Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
520
29.5.06 13:37

No tak že by Mutsíka? :lol:

Já zas hledala něco nedávno na netu pod heslem Mutsy a objevily se fotky Venduly Svobodový z filmového festivalu loni v Karlových Varech - taky vozila Kubíka v Mutsíkovi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.5.06 14:15

Prosim te Didi a do Nemecka jedes pro Mutsika nekam konkretne, nebo staci jet kamkoliv. O 5 nebo 6000 levnejsi jak jsi psala, to by bylo fakt super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
29.5.06 19:49

Ahoj holky!
Sleduju debatu, i když píšu poprvé.
Taky budeme objednávat z Německa - po netu. Co já jsem počítala, tak mě to vyjde asi o 4.000,– levněji.
Objednací doba je 8 týdnů.
Zkuste adresy www.kidsroom.de
www.pixiekids.de.
Bála jsem se drahého poštovného, ale jediný problém, že musím platit dopředu je taky výhoda - hodí to slevu 2×vyšší než je to poštovné.
Dáte normálně do košíku a pak jej zase můžete vysypat.

Ahoj a zdar Mutsíkům!
Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
31.5.06 13:07

Původně jsme ho měli kupovat v Norinberku,ale zjistila jsem u nás jednoho super prodejce kočárků a ten je schopnej mi ho prodat za jakoukoliv nejnižší cenu co si najdu na internetu(klidně i z německých stránek),a ještě na něj bubu mít 2 roky záruku u něj v obchodě :lol: :P :lol: ,obchod má jen 10km od našeho města,což je super.Příští týden ho jdu obědnat,jelikož může být delší dodací doba,a ještě mi zjistí proč se sem vůbec nedovážejí orig.autosedačky Mutsy,tak jsem zvědavá . :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
31.5.06 14:14

Didi,
a má i stránky na netu, tenhle český prodejce? Vidím, že jsi z Karlovarska a to je na dojetí od nás vážně z ruky.
Díky.
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
31.5.06 15:40

Má na netu jen úvodní stranu,internetový obchod nemá :cry: - www.detatko.com ,tak to ti asi nepomůžu vid :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
2.6.06 06:49

Stejně díky!
Já už si dopisuju s paní z Bad Salzungen a je moc milá, tak doufám, že s tím Německem problém nebude.
Ahoj všem.
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.6.06 15:06

Mutsy Cargo Grey

Holky,
máte někdo barvu Cargo Grey? Ve vzorníku látek na prodejně byla barva super, ale když jsem viděla na netu fotku, tak je dost světlý a má tmavší lemování!!! Což mě docela překvapilo.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
2.6.06 15:28

Nemáš zač,a přeji dobrý kauf :wink: :P
Chtěla,bych poprosit maminy,co mají Mutsy cargo brown,jestli by mi nemohly poslat fotečku hl.korbičky a sportáku.bud to sem, nebo na mejlík M.Dituska@seznam.cz ,rozhoduji se mezi collage green a cargo brown,na vlastní oči jsem viděla jen cargo navy a ta ve skutečnosti vypadá tak o 2 odstíny tmavší, foto na netu neodpovídá.Tak kdyby jste byla některá tak hodná :D ,nebo mi alespon napsala jestli to foto na netu u hnědé odpovídá.děkuji moc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
5.6.06 09:25

Pro všechny koho to zajímalo-už jsem viděla origoš nánožník Mutsy, mají ho na www.babystyle.cz :D
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.6.06 13:37

Holky pomooooooooc,nejde mi dat sportak Mutsy UPLNE DO LEHU.Fakt to uz zkousim hodinu a proste NEEE.Pritom by to jit melo,zejo?
PETKA:tys myslim psala,ze to jde,vid?Mne to jde jen tak do sikma.
Potrebuju MYHO OBRIKA PREHODIT Z KORBICKY DO SPORTAKU UZ VE 4 MESICI JELIKOZ MA PREZ 8KG :roll: Jenze jeste nesdi tak se ho bojim davat ne uplne do lehu.Poradite?????,Diky Lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.6.06 13:41

KDYBY NAHODOU MEL NEKDO ZAJEM O KORBICKU TU SVETLE MODROU ICE BLUE.TAK JI BUDU PRODAVAT :P
 LINA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.6.06 13:55

NIKDO NEVI? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.6.06 16:29

Do úplného lehu to ani nejde, vždycky bude opěrka zad mírně šikmo, ale to vůbec nevadí, protože tato poloha je taky lepší pro trávení u nejmenších dětí, kterým se mléko „vrací“.

Nicméně 4-měsíční mimčo dávat do sport. sedačky je asi na vlastní nebezpečí. Výrobce ji nedoporučuje používat pro děti mladší 6-ti měsíců.

Raději vydržet v korbičce do 6-ti a pak do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.6.06 11:30

Je to tak, ptala jsem se v obchodě, do úplného lehu nejde snad žádný sportovní kočárek. Ale Mutsy jde víc do lehu než ostatní. Četla jsem na www.rodina.cz, že pokud tam bude mimi ležet a nebudeš ho dávat sedět, když samo ještě nesedí, tak to není problém, když tam mimi nebude celý den, za chvilku si stejně začně sedat a nebude chtít v kočárku jen ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí