Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderahoj Zuzko,já jsem nepochopila ,co myslíš tím polohováním.nemyslela jsi skládání-třeba do auta a tak?protože polohovat hluboké lůžko NEJDE.polohovat se dá jen sportovní sedačka,já jsem s tím měla celkem problém a podařilo se mi polohování strhnout,takže jsme jej museli dát do opravy.je to o zvyku,teď už to máme vychozený,ale ten polohovací systém musím přiznat je u Mutsíků-ač jinak nedám na ně dopustit-dost nevymakaný.
Ďakujem moc, tak som to myslela. Ale mám asi typ, na ktorom ide polohovať aj hlboké lôžko - nie že by ho bolo treba polohovať, ale ide to (vlastne sa polohuje ten mechanizmus, na ktorom je pripevnené či už lôžko alebo šport. sedačka).
Ahoj, já stejně moc nechápu, co myslíš tím polohovat hlub.lůžko. To určitě nejde. Leda tak při skládání podvozku s hlubokých lůžkem, jestli myšlíš to naklopení celé korbičky, aby si pak rovně lehla na podvozek??? Jinak nechápu. A polohování sportovní sedačky na ležení jde sice celkem těžko, ale jde o zvyk.
Já si taky myslím, že si to polohování pleteš s mechanismem pro skládání s hlubokou korbou. Za ta oka se zatáhne, předek korby se povolí a ty to pak můžeš složit i s přidělanou korbou.
Jinak kdyby měl někdo zájem, tak v prosinci budu mít volné hluboké lůžko Cargo Anthracite, kolekce 06, pořízené 07/06, včetně pláštěnky ![]()
Anonymní píše:
Já si taky myslím, že si to polohování pleteš s mechanismem pro skládání s hlubokou korbou. Za ta oka se zatáhne, předek korby se povolí a ty to pak můžeš složit i s přidělanou korbou.Jinak kdyby měl někdo zájem, tak v prosinci budu mít volné hluboké lůžko Cargo Anthracite, kolekce 06, pořízené 07/06, včetně pláštěnky
Omlouvám se, to jsem psala já, nepřihlásila jsem se! ![]()
Ahojky,
kolik budeš za to lůžko chtít?
My se chystáme objednat podvozek,ale z barev mi teda jde hlava kolem,nemůžu se rozhodnout
![]()
Kdyžtak mi pošli SZ.
Díky,Monika
Ano máte pravdu, nie je to polohovanie hlbokého lôžka, ale vlastne naklápanie (pri skladaní).
Ahoj,
byla jsem se podívat u nás v prodejně a prodavač mě varoval, že se prý u 4rideru klepou přední kolečka, když jede rychleji.. že se jim vrátili všechny, které prodali.
Je to pravda?
Tereza
Ahoj, moc moc prosím majitelky mutsy kočárků, zda by mi napsali zkušenosti s látkami na kočárkách. Já mám Cargo Blue, jsem celkem spokojená. Vím ale i o paní, která údržbu Cargo blue psychicky nevydržela a vyměnila ho za červený sport 02 a je moc spokojená. Kamarádka si v nejbližších dnech musí vybrat a já nevím co jí poradit.
Některé látky jsou hrubé jené hladší. Poradíte který vybrat a kterému se vyhnout obloukem??? Díky Gába
![]()
Ahoj Gabi,
my jsme meli cervenyho Mutsika a byli jsme maximalne spokojeni! Udrzba bezva,staci jen mokry hadrik s trochou tekuteho prasku na jemne pradlo. Kdyz jsme ho po 2,5 letech prodavali,byl jako novy…
Madylko,kdyz uz bylo hooodne spinavy jsem normalne vyprala v ruce i s tim „plastem“. Ta latka je trochu hrubsi a vubec
se nesisuje.
Díky za bleskovou odpověď, a taky se vám nepovedlo sundat ten středový kousek látky na sporťáku mezi nožičkama? Ten mám nejvíc špinavý. Jinak bych ale Mutsy nevyměnila za nic ![]()
Tak to už mám 2hlasy pro červenou. Kámoška má zatím vybranou látku College Navy, tmavě modrou. Tak uvidíme zda mi někdo napíše
???
Díky moc za odpovědi. Gába
Ahoj, jaké máte Mutsy podvozky a jak se vám s nimi jezdí ? Zvažuji, zda Urban Rider nebo 3 rider.
Díky
Ahoj, mám urban rider už rok a nevyměnila bych ho. Bydlím v podkrkonoší, takže o sníh nemáme nouzi. ![]()
Vyhovuje mi proto tento kočárek, protože předními koly prorazím i kupu sněhu. Nevím zda budete taky bojovat se sněhem, ale holky od nás co mají Bebecar s předními otočnými koly si vycházky ve sněhu radši odpustí, protože i když se kola zaaretují, tak se tak divně vrklají a tu cestu si tak snadno neprorazí
.
Nivim ale jak je to u 3rideru s předním otočným kolem.
Asi by to mělo byt snažší, ale ..... mě právě vyhovují přední kola napevno a zadní se krásně přizpůsobí. Kočárek téměř nezvedám, takže se jezdí úžasně ![]()
Přeji štastnou ruku při výběru. Gába
určitě bych zvolila čtyřkolku, taky jsem maximálně spokojená,projeli jsme všechno,staveniště,sněhové závěje a nakonec v létě jsme drandili po pláži u moře
![]()
Ahojte majiteľky Mutsíkov,
mám jeden dotaz ohľadom kočíka. Prednedávnom som kúpila kočík Mutsy (nie nový) a mám taký pocit, že pri polohovaní (či už hlbokého lôžka alebo športovej sedačky) to ide zťažka, až mám pocit, že používam u toho silu a bojím sa, aby som na ňom niečo neutrhla.
Je to normálne alebo má ísť polohovanie plynulo ako po masle ???
Prosím, akú máte skúsenosť? Ďakujem
Zuzana