Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
7.4.06 17:18

Podvozek urban rider standard stříbrný a korbičku černou cargo - čekám holčičku tak se bude růžová k černý hodit :P
zlaticko

• Citovat
  • Upravit
564
7.4.06 18:56
Anonymní píše:
Podvozek urban rider standard stříbrný a korbičku černou cargo - čekám holčičku tak se bude růžová k černý hodit :P
zlaticko

Já ještě řešim Traxx,ale stejně chci jít do Mutsíka,celá kolekce je krásna jak nová tak stará,líbí se mi cargo hněda,ale i ty nový barvičky mě uchvátily,tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.4.06 20:57

Nicolhell,ptala jsi se na tu orig.Mutsy sedačku..Upevnování do auta není zřejmě tak jednoduché jako u Maxi cosi,ale žádnej horor to taky neni.V autě musí být sedačka v té nejvyšší poloze tedy v sedě.Moc ocenuji ten úplný leh,když usne má hezky rovný zádíčka.
Kdyby měla nějaká těhulka zájem, napište SZ ,tak za 3m jí budu prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
10.4.06 10:35

Tak jsme ho v pátek přivezli, hned jsme ho teda umístili u sousedů a tak jsem si ho užila jen když nám ho předváděli při prodeji. Je úplně nádhernej, jsem z něj nadšená a to jsem s nim ještě neujela ani 1 metr :)
Moc se těšim až s nim začnu jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.4.06 10:38

Mutsy

Ahoj zlaticko !

Mohu se zeptat kde jsi pro něj byla? potřebuju si omrknout podvozky, protože se rozhoduju mezi Urban Rider a 4rider.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
10.4.06 12:42

Objednala jsem si ho na internetu, ale měla jsem požadavek si ho vyzvednout přímo u nich, protože kupování kočárku (aspoň toho prvního) je rituál a navíc ho kupoval dědeček takže jsme pro něj chtěli jet a zaplatit ho na místě. Bylo to na babystyle.cz a ta paní je strašně příjemná, ochotná a ví o nich úplně všechno. Takže ho dovezla k nim domů (nemají kamennou prodejnu) a my si pro něj dojeli - rozbalila, složila, předvedla, naučila jak s ním zacházet. Super. Jinak podvozky mají skoro všechny vystavený v Babyparku na Zličíně a na Černým mostě, ale mají ho o dost dražší a nemají je na skladě. Tady na babystyle jsem do týdne měla i tu černou korbičku na kterou bych všude jinde čekala 2,5 měsíce jak jsem zdlouhavě zjišťovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
10.4.06 12:55

A pořídila jsis celý komplet nebo jen hl.korbičku?Já bych chtěla jak sporták tak i autosedačku,atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
10.4.06 13:41

Zatím jen hlubokou korbičku, sporťák se dá dokoupit kdykoliv a není to nijak zvýhodněný když to koupíš jako komplet. Ten sporťáček tam mají tuším za 4.700,– a já si do té doby rozmyslím jakou barvu, moc se mi líbí ta bleďounce modrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
10.4.06 13:44

Jo a autosedačku - samozřejmě bych jí do toho chtěla, ale ta autosedačka se nasazená na podvozku využívá prakticky jenom v obchodních centrech a to si myslim, že je praktičtější dát autosedajdu rovnou do nákupního košíku a přidávat nákup. Maxi cosi je sice krásná a bezpečná, ale na to, že vydrží max. 9 měsíců je nová dost drahá. Zkusím se ještě podívat do bazárků na nějakou v super stavu. Chtěla bych pak investovat do té větší Maxi cosi co roste s dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.4.06 15:08

Mutsy

To jsem ráda že říkáš, že jsou v babystyle spolehliví, protože já mám v úmyslu právě od nich ten podvozek koupit, akorát se na něj někde musím mrknout - jsem ze Severní Moravy a tady je to mizerné, oni ho sice objednají, ale už závazně. naštěstí jedem koncem měsíce do Phy, tak se mrknu a pak až to bude aktuální tak ho taky objednám na netu, jako ostatně celé vybavení domácnosti :D . Takže dík za typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.4.06 15:13

Mutsy a autosedačka

Jo, a s tou autosedačkou máš pravdu - když budeš pozorná, tak podle mne i na netu narazíš na Maxi Cosi v plné výbavě za nižší cenu, než bys koupila novou bez ničeho a až na pár vyprání jí nic nebude - můj názor. S tím nakupováním a košíkem je to ale stejně tak, že buď tam k sedačce vleze hodně malý nákup, nebo stejně musí jet s druhým košem někdo s tebou - takové to strkání na místo, kde sedí starší děti /to odklápěcí jestli víte co myslím/ mi nepřipadá vůbec bezpečné. Tak hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
10.4.06 22:41

Mutsy

Ahoj holky Mutsačky,tak vám musím říct,že včera jsme byli s manžou na benzínce a provedli jsme důkladnou očistu podvozku po zimní sezoně a zjistili jsme, že nákupní košík je zespodu zcela nedotčen a panensky čistý -není to geniální?Já myslím že jo ,jelikož nebylo nic horšího než letošní zima a v této zkoušce dozajista kočár obstál!my jsme přikoupili golfky Quinny Zapp a autosedačku MaxiCosi vozíme na tomto podvozku i doma - je to úžasné - doporučuju všem!zajedu si s malým ,když se nudí - i do koupelny a dělám co potřebuju.jinak je to dobrý i na krátké trasy-už jsme takhle absolvovali vítání občánků,vyřizování v bance apod. je fakt,že autosedačka je dražší,ale určitě vám vydrží dýl než jiné značky - mám na mysli velikost.jinak myslím,že autosedačky z bazaru by se kupovat neměly,nikdy nevíte,jestli nebyly bourané!!!když z druhé ruky,tak jedině od známých.Ahoj a přeju dobrý výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
11.4.06 12:07

Taky bych autosedačku ráda koupila od známých, ale tuhle nikdo nemá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
11.4.06 15:13

autosedačka

No, wingec má samozřejmě pravdu že by se měla autosedačka kupovat nová, ale podle mne pravděpodobnost, že má někdo bourané „vajíčko“ je skoro nulová, používá se navíc strašně krátkou dobu oproti těm dalším kategoriím, takže bych z toho strach neměla, máš snad taky nějaký odhad na lidi a když vidíš že jsou podivní, tak nekoupíš ne? S bazarem by to byl větší risk podle mne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
11.4.06 17:25

No jo, já jsem ale třeba koukala na netu v různých bazárcích - našla jsem jich na prodej asi 3 nebo 4, nejlevnější za 1999,– pak za 2500,– a pak někdo prodává úplně novou za stejnou cenu jako všude jinde nebo případ kdy někdo prodává 2 po dvojčatech a jen obě najednou né zvlášť :(
No a to ty lidi nevidíš vůbec, bála bych se to koupit - náhoda když jsou ze stejného města a dá se to předat osobně - to se to dá aspoň důkladně prohlídnout. Objednat to od někoho na dobírku na to bych odvahu neměla, bůhví co by pak na mě z toho balíku vyhupslo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí