Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo já jsem to popravdě ještě nedělala
. Ale moc si to neumím představit přehazovat i s dítětem. Pokud mě někdo vyvede z omylu a poradí jak na to, budu ráda.
Ahojte, ja by som sa chcela spytat, ci je Mutsy Urbanrider kocik, ktory sa da aj pohojdat, pohoupat, alebo je taky… pevny, tvrdy.. Hmm?
Zuzka ![]()
Tak s dítětem si myslím že by se ta sedačka přehazovala hodně špatně, teda aspon já bych to silově nezvládla, ale prázdnou to máš hned, my jsme to ani během procházky nikdy nepotřebovali, takže myslím že když si to nachystáš doma tak to stačí,
K.
No zrovna dnes jsem jezdila s půjčeným kočárem, který byl o několik tříd horší a uvědomila jsem si, jak jsem mutsym zmlsaná
. Sice je třikrát dražší, než ten co jsem s ním dneska jezdila, ale taky několikanásobně bytelnější a kvalitnější, skvěle odpružený a houpe taky výborně. Doufám, že vydrží povozit více dětí a dokáže mi, že to nebyla marná investice
.
Uvažuji také o koupi Mutsyho, Urbanrider, ale nevím si moc rady s materiálem na korbičku. Jaký je mezi nimi rozdíl? Cargo, Collage, Active?
Holky už jste viděli novou kolekci Mutsy???
Prý byla ne veletruhu v Brně představená a prý tam byli šílené barvičky(samé svítivé) a hlavně hrozný materiál???
Je to Pravda???
aha tak už jsem jí našla…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Lištičko,
tak musím říci, že ten matroš je fakt divnej, takovej děsně umělej, určitě dobře omyvatelnej, ale ve vedru si nedovedu představit jak se malej potí, tak by musel být přilepenej jak lepidlo, ale měli i původní matroš, konkrétně ta béžová byla z puvodního, musím říci že ty barvy mě letos moc nevzaly ![]()
K.
Mile maminky,
chtela jsem se zeptat, jakou tasku na rukojet mate u Mutsy, original Mutsy taska se mi nelibi. Nebyla nahodou na veletrhu Pro dite nejaka nova kolekce tasek?
Predem diky za info.
Koli.
Elizo,
jestli tu někde jsi, zkus mi prosím tu pláštěnu!! Díky moc! ![]()
Holky prosím poraďte - včera jsme poprvé nahodili sporovní sedačku a chci se zeptat - jak to udělat, ať se v lehu nepropadá nísto, kde je zadeček?
Vždycky, když tam zatlačíme, tak to má vůli a jakoby se to pod tou dupkou propadne. Šteloval to teda manžel, ale nějak se mu nedařilo to jakoby upevnit.
Snad se vyjadřuju srozumitelně a něco mi poradíte!!
K ceně starého kočáru - 10.000 pokud se Ti líbí zas tak šílená pálka není. Za Mutsy. Ale jen jestli se Ti líbí,nejsou ty starší kolekce míň promakané nebo tak? Když to máš od kámošky, tak si to všechno ohmatej, pojezdi s korbou i sporťákem a tak.
Jo a přehazovat sedačku s miminem - no to určitě nee.To si moc neumím představit.
Já to sice zatím v ruce moc nemám, ale jak jsem s tím v předsíni zápasili oba, tak po pravdě ani bez děťa někde venku radši nee.Navíc mi mimo nestojí, to by mi ji musel někdo podržet.
A tašku nemám na rukojeť ale dole vozím normální tašu na rameno,oni stejně na tu rukojeť tašu vozit nedoporučují, aspoň myslím ![]()
Dík za rady s tou sedačkou!!
Zu
čauky,
já jsem měla ke hluboký korbičce tmavě modrou tašku od Neonato, posloužila výborně, ještě mi zavazí doma, kdyby někdo chtěl ![]()
ke sporťáku jsem zainvestovala do originál batohu a je SUPER, nemůžu bez něj žít, doporučuju všem!!
Prosím vás, mohl by mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl, jestli koupím Mutsyho z obchodu, který má uvedeno, že bere od výhradního dodavatele nebo z ochodu u kterého to tak není?
Zu, tak než jsem se chtěla vydat zkusit pláštěnku, podívala jsem se na net, kterou to vlastně máme a zjistila jsem, že jich je hrozně moc druhů! No nějaká stoprocentně pasuje. Tu co mám já, by byla bohužel jen na sedačku po směru jízdy, ale Emitex dělá pláštěnky i pro kočárky s přehazovací rukojetí:
http://www.emitex.cz/search.php?…
Možná tam zkus napsat a zeptat se.
Nebo v tomto obchodě přímo nabízejí Emitex k Mutsy:
http://www.babystyle.cz/…ovni-kocarek
Tak hodně zdaru. Ta originální je sice dobrá, ale kvůli ceně bych příště asi koupila raději ten Emitex.
Ahojky,
jsem taktéž šťastnou velice spokojenou majitelkou kočárku Mutsy
. Zatím jezdíme (a celé léto bude) s hlubokou korbou a chci se zeptat, jakým způsobem jste řešily sluníčko, aby nesvítilo mimču do očí? Už teď s tím mám docela problémy a Vojtovi se slunce v očích evidentně nelíbí
. Dá se přidělat k hluboké korbě nějaký slunečník?
Díky za všechny rady a zkušenosti!
Tašku mám od Aesthetiku. Originál Mutsy se mi nelíbila a do batohu se mi nechtělo investovat. Možná toho začnu litovat. když Wingec bez něj nemůže žít
. Ale aesthetic slouží perfektně a navíc mi ladí s fusakem
.
Mahony
Holky, trápím se, trápím, miluju Mutsy, i když zatím jen na obrázku. Vrátila jsem Tako, maximální nespokojenost, už nebudu šetřit. ALE : jak řešíte u sporťáčku přehození sedačky za jízdy? Když třeba svítí sluníčko nebo mimi chce koukat jinam. Zvládnu to? I s dítětem, nebo ho musím vyndat a pak teprve otočit? Zvykla jsem si na přehazovací rukojeť, dost jsem ji využívala. Díky za názory.