Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAutosedačka : nejlepší je Maxi-cosi Cabrio, ta tam na:,–(it jde, originál Mutsy jde určitě na Spidera (jiná ne) ale k nám se nedováží a vyrábí ji Neonato ![]()
Pláštěnka : tu bych pořídila určitě, síťka je zbytečná,podle mě. já bych na vycházky se síťkou nejezdila a jen tak jsme malýho spát venku nenechávala a kdyby jo,tak stačí i hustá záclona.Pokud bych ale mimčo nechávala hodně spát venku-třeba i v parku a tak,tak síťku pořídím, nebudu tam strašit se záclonou ![]()
Ashley - děkuju, takže pláštěnku přikúpíme
a ještě jsem koukala, že i na autosedačku (MC cabrio) se prodává pláštěnka i síťka, ale to je asi úplně zbytečný že?
Nevíte ještě někdo KDE v Praze se dá koupit normálně v obchodě (ne přes net) letní fleece zavinovačka od Emitexu?
Ahojte,
všude čtu o Mutsíkách Urbanrider, ale máte někdo Freerider? Moc se mi líbí, ale nejsem si jistá, jak je ve skutečnosti praktický. Dá se vůbec použít v lese? I když po tom co jsem si přečetla jsem i pro Urbanrider…
A druhá věc - jsem z Ostravy a bohužel vidět tento kočárek naživo v obchodě je nemožné. Sice naštěstí jezdím občas do Prahy, tak se podívám někde na prodejně, ale možná některá z Vás bydlí blízko Ostravy a byla by ochotná mi ten kočárek ukázat v praxi. Našel by se někdo? Napište mi kdyžtak prosím na milada.otevrelova@seznam.cz. Díky moc Milada
zlatíčko,bez pláštěnky se samozřejmě neobejdeš,nejlepší je ale pořídit si tu českou,od Emitexu,já ji mám,kupovala jsem ji zároveň s kočárkem,je to typ na malé typy hlubokých kočárků,je totiž moc hezká,můžeš si koupit s barvou lemování,tak aby ti ladila s kočárkem,my máme světle modrou korbu a modrý lem na pláštěně a esteticky to vyzerá moc dobře jako by to k tomu patřilo odjakživa.stojí tuším jen 150 Kč ,ta originál Mutsy je zbytečně drahá a zdaleka ne tak pěkná.to ovšem neplatí pro sporťák,tam je prý zase bezva originál.jo a taky potřebuješ na kočárek tašku,myslím na to madlo,co se dá připnout,já jsem to řešila Neonatem,páč origoš taška se mi nelíbila.ty tašky se dají koupit i od jiných značek.
Tak jsem se včera byla ptát na tu pláštěnku a zrovna tam přijímali zboží a říkali mi, že mají i univerzál plášti ať přijdu, že jsou levnější a hezčí. Tak se jich zeptám i na ten Emitex. No a taška na Mutsy se mi taky nelíbí takže jsme koupili v Mothercare takovou sytě růžovou za 455,–, mamka mi na ní prodlouží ucha aby se dala natáhnout přes madlo. Děkuji za tipy.
holky,
máte někdo zkušenost z čenou sportovní sedačkou Mutsy, moc se mi líbí, ale mám strach, že vybledne od sluníčka nebo praním, protože na černé je hned vše vidět.
Díky
Michaela
Já jsem teda s Mutsíkem ještě ani nezačala jezdit, ale ty látky, který se na ně používaj - já mám zatím jen hlubokou korbičku černou Cargo - ty jsou takový omyvatelný a tyhle látky určitě neblednou ani nešisujou. To je můj názor - třeba někdo kdo ho má a už používá má jinou zkušenost.
ahoj holky,právě řeším černej sporťák od Mutsy,tak mi to nedá,abych se nesvěřila.my zatím jezdíme ve světle modrý hluboký korbičce,ale co nevidět asi dáme malýho do sporťáku,protože už se chce dívat ven.no a hluboký kočár jsme koupili vystavený hned v obchodě,má modrý podvozek a tak že objednáme hned i sporťák,ať to máme komplet.manža chtěl sporťák Joey,neb se dočetl,že ten potah z něj jde úplně sundat,až je dítě větší.tak jsme objednali Joey light blue,šli jsme pak pro něj a mě málem ranila mrtvice protože light blue znamená u tohoto typu to,že je černej a má na celým potahu 2 kostičky modře vyšitý asi tak 5krát10 cm,to je jediné co je modré.kočár jsme zastrčili do garáže s tím,že do jara to vydýchám,ale jak se blíží ty vedra,tak jsem z toho na prášky,že se mi synek uvaří.dnes jsem dokonce volala do obchodu,jestli by nám ho vyměnili,nevím,proč jsem to neudělala dřív,a říkali,že jo,ale dodací lhůta sporťáku je momentálně až 3 měsíce.takže nakonec budu ráda,že mám aspoň černej.nebo se mám snažit sehnat jinej?šly byste do toho?zase si ale říkám,že tmavej sporťák má dost lidí a přežili to.vyšisování se nebojím,ty potahy jsou fakt kvalitní.
Já se chystám koupit sportovní sedajdu tak až za půl roku. Mám černou korbičku Cargo a budu se rozhodovat mezi černou cargo a tou bledě modrou ice. U černýho sporťáku si myslim, že je úplně jedno jestli je léto a vedro - ta bouda se dá úplně sundat pak je sporťáček takovej hodně otevřenej a větrací a třeba přikoupit tu stříbrnou sluneční stříšku.
Nemůžu nikde objevit ty plášťěnky od Emitexu s barevným lemováním. Přímo na jejich stránkách mají pláštěnky bez obrázku a bez cen a v obchodech jsem ještě neobjevila, že by prodávali cokoliv od Emitexu ![]()
Pláštěnka je výborná, jen mi nejde pořádně na:,–(it v místě, kde je sedačka upevněná (nasazená) na podvozek. Jako by na pláštěnce chybělo vykrojení v tomto místě a pláštěnka je v tomto místě nahrnutá a nejde tu pořádně na:,–(it až dolů.
Můžete, prosím, poradit, jakou máte s tímto zkušenost? Děkuji moc za radu.
taky mi zprvu přišlo že pláštěnka nějak nejde na:,–(it ale pak jsem ji nasazovala znovu a sedla perfektně.tak dej Irčo pozor aby byla na boudičce vypnutá a aby švy pláštěnky seděly na švy sedačky. ona je ta pláštěnka taková celkově tuhá…
holky Mutsačky,máte některá zkušenosti s tou letní stříškou?mám si ji objednat,je to dobrý?
Ahoj Wingec,
tak já nakonec to černý opravdu půjdu, je krásná a myslím, že s tím sluníčkem nebude zase takový problém.Pokud bude vedro, tak malýmu bude vedro i v jiné barvě kočárku. Těch černých kočárků jezdí docela dost. Já byh ho neměnila.
Tak v sobotu jsem si byla v Praze v BabyParku prohlídnout Mutsíčka,a je opravdu nádhernej
maj ho tam asi v 6 barvách,paní prodavačka nám ho celý ochotně předvedla(jak se co nasazuje a tak)sice neměli podvozek který chci ale i tak jsem byla spokojená.Tak už zbývá jen pro nej vyrazit do Německa jelikož jsou tam uplně jiné ceny,zhruba o 5.-6.000 levnější
,ale už ted mám jeden problém ,nevím do jaké jít barvičky
![]()
ahoj Didi,já myslím,že v letošní kolekci je takový výběr barev,že bych skoro nevěděla jakou.Já mám teda ledově modrou-ice blue a vydržela krásná celou zimu,a to jsem měla strach že je světlá a bude celá flekatá z těch plískanic.Akorát na veletrhu jsem viděla tu novou fialkovou-nebo růžovou a do té bych asi nešla.ale je to jistě věc vkusu,třeba se ti bude líbit.Holky,já jsem byla nakupovat minulý týden v Kauflandu a potkala jsem tam Alenu Antalovou,tu herečku,ona rodila taky v Brně ve stejné porodnici jaako já,měly jsme stejný termín,ale o pár dnů jsme se minuly.ale proč to píšu,hádejte jaký měla kočár?pište!!!