Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderLištičko určitě jde
. Dneska jsem potkala 3 kočárky Mutsy s hlubokou korbou a všechny měly slunečník. Jen já ne
.
holky,
k tomu slunečníku
máme ho na té tenčí části ,jak jsem psala Miladce, kousek pod tím ohybem nebo jak bych to nazvala
při skládání nám teda vůbec nevadí, normálně složíme deštník, sklopíme dolů směrem k podvozku a složíme podvozek na tu placku
nic nepovolujem
měli jsme ho tak celé léto i v Řecku na dovošce a tam jsme sklápěli denně, bo apartmán byl v patře ![]()
a letos ho budem brát zas, páč malej si v něm lebedí a v golfkách přece jen nemá tolik pohodlí ![]()
tak sluníčku zdar ![]()
Teď koukám na tento inzerát:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a píšou tam že pasuje i na Mutsy- má prý zvětšený držák. Tak možná tip pro ostatní, stojí 390.
Eli ten slunečník nevypadá marně,tak teď dilema do kterého jít,jestli do toho co máte odzkoušený Vy nebo do toho nového…achich ouvej!!!
![]()
Tak jsem tam hodila dotaz, zda slunečník pasuje i na tu spodní část tak až mi přijde odpověď napíšu to sem.
Jak jsem včera psala, že to přichycení více nahoře nevadilo, tak trochu vadilo (s kočárem jsem nešla já, jen jsem slunečník přidělávala). Prý nebylo vidět na cestu
. Myslím, že až budem jezdit hlavně po směru jízdy tak to vadit nebude vůbec. Při sedačce proti směru by to chtělo na tu spodní tyč, ale nejde to.
Ty slunečníky vypadají pěkně, ale zdají se mi malé. Casualplay má stranu 60 cm, což je normálně průměr kulatého slunečníku a to se mi zdá super, že zakryje tolik místa.
Je pravda, že člověk musí jet trošku pomaleji, jelikož přes něj někdy není vidět dopředu. Ale to snad je problém všech slunečníků.
Používám ho zatím u korbičky, tj. jakoby sedačka byla proti směru jízdy a stačí mi, když je připevněn na té tenší části. I když si ho vždycky posunu co nejníž, což zase nevidím jako takový problém - povolit svorku a posunout to.. Čili na podvozku je potom jen asi o 10 cm výš, než kdybych ho připevnila na tu tlustší část. Mám ho teda zatím asi dva dny i s cestou, ale líbí se mi taky, že ta konstrukce vypadá tak bytelně, že by měl bez problémů vydržet to neustálé otáčení, otvírání a zavírání.
Uf, to je složité:)
Holky kolik vjyde novy Mutsy urbanrider komplet s korbou, autosedackou, sport, nanoznikem, taskou nebo batohem, plastenkou, adaptery a vsim jinym????
Kdy se kupuje vse origos????
Ahoj,
mrkni třeba sem a sečti si to, myslím, že o moc levněji neseženeš…
http://www.babystyle.cz/…ts/zbozi.php?…
Koukala jsem že teďka tam mají sluneční stříšku na hlubokou korbičku, stojí teda 490, ale v létě by se nejspíš užila (mi to v zimě moc nechybělo a teď jsem koupila slunečník).
Origoš bych určitě pro jistotu koupila podvozek, hluboká korbička by mohla stačit použitá, tam toho moc nepokazíš, se sportovní sedačkou bych byla opatrnější. Ale bojím se, že takhle zvlášť to bude problém.
Jinak teda musím říct, že v Libfinu jsou fakt příjemní, poradí a tak (to je přímo dovozce kočárků). Mimochodem mi poslali (za peníze, samozřejmě:) dvě náhradní duše, což se může hodit - a možná by se daly objednat už s kočárkem.
MNe jde jen o tu cenu za origos ![]()
Sma se bavili s kamaradkou a tvrdila ze Quinny je drazsi ![]()
No mne to vyslo cca 30 klacku sakumprask............je to realna cena?
Ahojky, pokud byste mela nektera zajem o pouzitou korbicku College Ice Blue, budu mit za chvili k prodeji. Vnitrni potah je trochu vysisovany, cena tomu samozrejme odpovida, vnejsi potah je OK, zadne fleky…zdarma pridam uni plastenku (sedi perfektne) a tmave modry slunecnik ABC Design.
Asi je
, odhadla bych to tak.
Jinak jsem trochu koukala na reference o těch slunečnících a asi je opravdu dobré kupovat osvědčené značky, protože s nimi bývají často problémy. Takže jse ráda za ten co mám. Teď jsem ho měla na golfkách a byl v pohodě (po směru jízdy). Jen na kostkách trochu klesá dolů ta pružina, ale asi je to těma golfkama- nejsou odpružený.
Prosím Vás, všichni tu vychvalujete slunečníky, nešla by použít univerzální sluneční stříška? Nemáte někdo zkušenost?
Pak jsem se ještě chtěla zeptat jak se vlastně sundavají ta kolečka z Urbanridera? Předpokládám, že se zamáčkne ta ploška uprostřed, ale i tak mi to nejde.. musí být při tom kočárek složený, nebo je v tom ještě jiný fígl?
Poslední dotaz mám ohledně ležícího dítěte ve sporťáku - je to pohodlné nebo to na ležení moc není?
Děkuju Tereza
Holky prosím Vás,nebyla by nějaká fotečka vašeho Mutsíku se slunečníkem??? Nejlépe i u verze s hlubokou korbičkou.
Děkuju ![]()
Terezko, ta kolečka se sundávají jak říkáš, jde to úplně v pohodě, jestli ti to nejde tak je někde problém..
Lištičko, jestli počkáš, tak ti zítra nějakou fotku stvořím a pošlu.