a jakej kočík jsi vybrala?? myslím samo potah, jestli to neni tajný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.4.07 13:45

Wingec, díky po moskytiéře se poohlídnu. Mě v obchodě řekli, že tam snad půjde ta na Inglesiu, ale tu že nemaj skladem. Tak jsem řekla, že ještě počkám a raději se pozeptám.o))
Objednala jsem Cargo Black, sice se mi ten novej potah až tak moc nelíbí, ale chtěla jsem prostě černou korbičku:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
23.4.07 23:08

tak to gratuluju a tiše závidím, viděla jsem jej v reálu ve městě a byl úúúžasný :lol:
já mám Cargo black batoh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
24.4.07 12:20

Leh ve sporťáku?

Ahojte,
už se na to někdo ptal, ale odpověď jsem nenašla.
Když mám sedačku proti směru, tak když ji dám co nejvíc do lehu, tak se dá ještě přitlačit tak, že je v podstatě rovná, akorát trošku našikmo. Ovšem když tam po:,–(ím mimčo, tak ono zadkem tu sedačku zase zlomí. Jde to nějak udělat, aby zůstala rovná a našikmo? Asi ne, co?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.4.07 12:26

Ahoj holky, prosila bych vás jako zkušené „macařky“ o radu. Mám možnost koupit 4rider lightweight s korbičkou Joey s ještě dlouhou zárukou za solidní cenu, jen mne děsí, že se o tomto podvozku nikde moc nepíše, takže představu si prostě neudělám… Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.5.07 11:33

Maminky a uživatelky Mutsíka, mám prosbu, doma mi po velkém rozmýšlení, již měsíc stojí v plné parádě připraven MUTSY (termín za 3 týdny). Koupili jsme zatím jen hl. korbičku s tím, že spořťák vybereme v jiné barviččce. Uvažuji o tmavě modré. Můj dotaz směřuje k tomu, jestli nešisuje? Díky

• Citovat
  • Upravit
zu
4347
3.5.07 11:39

Miládko,
podle mě nejde a dost mě to štvalo.Teď už ani ne, když pomalu začíná sedět..
Ostatním neodpovím, páč nevím, ale šisovat by snad neměl - za ty penízky :roll:
Já mám černý, ale zatím ne tak dlouho a přes zimu, no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.5.07 13:09

Tak my máme tmavě modrý a než sem pořídila nový tmavě modrý batoh tak jsem myslela že kočár není vyšisovaný vůbec, ale proti batohu je ted přeci jen vidět, že kočár trošku šislý je, ale tak že to za normálních okolností vůbec vidět není.
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.5.07 19:51

takže, když už vyšisuje, tak rovnoměrně (jako by to mělo být). Tomu se asi zabránit nedá u žádného kočárku, děkuji za odpovědi. :wink:

• Citovat
  • Upravit
137
4.5.07 14:15

Ahoj,
tak se mi podařilo přijít na to, jak to udělat, aby sportovní sedačka držela jakžtakž v rovině (nakloněné). Když se podíváte zboku vedle sedačky, tak jsou tam dvě svislé trubky - jedna tlustší, na které je připevněna látka a jedna tenší tak nějak našikmo uprostřed. No a když se ta sedačka dává úplně do lehu, tak tyto dvě trubky se přibližují. Takže stačí je nějak udržet u sebe - s mírou, protože pak sice máte skoro rovnou plochu, ale dost našikmo. Já jsem to prozatím řešila provázkem, ale ušiju si suchý zip, ať to jde lehce oddělat. Když to udělám s mírou, tak ten prostřední díl, na kterém pak to dítě sedí, je pořád celkem vodorovně. To je pro mě důležité proto, že dcera je ráda v kočárku na břiše. Takže teď ji dám šráky, ať nevypadne, ješte ji zapasuju do těch originálních popruhů (bez ramen - jen ať neklouže dolů) a vypadá spokojeně. Je pořád trochu zešikma, ale jde to.
No, snad z toho popisu budete chytré… Pokud ne, dám do fotogalerie fotku.
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
4.5.07 14:16

Jo a ještě na tom bříšku je třeba otočit korbičku, ať neco vidí:) (tak, že ji prostě vycvaknu a nacvaknu naopak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
11.5.07 19:59

Čau holky,
tak manža absolutně odmítnul jezdit ze slunečníkem!!! Vadí mu,jak se mu tam pořád kývá a to nemusí ani foukat… :?
Tak jsem nelenila a pádila do obchodu a tam mi paní doporučila na Mutsíky Sluneční clonu od Teutonie a jsem maximálně spokojená a manža konečně nebrblá!!! :D Jupíííí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
15.5.07 11:09

To bych chtěla taky, ale připadá mi děsně drahá a když už mám ten slunečník…Ptala jsem se v jednom obchodě na ty letní stříšky k Mutsy a prodavačka mi to velmi nedoporučila, že ten sklápěcí systém není moc praktický. Máte ji někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.5.07 11:15

Lišti :arrow: mě se rozbil ten Casualplay slunečník :evil: .Tak jsem naštvaná a nadávám si,že jsem si tu clonu nekoupila rovnou :roll:

Holky,hledám inspiraci :arrow: jakou barvu sportáku máte :?: Líbí se mi červený nebo ocean,ale v BBP jsem viděla College green a taky nevypadá špatně :) .Ach jo,ta moje nerozhodnost mě jednou zabije :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
15.5.07 13:14

Mak, já mám ráda barvičky takže máme ten c.green. Jinak se mi taky moc líbí ta medová, modrá a v poslední době dokonce i černá (hlavně u hluboké korbičky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí