Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderKorbu i sporták delux cargo brown
.
A holky prosím vás chci se zeptat jaké používáte fusaky do mutsíka? Přemýšlím o origoš fusaku,ale nevím jestli není na zimu slabí(a přímo ten zimní eskymo nechci),myslíte že když na něj dám ještě nějakou deku,že by stačil?
.A co si myslíte o origoš pláštěnce na hl.korbu?sedí líp než ta od emitexu?díky za rady
![]()
A ještě jeden dotaz-máte všechny autosedačku od Maxi cosi?Zrovna k mojí barvě kočárku, nedělají žádný podobný odstín.
![]()
Didi , ja si budu do Mutsika kupovat fusak Emitex Combi 3v1.
Didi prosím prosím kde jsi kupovala Mutsíka za tak skvělou cenu? Byli jste pro něj v Německu nebo jsi ho objednávala přes net??? Já o tom taky vážně uvažuju, protože cenový rozdíl je markantní
.
Jo a fusak chci kupovat od Aesthetiku…je dražší (asi 2.000,–Kč), ale výborný.
Mahony
ahojky,chtěla bych si co nejdřív taky objednat fusak od Aesthetic,máte ho některá? jezdíme se sporťákem Joey blue light, koupili jsme origoš pláštěnku a doporučuju vřele do ní zainvestovat.malej v ní spokojeně prospal všechny slejváky a myslím,že v zimě se bude taky moc hodit.jinak ještě pořád jezdíme s MC Cabrio, nedívala jsem se na ty Vaše odstíny ale myslím,že nějakou určitě sladíte.byla by škoda kupovat jinou,ten systém je dost vymakaný.my máme modrej podvozek a Red Flame sedačku a vypadá to moc hezky.
ještě pro Didi-ta pláštěna na hlubokou korbu o Emitexu stačí a je daleko hezčí a lacinější než origoš.já jsem psala o pláštěnce na sporťák.
Mahony,koukám,že asi budem jezdit se stejným kočárkem včetně fusaku ![]()
Holky,máte některá trojkolku?Moc se mi líbí,ale přijde mi,že kdo má Mutsy,má Urbanrider.Je lepší?
Monika
Mahony píše:
Didi prosím prosím kde jsi kupovala Mutsíka za tak skvělou cenu? Byli jste pro něj v Německu nebo jsi ho objednávala přes net??? Já o tom taky vážně uvažuju, protože cenový rozdíl je markantní.
Jo a fusak chci kupovat od Aesthetiku…je dražší (asi 2.000,–Kč), ale výborný.Mahony
Už jsem to tu jednou psala,našla jsem si ho na německých stránkách za 600 euro,stránku vytiskla a donesla do prodejny Dětátko(v Sokolově)a oni již vše zařídily,kočárek přivezli ,předvedli a já ho zaplatila v eurech(mohla jsem i v českých) a záruku mám také u nich.
(mají tam totiž takovouhle akci cokoliv si najdete na netu(dětské potřeby) za nejlevnější cenu,oni vám to prodají za stejnou cenu.
Tak jsem si obědnala fusak Aesthetic 3v1 z venku hnědý vnitřek limetkový ,aby pěkně ladil ke kočárku
.Akorát pořád nemám tašku nebo batoh na kočárek
Neporadily by jste mi jakou universal koupit?Original taška se mi nelíbí,a batoh mi přijde zbytečně drahý,ale objevit něco v barvě, která by se mi hodila bude umění…
![]()
Ahoj holky,procitam vase stranky a musim se priznat,ze jste mne presvedcili o MUTSIKOVI!Je vazne nejkrasnejsi!Jen mam porad jeste problemy s vyberem podvozku.Muzete mi nekdo poradit?Ctyrkola je jasna,ale objevila jsem jeste MUTSY 4Rider light Cargo!!?
Je takovej elegantnejsi,ma ve predu mensi kola a jsou otocna.Kdezto u UrbanRidru jsou otocna zadni kola a jsou vsechna stejne velikosti.Mate nekdo zkusenosti s 4Rider?Moc byste mi pomohli!Dekuji
Já jsem si pořídila 4Rider Lightweight a jsem zatím spokojená, jezdíme v korbičce. Barvu mám Cargo Anthracite. Je to něco jako větší golfáče - myslím ten systém kol.
Teď vybírám fusak - nevím, jestli Aest. nebo Emit. a jakou barvu, aby mi to pak šlo i do červených Zapp, nechce se mi pak pořizovat nový.
Pokud máš nějaké otázky, tak se klidně zeptej.
Cotonou,
jak se lightweight-em jezdí v terénu? Ten nemá nafukovací kolečka, že?
Nedrncá to?
Dík Tereza
Terezo007, já jsem ještě neměla příležitost jezdit s ním v terénu, bydlíme na kraji Prahy, chodníky nic moc a zvládne to celkem dobře. Já hledala něco lehkého, abych ho vynesla do schodů, složila lehce do auta. Do terénu, do přírody nevyrážíme. Opravdu nevím, jak by se jezdilo s těmi nafukovacími, ale pán v servisu mi říkal, že by mi je stejně moc nedoporučoval, protože mají jen tu jednu „osu“ a že se můžou kroutit.
Myslím si, že jak se ta korbička pohupuje, tak v tom dítě tvrdé nárazy nemůže cítit.
Didi,
my máme fusak origoš (né eskymo) a je opravdu hodně tenkej, spíš na podzim a začátek jara.
K.
ahoj holky,my zas máme Eskimo,byl super do korbičky na zimu,kdybyste některá měla zájem,tak prodám,je jak novej tmavě modrej.do sporťáku jsem si objednala aesthetic
.