Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2959
24.3.06 21:33

tak holky sleduju tu vaši diskusi a musím se k ní vyjádřit.nejmenší kočár na trhu pokud vím tak má šířku 28 cm patří sem korbička Joey od Mutsy a taky MaxiCosi jinak norm. korba Mutsy Sport a ostatní vzory mají na šířku 34 cm.to jsem zjišťovala telef. v Mělníku když jsem byla v očekávání.byli jsme tenkrát rozhodnuti koupit bebecar,protože jediný z nabídky kočárů se nám zdál přijatelný,ovšem nevešel se nám do auta podvozek.tak jsme rezignovaně odcházeli a v tom jsem chytla Mutsíka který stál vedle,měla jsem super pocit z toho jemného pérování,tak jsme ho zkusili složit do auta a bylo rozhodnuto.já jsem samozřejmě pak pořád přemítala jak je malej,ale můj muž už si to nedal vymluvit a k mé hrůze navíc popadl na Lidické světlemodrý kočár podotýkám že termín porodu byl v listopadu,hravě s ním přejel koleje,složil podvozek i s korbou do auta a frčeli jsme.do porodu jsem trpěla,jak se tam mimi nevejde apod. a k tomu kecy od příbuzných,jak je malej apod.musím říct,že jsem opravdu zatím nelitovala,nedovedu si představit v letošní zimě jezdit s něčím jiným.kouzlo tohoto kočárku spočívá ve skvělém podvozku,lehkosti a snadné manipulaci.není pravda nijak velký,ale co je malé je hezké a já moc nechápu,proč je potřeba vozit roční děti v hlubokých karhanech.ale to je každého věc.náš malý má 7 kg a 66 cm a libuje si ve fusaku,vejde se zatím v poho.je fakt,že je to asi nejmělčí kočár na trhu,můj kámoš ho odmítl pro svou ženu koupit se slovy,že nebude vozit dítě na tácku.je to těžký,ale jestli někdo pochybuje,ať si raději pořídí něco jinýho.my máme prostě rádi hezké věci,a s Mutsy je to jako s Kofolou,když jej miluješ tak není co řešit!přeju všem dobrý výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
24.3.06 21:49

No já nevím,ale Quinny teda spíš Libfin uvádí rozměry uplně špatně korbička Dreami je ve skutečnosti asi 33sm,možná víc měřila jsme to narychlo, a to nemlluvímo rozměrech ostatních kočárků,podvozků,…neříkám že je špatně uplně všechno,ale těch údajů co oni udávají bych se nedržela a přeměřila v obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 21:57

My máme taky Mutsy koupený loni na veletrhu za skvělou cenu! Syn se do korbičky vlezl do konce 8. měsíce, neměla jsem fusak ale zavinovačku do autosedačky od emitexu. Těch 8 měsíců bylo akorát, dýl bych ho nevozila v žádné korbičce, začínal sedět a chtěl se dívat kolem a je to už v tomto věku o strach dávat dítě do korbičky - je určená do 6měs. a v té době můžete dát dítě do sportáku - je poloh. do lehu. Máme Urbanrider a supr,supr,supr! Náprava nádherně zatáčí, jízda je komfortní, jen na nerovném terénu se musí jednoduše jednou nohou zaaretovat - ovšem ne jako u některých tříkolek kdy se musí obíhat kvůli aretaci celý kočár :D . V letošní zimě se můj kočár opravdu osvědčil. A mooooc se těšíme s Robíškem na léto až budem moct sundávat stříšku :wink: Je to kočár kvalitní, stabilní, pevný a navíc taky nádherný, ale to je věc vkusu. Bála jsem se malé korbičky, plytkého košíku, ale nic z mých obav se nepotvrdilo.Je hodně drahý, ale v tomto případě se dá říct že cena odpovídá kvalitě už když se podíváte na použitý materiál a srovnáte s jinýma kočárkama skoro stejné ceny.Akorát škoda že s kočárkem se jezdí jen do dvou let :wink:

• Citovat
  • Upravit
2959
24.3.06 22:13

anonymní ahoj mluvíš mi z duše a jsem moc ráda že ses ke mně přidala,píšu ještě jednou proto,že jsme včera vzpomínali s mužem, jak jsme loni byli na veletrhu,stíhali jsme taktak,neboť jsme přijeli z lyžovačky,kam jsem jela už v podezření a s pozit.výsledkem těh. testu.jeden jedi ný kočár ze všech nás zaujal a to byl ten váš už prodaný,to jsou fakt paradoxy,že si teď píšem!jinak musím říct,že máme už 14 letou dceru a mysleli jsme,jak si budem vybírat a jaké jsou možnosti,ale přijde mi,že je to jen zdánlivé.my jsme z toho byli docela hin,já jsem moc toužila po Inglesině,ale jak jsem chytla za držadlo tak mě to rychle přešlo.je fakt,že asi všechno má své plus i mínus,je to jak s autama.každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
24.3.06 22:29

Mutsík

Ashley,chtěla jsem poprosit o ty fotečky Mutsíka a jestli v něm je i dítko tak ještě lepší.A nevíš prosím tě jak je to stím sportákem když nemá nánožník,jak se to řeší?Mutsík se mi moc líbí,ale všichni mi radí Bebecar,a ten je pro změnu obr.A také by mě zajímala cena z veletrhu.

M.Dituska@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.3.06 09:09

Ty rozměry opravdu nelžou. Ještě těhotná jsem raději měřila sama než jsem koupila. Mutsy hluboké lůžko je jen o 3-5 cm kratší než hluboký kočár (ten obrovský) Peg-Pérego. I když opticky Mutsy vypadá mnohem menší. S klidem jsme ho nakonec koupili (typ Cargo, Joey je opravdu menší o nějaký cm) a musím dodat, že mimčo v něm odpočívá v přirozené poloze s nožkama pokrčenýma do strany. Takže opravdu se naše malá do něj v pohodě vlezla i se zimním fusakem Eskimo od Mutsy. Měla 75 cm, 8 kg a 9 měsíců. Ale botičky opravdu neměla, což mi k tak malému mimču nějak nejde. Botičky k hlubokému lůžku moc nepatří. Pravda je, že dítko, které má potřebu se zvedat do sedu a chce nakukovat z kočárku, není bezpečné v korbičce vozit. Ten nánožník mi při výběru kočárku opravdu chyběl, ale asi to budu řešit lehčím fusakem od Mutsy, zatím používám Eskimo. Mutsy je kočárek promyšlený v každém detailu, takže pokud by byl potřeba nánožník, tak by jej určitě vyráběli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
27.3.06 19:12

Jako úplná blbka se zeptám - nánožník = takový ten fusak (pytel) na nohy? Já si pod tím názvem totiž představuju takový to na čem má mimís položený nožičky, ale to Mutsy přece má ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.3.06 20:25

Nánožník jako „pytel na nohy“. Jinak polstrování pod nohama Mutsy samozřejmě má. A jako nánožník je možné použít lehčí fusak od Mutsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
27.3.06 22:56

Zatím,jsem na vlastní oči viděla jen korbičku Cargo,a když píšete že ta je menší než ta Sport,tak si ještě prohlédnu tu. :roll: :D A holky je Mutsík vhodný do terénu,a na špatně udržované cesty?Myslím urbanrider 4kolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.3.06 08:48

Omlouvám se, asi jsem to špatně napsala. Typ lůžka Cargo je rozměrově shodný s typem Sport. Jen lůžko Joey je menší. Cargo jsem si vybrala, protože je mnohem elegantnější (má úžasný design) než hluboká lůžka Sport. Ale sportovní sedačku mám zase Sport, protože jsem mohla vybrat veselejší barvu potahu, což sedící dítko určitě víc vnímá.

A do terénu se Urbanrider (čtyřkolka) hodí určitě. Tuto šílenou zimu jsem s ním projela všude. Ostatní maminky raději volily sáňky nebo nevyjížděly vůbec. Je výborný i do města, i na nákupy (v kombinaci s autosedačkou Maxi-Cosi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
28.3.06 11:06

Taky chci korbičku Cargo, jsou nejelegantnější. Jakou máte barvu? Uvažuji o černé, ale naživo jsem viděla jen šedou a tu středně modrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.3.06 16:50

U mě zvítězila hnědá, nemá chybu. Černá barva mi k dětem moc nesedí. A chtěla jsem barvu praktickou, která se dobře udržuje. Nedovedu si představit čistit světlý potah třeba od černého mazu, kterého je v autě dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.06 19:49

Ahoj, také se přidávám. Jednoznačně u nás vyhrála MUTSYna, čtyřkolka! Design, jízdní vlastnosti, lehkost, skladnost…Jsem z města, ale víkendy hodně trávíme aktivně, takže rychlé složení do auta je super a pohodová sjízdnost rozdílných terénů je vynikající! Miminko se nám narodilo v listopadu a celou zimu jsem si libovala, jak jsme dobře vybrali. Korbička mi připadá tak akorát, miminko máme živé, takže v roce života by určitě v korbičce nebylo :) Takže my příští zimu už sporťáček :)

Já naopak vybírala světlou barvičku, všechny kočárky mi připadají smutné. Máme verzi Sport College Ice blue - světlounce modrá a bylo to úžasné to v téhle zimě trochu rozzářit :D Údržba materiálu je jednoduchá, krásně setřeš.

Pro zájemce: www.libfin.cz

Pavla

• Citovat
  • Upravit
5
1.4.06 08:26

Mutsy - vysoké chodníky

Ahoj holky,

původně jsem Mutsy neměla vůbec v plánu, ale úplně jste mě nahlodaly.

Měla bych ještě pár dotazů. Velkou část roku trávíme pracovně v zahraničí (Ukrajina) a přesto, že tu žijem ve městě, podmínky jsou hlavně v zimě a na podzim více než bojové. Něco jako „bezbariérový“ přístup kamkoliv si tu můžem nechat tak akorát zdát. Chodníky jsou vysoko nad vozovkou. Mám trochu strach, abych to s Mutsy zvládla. Ten košík mi přijde opravdu hodně nízko. Bojím se, aby mi při nájezdu na chodník „nedřel". Můžete se k tomu některá z vás, které už jste zkušené „řidičky“ vyjádřit? Je mi docela jasné, jak z chodníku sjet (podobně jako ze schodů), ale jak na něj najet? Dá se případně košík vyndat nebo je pod ním ještě nějaká neodnímatelná část?

Všimla jsem si, že se kočárek skládá bez toho, aniž by bylo nutné sendavat sportovní sedačku (což nám náramně vyhovuje, zejména do auta a letadla). Ale jak je to s hlubokou korbou? Musím jí před složením kočáru sendat? Asi se ptám hloupě, ale navnadily jste mě tak moc, že začínám střádat penízky - mimi se narodí v říjnu.

Mnohokrát předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
1.4.06 16:32

Mutsy

Kočárek Mutsy má dostatečně velká kola a díky tomu je konstrukce dostatečně vysoko nad terénem,takže jeho průchodnost terénem je vynikající,jeli jsme i přes hrubě zorané zmrzlé pole se zbytky sněhu a nebyl problém.Podvozek se dá složit i s hlubokou korbou a není nutné ji sundávat.Není problém dostat se s ním na chodník ve 30 cm výšce..zapsala jsem co mi říkal manžel a zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí