Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo tak že by Mutsíka? ![]()
Já zas hledala něco nedávno na netu pod heslem Mutsy a objevily se fotky Venduly Svobodový z filmového festivalu loni v Karlových Varech - taky vozila Kubíka v Mutsíkovi ![]()
Prosim te Didi a do Nemecka jedes pro Mutsika nekam konkretne, nebo staci jet kamkoliv. O 5 nebo 6000 levnejsi jak jsi psala, to by bylo fakt super ![]()
Ahoj holky!
Sleduju debatu, i když píšu poprvé.
Taky budeme objednávat z Německa - po netu. Co já jsem počítala, tak mě to vyjde asi o 4.000,– levněji.
Objednací doba je 8 týdnů.
Zkuste adresy www.kidsroom.de
www.pixiekids.de.
Bála jsem se drahého poštovného, ale jediný problém, že musím platit dopředu je taky výhoda - hodí to slevu 2×vyšší než je to poštovné.
Dáte normálně do košíku a pak jej zase můžete vysypat.
Ahoj a zdar Mutsíkům!
Zu
Původně jsme ho měli kupovat v Norinberku,ale zjistila jsem u nás jednoho super prodejce kočárků a ten je schopnej mi ho prodat za jakoukoliv nejnižší cenu co si najdu na internetu(klidně i z německých stránek),a ještě na něj bubu mít 2 roky záruku u něj v obchodě
,obchod má jen 10km od našeho města,což je super.Příští týden ho jdu obědnat,jelikož může být delší dodací doba,a ještě mi zjistí proč se sem vůbec nedovážejí orig.autosedačky Mutsy,tak jsem zvědavá . ![]()
Didi,
a má i stránky na netu, tenhle český prodejce? Vidím, že jsi z Karlovarska a to je na dojetí od nás vážně z ruky.
Díky.
Zu
Má na netu jen úvodní stranu,internetový obchod nemá
- www.detatko.com ,tak to ti asi nepomůžu vid ![]()
Stejně díky!
Já už si dopisuju s paní z Bad Salzungen a je moc milá, tak doufám, že s tím Německem problém nebude.
Ahoj všem.
Zu
Holky,
máte někdo barvu Cargo Grey? Ve vzorníku látek na prodejně byla barva super, ale když jsem viděla na netu fotku, tak je dost světlý a má tmavší lemování!!! Což mě docela překvapilo.........
Nemáš zač,a přeji dobrý kauf
![]()
Chtěla,bych poprosit maminy,co mají Mutsy cargo brown,jestli by mi nemohly poslat fotečku hl.korbičky a sportáku.bud to sem, nebo na mejlík M.Dituska@seznam.cz ,rozhoduji se mezi collage green a cargo brown,na vlastní oči jsem viděla jen cargo navy a ta ve skutečnosti vypadá tak o 2 odstíny tmavší, foto na netu neodpovídá.Tak kdyby jste byla některá tak hodná
,nebo mi alespon napsala jestli to foto na netu u hnědé odpovídá.děkuji moc ![]()
Pro všechny koho to zajímalo-už jsem viděla origoš nánožník Mutsy, mají ho na www.babystyle.cz ![]()
K.
Holky pomooooooooc,nejde mi dat sportak Mutsy UPLNE DO LEHU.Fakt to uz zkousim hodinu a proste NEEE.Pritom by to jit melo,zejo?
PETKA:tys myslim psala,ze to jde,vid?Mne to jde jen tak do sikma.
Potrebuju MYHO OBRIKA PREHODIT Z KORBICKY DO SPORTAKU UZ VE 4 MESICI JELIKOZ MA PREZ 8KG
Jenze jeste nesdi tak se ho bojim davat ne uplne do lehu.Poradite?????,Diky Lina
KDYBY NAHODOU MEL NEKDO ZAJEM O KORBICKU TU SVETLE MODROU ICE BLUE.TAK JI BUDU PRODAVAT ![]()
LINA
Do úplného lehu to ani nejde, vždycky bude opěrka zad mírně šikmo, ale to vůbec nevadí, protože tato poloha je taky lepší pro trávení u nejmenších dětí, kterým se mléko „vrací“.
Nicméně 4-měsíční mimčo dávat do sport. sedačky je asi na vlastní nebezpečí. Výrobce ji nedoporučuje používat pro děti mladší 6-ti měsíců.
Raději vydržet v korbičce do 6-ti a pak do sporťáku.
Je to tak, ptala jsem se v obchodě, do úplného lehu nejde snad žádný sportovní kočárek. Ale Mutsy jde víc do lehu než ostatní. Četla jsem na www.rodina.cz, že pokud tam bude mimi ležet a nebudeš ho dávat sedět, když samo ještě nesedí, tak to není problém, když tam mimi nebude celý den, za chvilku si stejně začně sedat a nebude chtít v kočárku jen ležet.