Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderholky,nevíte některá jestli by se dal koupit slunečník k Mutsy,ne originál ,aby byl levnější a hlavně brzy k mání,protože od výrobce ty dodací lhůty jsou děsný,já jsem četla někde nabídku na univerzál slunečník a uváděli tam,že jde i k e Quinny a Mutsy,tuším mimibazar,ale nemůžu už to najít.v prodejně s kočárkama univerzál mají,ale Mutsy má dost silnou konstrukci,takže se to nehodí.jestli některá víte,písněte prosím,moc díky
Holky.
vy které už jezdíte s kočárkem Mutsy. Minulý týden jsem přivezli z obchodu podvozek Urban rider a vyzkoušeli na:,–(it hlubokou korbičku, kterou mám od kamarádky už používanou. Korbička jde krásně na:,–(it, ale mám pocit, že se na můj vkus trošku " vyklá", tzn. není na podvozku na sazená úplně na pevno. Je to v pořádku?
ahoj misicko nám se taky viklá a taky jsem z toho byla vedle,ale manža mě ujistil,že je to tak úplně v pořádku,takže buď v klidu a kochej se!ahoj
tak to jste mě uklidnily, včera jsem zkoušela dát do kočárku cca 3,5 kg zátěž (knížky) a už se to ani nehne. Super. Díky.
Chtěla jsem se zeptat zkušených Mutsíkářek, jestli jde na podvozku Urban Rider nastavit tvrdost odpružení, aby se s ním dalo více nebo méně houpat. Vím, že u I'COO to jde, měla jsem pocit, že u Mutsy to jde taky, ale nějak to tam nemohu najít.
ahoj,já teda o ničem takovým nevím.myslím,že taková funkce a čudlík na tom určo neni,ani v návodu se o tom nepíše.
Holky, jaký je rozdíl mezi korbou a sporťákem JOEY a DELUXE? Díky moc.
Veruberu , kočárek Mutsy sice (zatím
) nemám, ale myslím, že rozdíl je pouze v designu a ceně. Joey má možná o něco menší korbičku.
Mahony
Ahoj holky tak se musím také pochlubit,už patřim do klubu,v uterý mi dorazil mutsík-Cargo brown,podvozek urbanrider,hluboka korba+sporták.Vše jsem si vyzkoušela na:,–(it,složit a jde to opravdu lehce,zatim jsem moc spokojena.Doufám,že až vyrazíme do terenu,že se mutsík také osvědčí.A díky euru nás tento komplet vyšel na 16800kč
![]()
Kosmi a Didi, děkuji moc za odpověď! Vy máte jaké korbičky a sporťáky?