Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
564
27.8.06 22:55

Korbu i sporták delux cargo brown :lol: .
A holky prosím vás chci se zeptat jaké používáte fusaky do mutsíka? Přemýšlím o origoš fusaku,ale nevím jestli není na zimu slabí(a přímo ten zimní eskymo nechci),myslíte že když na něj dám ještě nějakou deku,že by stačil? :o :D .A co si myslíte o origoš pláštěnce na hl.korbu?sedí líp než ta od emitexu?díky za rady :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
28.8.06 11:22

A ještě jeden dotaz-máte všechny autosedačku od Maxi cosi?Zrovna k mojí barvě kočárku, nedělají žádný podobný odstín. :? :o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.8.06 11:26

Didi , ja si budu do Mutsika kupovat fusak Emitex Combi 3v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.8.06 11:32

Didi prosím prosím kde jsi kupovala Mutsíka za tak skvělou cenu? Byli jste pro něj v Německu nebo jsi ho objednávala přes net??? Já o tom taky vážně uvažuju, protože cenový rozdíl je markantní 8O .
Jo a fusak chci kupovat od Aesthetiku…je dražší (asi 2.000,–Kč), ale výborný.

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
28.8.06 12:47

kočárek Mursy

ahojky,chtěla bych si co nejdřív taky objednat fusak od Aesthetic,máte ho některá? jezdíme se sporťákem Joey blue light, koupili jsme origoš pláštěnku a doporučuju vřele do ní zainvestovat.malej v ní spokojeně prospal všechny slejváky a myslím,že v zimě se bude taky moc hodit.jinak ještě pořád jezdíme s MC Cabrio, nedívala jsem se na ty Vaše odstíny ale myslím,že nějakou určitě sladíte.byla by škoda kupovat jinou,ten systém je dost vymakaný.my máme modrej podvozek a Red Flame sedačku a vypadá to moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
28.8.06 12:50

kočárek Mutsy

ještě pro Didi-ta pláštěna na hlubokou korbu o Emitexu stačí a je daleko hezčí a lacinější než origoš.já jsem psala o pláštěnce na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
28.8.06 12:59

Mahony,koukám,že asi budem jezdit se stejným kočárkem včetně fusaku :lol:

Holky,máte některá trojkolku?Moc se mi líbí,ale přijde mi,že kdo má Mutsy,má Urbanrider.Je lepší?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
28.8.06 19:54
Mahony píše:
Didi prosím prosím kde jsi kupovala Mutsíka za tak skvělou cenu? Byli jste pro něj v Německu nebo jsi ho objednávala přes net??? Já o tom taky vážně uvažuju, protože cenový rozdíl je markantní 8O .
Jo a fusak chci kupovat od Aesthetiku…je dražší (asi 2.000,–Kč), ale výborný.Mahony

Už jsem to tu jednou psala,našla jsem si ho na německých stránkách za 600 euro,stránku vytiskla a donesla do prodejny Dětátko(v Sokolově)a oni již vše zařídily,kočárek přivezli ,předvedli a já ho zaplatila v eurech(mohla jsem i v českých) a záruku mám také u nich. :lol: (mají tam totiž takovouhle akci cokoliv si najdete na netu(dětské potřeby) za nejlevnější cenu,oni vám to prodají za stejnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
3.9.06 14:06

Tak jsem si obědnala fusak Aesthetic 3v1 z venku hnědý vnitřek limetkový ,aby pěkně ladil ke kočárku :P .Akorát pořád nemám tašku nebo batoh na kočárek :? Neporadily by jste mi jakou universal koupit?Original taška se mi nelíbí,a batoh mi přijde zbytečně drahý,ale objevit něco v barvě, která by se mi hodila bude umění… 8O :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
13.9.06 00:17

Ahoj holky,procitam vase stranky a musim se priznat,ze jste mne presvedcili o MUTSIKOVI!Je vazne nejkrasnejsi!Jen mam porad jeste problemy s vyberem podvozku.Muzete mi nekdo poradit?Ctyrkola je jasna,ale objevila jsem jeste MUTSY 4Rider light Cargo!!? :roll: Je takovej elegantnejsi,ma ve predu mensi kola a jsou otocna.Kdezto u UrbanRidru jsou otocna zadni kola a jsou vsechna stejne velikosti.Mate nekdo zkusenosti s 4Rider?Moc byste mi pomohli!Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.9.06 13:07

Já jsem si pořídila 4Rider Lightweight a jsem zatím spokojená, jezdíme v korbičce. Barvu mám Cargo Anthracite. Je to něco jako větší golfáče - myslím ten systém kol.
Teď vybírám fusak - nevím, jestli Aest. nebo Emit. a jakou barvu, aby mi to pak šlo i do červených Zapp, nechce se mi pak pořizovat nový.
Pokud máš nějaké otázky, tak se klidně zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.9.06 13:48

Cotonou,
jak se lightweight-em jezdí v terénu? Ten nemá nafukovací kolečka, že?
Nedrncá to?
Dík Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.9.06 14:03

Terezo007, já jsem ještě neměla příležitost jezdit s ním v terénu, bydlíme na kraji Prahy, chodníky nic moc a zvládne to celkem dobře. Já hledala něco lehkého, abych ho vynesla do schodů, složila lehce do auta. Do terénu, do přírody nevyrážíme. Opravdu nevím, jak by se jezdilo s těmi nafukovacími, ale pán v servisu mi říkal, že by mi je stejně moc nedoporučoval, protože mají jen tu jednu „osu“ a že se můžou kroutit.
Myslím si, že jak se ta korbička pohupuje, tak v tom dítě tvrdé nárazy nemůže cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.9.06 15:19

Didi,
my máme fusak origoš (né eskymo) a je opravdu hodně tenkej, spíš na podzim a začátek jara.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
14.9.06 21:57

mutsy

ahoj holky,my zas máme Eskimo,byl super do korbičky na zimu,kdybyste některá měla zájem,tak prodám,je jak novej tmavě modrej.do sporťáku jsem si objednala aesthetic :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí