Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
15.9.06 00:13

COTONOU prosim te,jestli jsem te dobre pochopila,tak mas 4Rider a pevna,nenafukovaci kola!?Ten kocar,co jsem psala,jsem si myslela,ze ma dve kola nafukovaci.Asi budu muset jeste neco o Mutsy zjistit!Je tolik druhu podvozku,ze je tezke vybrat ten nejlepsi.Taky bych potrebovala co nejlehci,nejskladnejsi a taky hledam nejaky do terenu i do mesta.Asi jsem narocna,ale zatim bydlime ve meste v panelaku s malym vytahem i byteckem a stavime domecek na vesnici,do ktereho se budeme stehovat az na jare.Takze miminku bude pul roku pri stehovani.Jinak co jsem cetla o fusaku,tak nejlepsi asi bude aesthetic 3 v 1!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.9.06 13:11

4Rider Lightweight má všechna 4 kola nenafukovací, Spokewheel všechna nafukovací. Ostatní Mutsy mají kola jen nafukovací, buď jako 3kolka nebo 4kolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.9.06 14:10

ano a oba 4 Ridery maji predni kolecka otocna o 360°C

my jsme vybrali Spokewheel, uz se tesim na zaveje…do te jedne osy se vubec nechyta snih ani jiny neporadek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.9.06 22:23

Já teda nevím, ale mně se sníh na kolečka nijak nenabaloval ani u Bébécaru a ten taky neměl jen jednu osu. O těch nafukovacích kolech mi to říkal pán přímo v Libfinu (servis, dovozce) - snadněji se zešišatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.9.06 18:26

MUTSY UR

Ahoj, Mutsy je prostě jednička !!! Měla jsem UR a super, snad potom déle jen ta větší váha kočárku, ale na zimu je bezkonkuřrenční ........

Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s podvozkem 3 Rider se zvojeným otočným kolem vepředu ?

Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
20.9.06 11:25

Mám dotaz, kočárek se mi hodně líbí, čtyřkolka, ale nějak nechápu jak se vjíždí na schodek? U normálního kočárku jen zatlačím rukojetí k zemi a pžední kolečka se zvednou, jde to i u tohodle? A nevadí „zatáčecí“ zadní kolečka? Nezavazí? A co rukojeť vedená od předdních kol co nemá jiné uchycení? Nepovolí časem?
Kdyby někdo nechápal, přední kolečka jsou pro mě ty na druhé straně než rukojeť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
20.9.06 11:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
20.9.06 11:52

mutsy

no při vjíždění na schodek zatlačíš stejně jak u jinýho kočáru.nebo můžeš využít otáčecí kola,jsou moc praktický právě na zatáčení a objíždění překážek,tím se to právě liší od normálních kočárů,který musíš do zatáčky nadzvednout-tady jenom naznačíš rukojetí a kolečka zahnou samy.rukojeť se neuvolňuje,je to kvalitka a proto je podvozek tak drahej.je to z nějaký kvalitní slitiny,která je navíc lehká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.9.06 13:15

Ahoj,
pořád se nemůžu rozhodnout.
Jaký je Mutsy sporťák v zimě, není moc otevřený? Je vhodný pro asi 6ti měsíční mimčo?
Nevadí, že nemá ruční brzdu?
Nejvíc se mi líbí 4rider lightweight - kvůli hmotnosti a otáčecím kolečkům.
dík Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
21.9.06 10:56

Dandulak my jsme vybrali podvozek 4Rider Spokewheel - původně jsem chtěla taky ten lehký s nenafukovacími koly, ale měla jsem příležitost si oba podvozky vyzkoušet a nakonec jsem zvolila sice o něco těžší, ale dle mého subjektivně lépe ovladatelný a odpruženější. Zatím ho nepoužíváme, ale ta jedna osa v kolečcích je tak bytelná, že tam podle mne nějaké kroucení nehrozí…Naopak na mne nedělala dobrý dojem rukojeť na Ligtweight - měla jsem pocit, že se brzy bude „vozit“ po konstrukci - ale šahala jsem na tu světlou, jakoby olivovou verzi, tak to bylo možná tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.9.06 16:35

duše

holky,
dnesk se nám podařilo píchnout duši u poedvozku urban rider tak ,že to nejde slepit, máte někdo zkušenost, kde se dají kupit náhraní? Mají je v prodejnách kočárků nebo se musejí objednat.Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
24.9.06 19:30

mutsy

ahoj misicko jestli jsi z Brna tak v Husovicích v Bali nám říkali,že jsou schopni to buď spravit nebo Vám prodají náhr. duši neznačkovou,která na to sedí,příp. jsou určitě schopní vám zajistit origoš,prodávají tam taky Mutsíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.9.06 18:01

wingec děkuji za tip, už ji mám i náhradní, 1 ks za 140 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
25.9.06 19:51

mutsy

to je fajn,dobrá zpráva,doufám,že nebudem taky potřebovat… :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.9.06 20:57

Tak jsem celou diskuzi přečetla jedním dechem… :lol: škoda, že už mám skoro doježděno :-)…má smysl Mutsíka pořídit pro 6m dítě? CHci ho totiž mít směrem k sobě a pořídit pro druhé skate :-). Máme Jané a s přechodem na sedačku se mi úplně přestal hodit :lol: :lol: :lol: (a hlavně líbit)…máme i skate a při použití sedačky je mi totiž úplně k ničemu…

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4