Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
11.4.06 19:37

Mutsy

No vidíš, ale zrovna ty jsi z Prahy a tam máš šanci na osobní odběr největší - nevzdávala bych to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
18.4.06 20:14

Tak dneska jsem si byla opět prohlédnout Mutsíka,Mělí tam korbičku Cargo šedou,akorát mě překvapil material,(korb.cargo mi z obrázků přišli ,že jsou takový lesklý,skoro jak kožený),ale skutečnost je jiná,ale i tak jsou hezký. :P .Ale nevíte některá jak je to stěma nánožníkama,na jedné diskusi se psalo,že v letoštní kolekci již budou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
18.4.06 20:45

Mutsy

ahojky,jaký nánožník máš na mysli,pokud vím,tak se dělá fusak obyčejný a potom teplejší zvaný Eskimo,ani na stránkách www.babystyle jsem nic jiného nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.06 15:33

Tak hlásím, že už mám koupenou autosedačku maxi cosi cabrio - pustila jsem se do pátrání po bazárcích na netu a i když je tam inzerátů spoustu tak jsou sedačky vždycky hned prodaný zatimco ten inzerát je tam pak ještě měsíce :(
No ale usmálo se na mě štěstí a na mimibazaru jsem objevila inzerát vloženej ten den a tak jsem hned odepsala, ty lidi byli taky z Prahy a dnes jsme si autosedačku osobně přišli prohlídnout a protože byla úplně v pohodě, po jednom miminku, vůbec ne ošoupaná ani odřená tak jsme jí hned koupili. Za 2300,– a dali nám k tomu navíc plyšovou hrací hrazdičku na rukojeť. Mám velkou radost. :P
Ještě je v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.4.06 15:50

No vidíš, jsem ti to říkala ! Mám radost, že jsii udělala dobrý kup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
20.4.06 16:47

Já mám taky radost, hlavně když jsem si teď na mimibazaru přečetla černou listinu a zjistila kolik je různých podvodníků. No naštěstí byla možnost si to osobně předat a ty lidi byli moc slušný. Tak se těším až začneme drandit s kočárkem i s autosedačkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
20.4.06 21:12

Nemyslím ani obyč.fusak,ani eskimo fusak.K letošní kolekci by měl přibít ještě nánožník,ale nevím zda je to pravda,vyčetla jsem to na jedné diskusi.Tak se ptám jestli otom náhodou některá zvás taky něco neví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.06 10:30

Ahoj Didi,
tak sem koukla do jejich nového katalogu a ceníku a opravdu sem ten nánožník v ceníku našla, měl by stát 875,–, ale v katalogu sem ho neviděla, když sem se ptala před pár měsíci tak mi řekli že mutsy nánožník nedělá, takže bych to mooooc uvítala, máme emitex a je to teda nic moc, ani to nesedí.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.4.06 10:31

Ahoj Didi,
tak sem koukla do jejich nového katalogu a ceníku a opravdu sem ten nánožník v ceníku našla, měl by stát 875,–, ale v katalogu sem ho neviděla, když sem se ptala před pár měsíci tak mi řekli že mutsy nánožník nedělá, takže bych to mooooc uvítala, máme emitex a je to teda nic moc, ani to nesedí.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
21.4.06 14:00

Já mám taky jejich nový katalog z veletrhu z Brna i s ceníkem a nánožník tam taky je, takže je určitě v nabídce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
21.4.06 14:04

Tak prece jen :D ,tak si počkáme snad se tu brzy objeví,a když ne tak jsem přemýšlela o Aesthetiku,je sice drahý,ale roste s dítětem a je nepromokavý,ikdyž originál by byl originál :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
27.4.06 22:46

ahoj všem.přišla jsem si pro radu.máme 3rider a začala vrzat konstrukce.stalo se vám to někomu?vrzací kočárky nemám ráda tak jsem vzala klíč a chtěla jsem dotáhnout šroubky (jak mi poradili v prodejně) ale ouha,ten klíč byl asi menší :roll: tak jsem asi zničila ty šroubky… 8O … zítra je jdu koupit i s novým klíčem(teda jestli je seženu). snad ho zase dáme dokupy :?: prosím napište mi čím mutsy mažete a jestli se vám taky rozvrzal jak jste to řešili? já se bojim dát ho do servisu, jsme z prahy a autorizováný servis je až u mělníka.bez kočárku bysme se dost dobře neobešli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
29.4.06 16:12

Ahojky holky,
mám takový zapeklitý dotaz. :) Dá se na Mutsy nějak napasovat autosedačka od Chicca? Malá je na sporťák ještě moc malá.
Díky za info.
 Blanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.5.06 10:54

Ahoj Blanko,
myslím že Chicco na Mutsy určitě nedáš, pasuje na něj originál Mutsy autosedačka nebo Maxi Cosi Cabrio-přes adaptéry.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
4.5.06 14:05

Ahoj holky,
vy, které už Mutsy používáte (ten náš stále čeká u sousedů až se naše malá vyklube :) ), máte pláštěnku na hlubokou korbičku? A síťku proti hmyzu? Nevim, který příslušenství je dobrý a co je zbytečný.
Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4