Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj Koli. Ty testy jsem nenašla na internetu, ale mluvila jsem s paní, která má obchod s kočárky, prodává všechny možné značky, a mezi nimi i casualplay. Říkala mi různé značky a k nim ty testy, a říkala, že ta prima je opravdu špatná. Že ona sama by si do toho mimino nikdy nedala. A myslím, že neměla důvod mi lhát, když ten kočár prodává, a my jsme ho více méně byli rozhodnuti koupit. Jen díky tomu, co nám řekla, tak si ho nekupujeme. A jiný kočár u ní kupovat nebudu. Ahoj Eva
Ahoj Kocicko111
Já jsem si Mutsíka pořídila hlavně do terénu,po přečtení diskuse jsem se ničeho nebála a šla do něj-a to mě jedna jeho prodávajíci od něj taky zrazovala-že prý je moc malý,nemá nánožník
atd.no místo tohohle akorátního ,lehkého ,krásného kočárku mi pořád nabízela nějakého obra tipu Bebecar,Inglesina-ale já řekla ne,když kvalitu tak jedině Mutsy
.A jsem sním opravdu spokojená mám urbanrider,cargo brown-každý víkend jezdíme na chatu kde jsou jen kamenité nebo polní cesty a vše jsme zatím projeli.
Takže mohu jen doporučit ![]()
Ahojky maminy,
nevím jestli už mohu fundovaně odpovědět,jelikož jezdím s Mutsíkem teprve týden,ale zatím jsem maximálně spokojená!!! Mám 3rider,chodíme každý den na procházku do přírody,kde není nouze o kdejaké výmoly a různé nerovnosti na lesních cestičkách a vše krásně zvládáme. I manžel si ho pochvaluje,že je stabilní a krásně vysoký pro vyšší človíčky…
Doufám,že mi to nadšení vydrží i nadále!!! ![]()
Ahoj maminky,
měla bych na Vás dotaz, byla jsem rozhodnuta pro Mutsy 4kolku, ale prodavačka mi na:,–(ila brouka do hlavy
. Kočárek je prý dost těžký a když měřím 160 , že bude mít s jeho ovládáním problémy, je prý těžký atd. Doporučovala mi Quinny. Je pravda, že je o něco lehčí, ale je to 3kolka a hlavně to není ono
Jak bych s 3kolkou vyjela do baráku. Jste některá taky menší a máte Mutsy? Děkuju moc. P.
KOčičko já měřím 167 cm a s Mutsíkem se mi jezdí opravdu naprosto v pohodě…když ho uveze má tříletá dcera,která měří 110 cm,tak proč by jsi to neměla zvládnout i ty????! ![]()
Já jsem si vybírala mezi jané Slalom, Quinny a Mutsy…a doufám,že jsem vybrala dobře… ![]()
Mile maminky, nemate prosim vas nektera zkusenost s Urban Rider v mestske doprave, zda neni kocarek moc tezky (vaha podvozku 11.75 kg, korba 4,5 kg )? Nebo napr. pri skladani do auta..
Diky Koli.
mutsy urbanrider je kvalitni bytelnej kocar do kazdyho terenu, nicmene do nacpanyho autobusu bych s nim lezt nechtel. co mate vsichni s tim nanoznikem? kdyt tam je! hmotnost urbanrideru me prijemne prekvapila. dost me strasily ruzny nazory tady na foru, jak je tezkej - nesmysl.
upozornuji jen na to, ze ridit 3rider jednou rukou je problem i pro chlapa, takze rychle zapomente na to, ze byste mely druhou volnou. 4rider jsem zkousel bez nafukovacich kol a ta predni opravdu nehezky drnci na hrubym povrchu a po klidne jizde urbanrideru ani stopa - to uz bych radeji 3rider. Urbanrider se ridi velmi snadno jednou rukou za bezneho pouzivani. pokud vsak potrebujete extremni obratnost male buginy do nacpaneho obchodniho centra, neni nic snazsho nez za 900 dokoupit dve mala otocna kola dopredu, jejichz vymena trva 2 sekundy a nezastavi vas uz nic…
prave jsem take koupil autosedacku Mutsy traveller, ktera je polohovatelna do roviny (mnoho maminek nevi, ze dite by nemelo byt v autosedacce dele nez 2 hodiny v kuse) a upevnitelna na podvozky mutsy. je opravdu skvela a doporucuji.
netahate tak s sebou hlubokou korbu a dite pritom lezi na rovine. V CR neni v prodeji, neb vyrobce neni schopen dodat sedacku s ceskym varovanim, coz je pozadovano zakonem… na zahranicnich serverech je ale k dostani, stejne jako na ebay…
Kočičko,přihlaš se!
A kde je nánožník? Za 900 ho dokupuju.....
