Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
5.10.06 18:12

Ahojte majiteľky Mutsíkov,

mám jeden dotaz ohľadom kočíka. Prednedávnom som kúpila kočík Mutsy (nie nový) a mám taký pocit, že pri polohovaní (či už hlbokého lôžka alebo športovej sedačky) to ide zťažka, až mám pocit, že používam u toho silu a bojím sa, aby som na ňom niečo neutrhla.
Je to normálne alebo má ísť polohovanie plynulo ako po masle ???

Prosím, akú máte skúsenosť? Ďakujem
Zuzana

• Citovat
  • Upravit
2959
5.10.06 21:44

Mutsy

ahoj Zuzko,já jsem nepochopila ,co myslíš tím polohováním.nemyslela jsi skládání-třeba do auta a tak?protože polohovat hluboké lůžko NEJDE.polohovat se dá jen sportovní sedačka,já jsem s tím měla celkem problém a podařilo se mi polohování strhnout,takže jsme jej museli dát do opravy.je to o zvyku,teď už to máme vychozený,ale ten polohovací systém musím přiznat je u Mutsíků-ač jinak nedám na ně dopustit-dost nevymakaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.10.06 11:36

Ďakujem moc, tak som to myslela. Ale mám asi typ, na ktorom ide polohovať aj hlboké lôžko - nie že by ho bolo treba polohovať, ale ide to (vlastne sa polohuje ten mechanizmus, na ktorom je pripevnené či už lôžko alebo šport. sedačka).

• Citovat
  • Upravit
40
6.10.06 14:32

Ahoj, já stejně moc nechápu, co myslíš tím polohovat hlub.lůžko. To určitě nejde. Leda tak při skládání podvozku s hlubokých lůžkem, jestli myšlíš to naklopení celé korbičky, aby si pak rovně lehla na podvozek??? Jinak nechápu. A polohování sportovní sedačky na ležení jde sice celkem těžko, ale jde o zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.06 23:08

Já si taky myslím, že si to polohování pleteš s mechanismem pro skládání s hlubokou korbou. Za ta oka se zatáhne, předek korby se povolí a ty to pak můžeš složit i s přidělanou korbou.

Jinak kdyby měl někdo zájem, tak v prosinci budu mít volné hluboké lůžko Cargo Anthracite, kolekce 06, pořízené 07/06, včetně pláštěnky ;-))

• Citovat
  • Upravit
22
8.10.06 23:18
Anonymní píše:
Já si taky myslím, že si to polohování pleteš s mechanismem pro skládání s hlubokou korbou. Za ta oka se zatáhne, předek korby se povolí a ty to pak můžeš složit i s přidělanou korbou.Jinak kdyby měl někdo zájem, tak v prosinci budu mít volné hluboké lůžko Cargo Anthracite, kolekce 06, pořízené 07/06, včetně pláštěnky ;-))

Omlouvám se, to jsem psala já, nepřihlásila jsem se! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.10.06 23:55

Ahojky,
kolik budeš za to lůžko chtít?
My se chystáme objednat podvozek,ale z barev mi teda jde hlava kolem,nemůžu se rozhodnout :roll: :lol:
Kdyžtak mi pošli SZ.
Díky,Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.10.06 11:28

Ano máte pravdu, nie je to polohovanie hlbokého lôžka, ale vlastne naklápanie (pri skladaní).

• Citovat
  • Upravit
55
13.10.06 09:26

4rider - třesení koleček

Ahoj,
byla jsem se podívat u nás v prodejně a prodavač mě varoval, že se prý u 4rideru klepou přední kolečka, když jede rychleji.. že se jim vrátili všechny, které prodali.
Je to pravda?
 Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.10.06 11:46

Ahoj, moc moc prosím majitelky mutsy kočárků, zda by mi napsali zkušenosti s látkami na kočárkách. Já mám Cargo Blue, jsem celkem spokojená. Vím ale i o paní, která údržbu Cargo blue psychicky nevydržela a vyměnila ho za červený sport 02 a je moc spokojená. Kamarádka si v nejbližších dnech musí vybrat a já nevím co jí poradit.
Některé látky jsou hrubé jené hladší. Poradíte který vybrat a kterému se vyhnout obloukem??? Díky Gába :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
14.10.06 11:59

Ahoj Gabi,
my jsme meli cervenyho Mutsika a byli jsme maximalne spokojeni! Udrzba bezva,staci jen mokry hadrik s trochou tekuteho prasku na jemne pradlo. Kdyz jsme ho po 2,5 letech prodavali,byl jako novy… :) Madylko,kdyz uz bylo hooodne spinavy jsem normalne vyprala v ruce i s tim „plastem“. Ta latka je trochu hrubsi a vubec :! se nesisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.10.06 12:07

Díky za bleskovou odpověď, a taky se vám nepovedlo sundat ten středový kousek látky na sporťáku mezi nožičkama? Ten mám nejvíc špinavý. Jinak bych ale Mutsy nevyměnila za nic :lol:
Tak to už mám 2hlasy pro červenou. Kámoška má zatím vybranou látku College Navy, tmavě modrou. Tak uvidíme zda mi někdo napíše 8O ???
Díky moc za odpovědi. Gába

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.10.06 22:01

Ahoj, jaké máte Mutsy podvozky a jak se vám s nimi jezdí ? Zvažuji, zda Urban Rider nebo 3 rider.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.10.06 14:11

Ahoj, mám urban rider už rok a nevyměnila bych ho. Bydlím v podkrkonoší, takže o sníh nemáme nouzi. :roll:
Vyhovuje mi proto tento kočárek, protože předními koly prorazím i kupu sněhu. Nevím zda budete taky bojovat se sněhem, ale holky od nás co mají Bebecar s předními otočnými koly si vycházky ve sněhu radši odpustí, protože i když se kola zaaretují, tak se tak divně vrklají a tu cestu si tak snadno neprorazí :x .
Nivim ale jak je to u 3rideru s předním otočným kolem. :?: Asi by to mělo byt snažší, ale ..... mě právě vyhovují přední kola napevno a zadní se krásně přizpůsobí. Kočárek téměř nezvedám, takže se jezdí úžasně :D
Přeji štastnou ruku při výběru. Gába

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
16.10.06 23:11

mutsy

určitě bych zvolila čtyřkolku, taky jsem maximálně spokojená,projeli jsme všechno,staveniště,sněhové závěje a nakonec v létě jsme drandili po pláži u moře :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí