Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderCOTONOU prosim te,jestli jsem te dobre pochopila,tak mas 4Rider a pevna,nenafukovaci kola!?Ten kocar,co jsem psala,jsem si myslela,ze ma dve kola nafukovaci.Asi budu muset jeste neco o Mutsy zjistit!Je tolik druhu podvozku,ze je tezke vybrat ten nejlepsi.Taky bych potrebovala co nejlehci,nejskladnejsi a taky hledam nejaky do terenu i do mesta.Asi jsem narocna,ale zatim bydlime ve meste v panelaku s malym vytahem i byteckem a stavime domecek na vesnici,do ktereho se budeme stehovat az na jare.Takze miminku bude pul roku pri stehovani.Jinak co jsem cetla o fusaku,tak nejlepsi asi bude aesthetic 3 v 1!!!
4Rider Lightweight má všechna 4 kola nenafukovací, Spokewheel všechna nafukovací. Ostatní Mutsy mají kola jen nafukovací, buď jako 3kolka nebo 4kolka.
ano a oba 4 Ridery maji predni kolecka otocna o 360°C
my jsme vybrali Spokewheel, uz se tesim na zaveje…do te jedne osy se vubec nechyta snih ani jiny neporadek ![]()
Já teda nevím, ale mně se sníh na kolečka nijak nenabaloval ani u Bébécaru a ten taky neměl jen jednu osu. O těch nafukovacích kolech mi to říkal pán přímo v Libfinu (servis, dovozce) - snadněji se zešišatí.
Ahoj, Mutsy je prostě jednička !!! Měla jsem UR a super, snad potom déle jen ta větší váha kočárku, ale na zimu je bezkonkuřrenční ........
Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s podvozkem 3 Rider se zvojeným otočným kolem vepředu ?
Dík
Mám dotaz, kočárek se mi hodně líbí, čtyřkolka, ale nějak nechápu jak se vjíždí na schodek? U normálního kočárku jen zatlačím rukojetí k zemi a pžední kolečka se zvednou, jde to i u tohodle? A nevadí „zatáčecí“ zadní kolečka? Nezavazí? A co rukojeť vedená od předdních kol co nemá jiné uchycení? Nepovolí časem?
Kdyby někdo nechápal, přední kolečka jsou pro mě ty na druhé straně než rukojeť ![]()
no při vjíždění na schodek zatlačíš stejně jak u jinýho kočáru.nebo můžeš využít otáčecí kola,jsou moc praktický právě na zatáčení a objíždění překážek,tím se to právě liší od normálních kočárů,který musíš do zatáčky nadzvednout-tady jenom naznačíš rukojetí a kolečka zahnou samy.rukojeť se neuvolňuje,je to kvalitka a proto je podvozek tak drahej.je to z nějaký kvalitní slitiny,která je navíc lehká.
Ahoj,
pořád se nemůžu rozhodnout.
Jaký je Mutsy sporťák v zimě, není moc otevřený? Je vhodný pro asi 6ti měsíční mimčo?
Nevadí, že nemá ruční brzdu?
Nejvíc se mi líbí 4rider lightweight - kvůli hmotnosti a otáčecím kolečkům.
dík Tereza
Dandulak my jsme vybrali podvozek 4Rider Spokewheel - původně jsem chtěla taky ten lehký s nenafukovacími koly, ale měla jsem příležitost si oba podvozky vyzkoušet a nakonec jsem zvolila sice o něco těžší, ale dle mého subjektivně lépe ovladatelný a odpruženější. Zatím ho nepoužíváme, ale ta jedna osa v kolečcích je tak bytelná, že tam podle mne nějaké kroucení nehrozí…Naopak na mne nedělala dobrý dojem rukojeť na Ligtweight - měla jsem pocit, že se brzy bude „vozit“ po konstrukci - ale šahala jsem na tu světlou, jakoby olivovou verzi, tak to bylo možná tím…
holky,
dnesk se nám podařilo píchnout duši u poedvozku urban rider tak ,že to nejde slepit, máte někdo zkušenost, kde se dají kupit náhraní? Mají je v prodejnách kočárků nebo se musejí objednat.Díky.
ahoj misicko jestli jsi z Brna tak v Husovicích v Bali nám říkali,že jsou schopni to buď spravit nebo Vám prodají náhr. duši neznačkovou,která na to sedí,příp. jsou určitě schopní vám zajistit origoš,prodávají tam taky Mutsíky.
to je fajn,dobrá zpráva,doufám,že nebudem taky potřebovat…
![]()
Tak jsem celou diskuzi přečetla jedním dechem…
škoda, že už mám skoro doježděno
…má smysl Mutsíka pořídit pro 6m dítě? CHci ho totiž mít směrem k sobě a pořídit pro druhé skate
. Máme Jané a s přechodem na sedačku se mi úplně přestal hodit
(a hlavně líbit)…máme i skate a při použití sedačky je mi totiž úplně k ničemu…
Sendy