Ještě jak jste tu mluvily o autosedačkách casual play - to se vzathuje i na ty jejich větší sedačky ty špatné testy??
ahoj Koli,
já mám urbanridera a úplně lehce ho složím, nadzvednu a zajedu s ním do kufru auta. nejsem žádný silák,ale unést podvozek mi nečiní nejmenší problém, naopak, naprostá většina kočárů je daleko těžších.vybírali jsme jej taky podle toho, abych ho sama lehce složila a podle potřeby přenesla.
ta prodavačka ,co ti radí, je podle mě pěkná koza,která o tom nic neví.
Kdyz jsem byla v pondeli na predvedeni Mutsy, pani mi nabidla sportovni korbu a nanoznik jiz jako samozrejmost, driv nebyly, ted jsou, ve stejnych barvach sportaku. Sportak je na zimu fakt super, dite tam bude bezvadne chraneno neprizni pocasi, kdyz to porovnam s Casualplay S6, ktery jsem moc chtela, tak se to neda srovnat. Casual je kocarek do jiznich zemi, hodne otevreny.
Autosedacky na kocarky Casualplay nemuzu v testech nikde najit a to jsem nad tim prosedela hodne casu, nejsem ta, co da na radu prodavacky, ktera to nevyzkousela a chce jen prodat, ale v tomto pripade jsem i na netu i od par lidi neslysela chvalu, mozna proto je netestuji, ze by nedopadly moc dobre. Jedna maminka tady psala prave o te vetsi autosedacce, ze ji to take nedoporucili. Ale nevim, snad by to nemel byt totalni shit…??? Proste Maxi Cosi je No.1!!!
Maminky (ci panove), pokud by jste prosim nekdo vedel, kde na Jizni Morave maji k videni podvozek UrbanRider, prosim napiste, jsem ze Zlina, pani tady ma na predvadecku jen 3kolku, kterou nechci. Musim ho do patku objednat, aby mi do konce kvetna prisel, tak dam kdyztak na vas tady vsechny a Urban objednam na slepo, kdyz jste s nim tam spokojeni.
Jeste jednou dik za vsechny rady. Ahoj Koli.
Koli,
urbanrider měli v Brně v takovém zastrčeném obchodě na Lidické - možná babystar??, teď nevím. My jsme na něho jeli kouknout z Opavy ![]()
Mi se na těch sedačkách casual líbí design a barvy, no ale nechcu ji za každou cenu. I když ty prachy tež nejsou malé, tak jak to, že jsou špatné??
A jak to vlastně ví, že jsou špatné, když v testech je najít nemůžeš?
ahoj Koli, já jsem rodačka ze Zlína, tak zdravím ![]()
jezdím tam pořád za našima, je fakt, že když jsem malýho čekala, tak jsem prolezla celej Zlín a Mutsy nikde ![]()
jinak mám pocit, když tam jsem, že jich vždycky docela dost vidím, na rozdíl od Brna, kde bydlím teď ![]()
my jsme ho kupovali na Lidické , jinak ho měli na Tomkově nám. v Husovicích, ale nejlepší je si tam dopředu zavolat a zeptat se, jestli mají urbanridera na prodejně, ať se můžete mrknout
v Husovicích mají otevřený i v neděli ![]()
ale úplně nejlepší by bylo, kdybyste si udělali výlet na veletrh PRODÍTĚ, tam mají každej rok většinu podvozků Mutsy, urbanridera stopro!!, a je dobrý ,že můžeš mrknout i na potahy a barvičky ![]()
to je úplně nejlepší varianta, protože tolik jich nikdy pohromadě neuvidíš
ovšem bohužel je to až od 15.3.,tak nevím, jestli pro vás není pozdě
kámoška tam přímo kočár kupovala, oni na ty vystavený mají slevu, tak při troše štěstí byste si ho možná mohli odvézt ![]()
tak hodně štěstí,zdravím do Zlína
Holky už jste si dokupovala některá ten nánožník ke sportáku?Nejlevněji jsem ho našla na netu za 810kč,tak oněm přemýšlím.Jste sním spokojené? ![]()
Jinak o té traveller sedačce jsem taky uvažovala,ovšem tady jí člověk nesežene,a pak myslím že byla jen do 9kg.
A ještě mam dotaz, ty malá kolečka se dají připevnit na jakýkoliv podvozek od mutsy?
traveller je jako autosedacka pouzitelnej do 10kg, od 9 kg stejne navazuje dalsi rada sedacek… nicmene jeho narazovy testy jsem proste nenasel, takze v aute to maxi cosi jisti. jeste upozornuju na rozdil mezi maxi cosi cabrio a cabriofix! cabriofix je novejsi model a da se narozdil od predchudce zacvaknout do baze, ktera je napevno v aute. to je nejbezpecnejsi a nejpohodlnejsi reseni… zejmena, pokud mate auto coupe ![]()
Evi, prosim te, kde jsi nasla vysledky testu autosedacek, nenasla jsem zadne, kde by byly uvedene autosedacky Prima nebo Baby Zero na Casualplay.
Nevim o zadne prodejne v blizkosti Zlina, kde by mely kocarky Mutsy, takze asi nejbliz Brno.
Diky Koli.