Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak ten výše uvedený odkaz nefunguje
Tak vkládám další
http://www.mutsy.nl/
Je moc hezká,uvidíme zda se dá u nás sehnat,na jedné diskusi mě také odkazovali na autos. neonato,která jde také na Mutsíky.Zatím máme čas.Až pojedem za 1-2měsíce do Prahy tak mrknu do Babyparku,a tam snad uvidím Mutsy na živo.
![]()
Zipy na korbičce jsou pro uložení drobností (klíče, kapesníky, dudlík). U korbičky jde prát jen vnitřní potah, ale ani to nebylo třeba (a to jsme ji používali 9 měsíců). Potah Cargo stačí jen přetřít vlhkým hadříkem a korbička je zase jako nová. Potah u sportovní sedačky se dá celý sundat a vyprat.
Dítko je ve sportovní sedačce dost kryté před větrem. I když se malá narodila před létem, tak celou zimu v pohodě vydržela v hluboké korbičce až do 9-ti měsíců (a to i se zimním fusakem). Sice není žádný otesánek, ale dlouhá je dost (měla 8 kg a asi 75 cm). Klasický fusak Mutsy je vhodný pro přechodné období jaro - podzim. Na pořádnou zimu mám Eskimo od Mutsy. Malé čouhá jen obličej.
Ale na vynášení do schodů i s dítkem je docela těžký.
S MUTSY jsem moc spokojená, lepší kočár na trhu není. Prostě nemá chybu. Jen jednu maličkou - kožený potah rukojeti podvozku Urbanrider se uvolňuje. Ale jinak super.
To je hezký, slyšim na něj samou chválu, už jsem ho dokonce viděla na živo, byla jsem se podívat v jednom kamenném obchodě, ale byl tam jen s hlubokou korbičkou a neměli tam na ukázku sportovní sedajdu. Byla jsem už pro něj téměř rozhodnutá JENŽE hned vedle byl vystavený Peg perego AT 4 a ten mi doslova učaroval, je hodně terénní a dá se na něj taky na:,–(it hluboká korbička, kterou tam ale neměli
A je taky italskej jako Mutsík, tak já teď nevim, psala jsem i téma na ten AT4 ale zatím nikdo neodpověděl tak nevím žádný zkušenosti ostatních maminek s nim.
MUTSY je kvalitní holandský kočár, stejně jako autosedačky Maxi-Cosi. Italové mají dobrý design, ale kvalita jde stranou. Švagrová má sporťák Peg-Perego za 15000 Kč, ale typ bohužel neznám. V zimě s ním docela trpěla, teď (po roce používání) je dobrý tak jen na balkon. Víc by jej nekoupila.
Aha tak já jsem na stránkách Mutsy pochopila že je italskej. No ještě asi počkám jestli někdo nenapíše další zkušenosti s Peg peregem. Moje kamarádka má už druhej nejdřív měla hluboký peg perego a teď sporťák peg perego ale jinej než se líbí mě a je spokojená. Je to těžký.
Iren ,prosím vás a houpe Mutsík?Moc se nám líbí tak o něm uvažujeme.
Tak,holky dneska jsem byla v jednom obchodě kde měli Mutsíka,a paní prodavačka mě od něj vyloženě zrazovala,je dost úzký,a ke sportáku nedělají nánožník,jak to řešíte?Pravda je že je úzký,ze všech kočárů co tam měli byl nejmenší a nejužší.Tak nevím. ![]()
Lody píše:
Je sice dražší, ale stojí to za to.
Nevím jestli je dražší a lepší než jiné kočárky, ale v Polsku ho prodávají za cca. 7500,– komplet. Jedna paní ho zde měla a po 3 měsících se jí tam dítě nevešlo a nebyl to žádnej obřík, proto mě přijde nesmysl, že se tam vejde 9 měsíční dítě. Náš by se tam po 3 měsících též nevešel a v téhle zimě nevim co bych dělala.
Vždycky mě rozesměje věta „nebyl to žádnej obřík“
To nemyslím zle,třeba to fakt byl drobek,ale je divný když některá maminka napíše že její dítko není obřík,když třeba ve dvou měsících měří 62cm,když náš malej byl velkej a měl 63cm ve 3m, nebo jestli není obřík mít ve 3m 7kg…
Jinak Didi: Kolik cm to je „úzký“ mám pár fotek z veletrhu,tak jestli chceš písni mi na mail a pošlu ti je. Já jen že jsem zkoušela v kočárcích syna,tak můžu srovnávat…
Ahoj,
ja mela taky strach, ze bude kocarek maly, ale zatim problemy nemame. Mame fusak a v pohode. (A to patrne toho obrika mame - ma ted 62 cm a 6,20 kg:))) Je fakt, ze az ted povyroste, tak zase zmizi fusak, bude vice mista.
Jinak, MUTSY korbicka je sice uzsi, ale co se delky tyka, je srovnatelna s ostatnimi kocarky. Samo, ze se najdou i kocarky, ktere jsou dalekko vetsi.....
Jo, a to mame korbu JEOY:)
Nicol a Stella
Upozorňovala jsem na cenu!!!
Jo náš malej se tam na podzim vlezl jen tak tak a to mel 65 cm. S botkama a fusakem se tam nemaji sanci vlézt.
Jo v pohodě
já jsem myslela uplně jiný maminky,ale znám takový co vozí mimča v Dreami a jsou větší,to samozřejmě záleží na tom jestli je léto nebo zima a¨taky dost záleží a fusaku.Třeba s Aestheticem se tam vleze mnohem dýl než s napodobeninou od Emitexu 3v1…