Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
12.11.06 20:10

Báro,
byl to nějaký problém s kolečky,ale o co přesně šlo,netuším.Zkus si zavolat do Libfinu a poptat se.
Pokud budeš reklamovat,přeju hodně štěstí,ať je to rychlé!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.11.06 13:09

Ahoj už jsem tady psala, že mám urban ridera a neměnila bych za nic.
Ale když tady čtu ty „nešťastné“ řádky, nedá mi to vám napsat. Jestli můžu poradit, zavolejte si do servisu Libfinu tel.315619432. Měla jsem takovou malou závadu, celkem prkotinu, takže odevzdat ho na prodejně na reklamaci nepřicházelo v úvahu. Mailovala jsem tudíž do servisu, jestli na to nemají nějaký chyták. Domluvili jsme se na osobním kontaktu u nich v servisu, takže jsme si s rodinou udělali hezký výlet do vesnice u Mělníka, za chvilku bylo hotovo a spokojený jsme jeli domů. Jsou tam moc ochotní, vstřícný, prostě úžasný jednání. Nebuďte z toho nešťastný a ZAVOLEJTE ! Poradí vám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.11.06 20:48

ahojky

Báro (Anonymní) , Takže asi fakt nejsi jediná a bude to asi ta závada se cvakáním koleček. Kamarádka má lightweight a taky ji cvaká. Má ho chvíli a stěžovala si, že na najede-li na jakoukoli menší nerovnost tak kolečka hrozně cvakají.
Takže lepší budou ty nové modely s vychytanou chybou.

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
14.11.06 10:56

Holky, nám s Mončou řekli, že ty podvozky Spokewheel a Lightweight jsou letos nové a vždycky chvíli trvá, než se chyby vychytají. Na tom serveru z Babylife už tyto dva podvozky kvůli těm vadám dokonce stáhli z prodeje, už je v nabídce nemají. Takže my s Mončou jsme šli do Urbanrideru, ten je prý osvědčený, i ta trojkolka a jsou prý prakticky bez vad.
My jsme do Spokewheelu byli s manžou taky úplně zamilovaní, ale po těch všech telefonátech a zjištění o něm jsem šla raději do osvědčeného podvozku.
Ale zkuste si zavolat na reklamaci a držíme palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.11.06 19:59

Ahoj holky,

děkuju za rady, už jsem tam volala, jsou skutečně moc příjemní, zvlášť Ti pánové ze servisu, měli pochopení když jsem jim do tel. fňukala a nadávala, mám jim ho poslat, prý něco vymyslí.
Tak doufám, že se nějak dohodneme.
Měl by to být ten nový model. No každopádně si klidně vezmu i Urban Ridera - i když ten není tak hezký.Hlavně, že mě toho zbaví.
Dám vědět jak jsem dopadla
Ahoj
 Bára

• Citovat
  • Upravit
22
15.11.06 09:23

Mám taky Lightweight, kolečka občas cvaknout, ale já si nemyslím, že by to byla ta závada. Může to být z toho, jak jsou kolečka zavěšená, vždyť si vemte, že tu osu nasazujete svisle do pouzdra, není tam žádná „izolace“, takže je jasný, že to má malinkou vůli a cvaká kov o kov. Aspoň si to tak myslím.
Taky jsem byla u Mělníka v servisu, ale kvůli tomu, že jsem měla hnutý rám, který mi vyměnili. O tom mi pán říkal, že jsem první, a že jsou asi závady přímo s kolečkama, možná jsou nějak šišatá, protože nejdřív mi vyměnili kolečko, ale to nepomohlo.

Každopádně budu ráda, pokud z nich někdo vytáhne, jaká to závada byla konkrétně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.12.06 13:50

Milé maminy,
ráda bych věděla jaký podvozek je lepší,zda urban rider nabo 3rider??? Jak se s tímto kočárkem jezdí v zimě ve sněhu???
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.12.06 22:25

Lištičko, my máme UrbanRidera a projela jsem v zimě všechno, ale moje zkušenost je jen s městským sněhem, ale loni ho bylo dost i ve městě :lol: , k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.12.06 09:47

Kosmi,moc děkuju. Já si pořád nejsem jistá,jestli mám jít do trojkolky či do čtyřkolky. Když jsem si ty podvozky prohlížela,tak jsem zjistila,že tak či tak budu muset ve sněhu vytlačit čtyři stopy ať s tříkolkou nebo čtyřkolkou. Potřebuju prostě dobrý a hlavně bytelný kočárek nebo mě manžel už vážně uškrtí. :lol: Na první dítě se nám totiž nákup kočárku moc nepovedl a já se děsím,aby se to neopakovala,hlavně když ten kočárek není zrovna nejlevnější! Prostě jsem potřebovala vyzjistit všechny pro a proti.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.12.06 15:51

Ahojky, tak uz kocarkujeme - Spokewheel. Je pravda, ze predni kolecka cvakaji, ale jak uz tady bylo napsano, podle me to neni zadna vada, ale je to zpusobeno uchycenim kolecek (cvaka to jen na nerovnem terenu). Jinak musim rict, ze jsme spokojeni. Uz jsem byla s kocarem i za vesnici v poli a projela jsem :-) Uvidime co snih…
Jinak ja jsem se na tu vadu, kvuli ktere byly reklamace ptala na babylife a pani mi napsala, ze se jednalo o VYOSENI KOLECEK…takze zadne cvakani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
27.12.06 10:20

Holky,
jaký fusak do Mutsíka?
Aesthetic? A může pak být ve sporťáku jako nánožník nebo ten pak raději dokoupit?
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
27.12.06 14:01

Ahoj,
já budu objednávat Aesthetic a doufám,že se pak obejdu bez nánožníku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
27.12.06 23:04

mutsy

my teda máme Aesthetic a super i bez nánožníku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.12.06 10:02

maminky nezlobte se,že se musím opět opakovat,ale opravdu nemáte některá zkušenost s 3rider???
Víte,za pár dní budu rodit a nemám ještě kočárek, jsem už z toho zoufalá… :( Děkuju za pomoc.
Krásný a šťastný Nový rok… monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
28.12.06 14:46

Lištičko ,
já jsem úplně původně chtěla 3-rider(ještě před Spokewheelem :lol: ) a právě jsem nenašla mamču,která by mi o něm poreferovala.Jediné,co jsem o něm slyšela,je to,že je super,ale stabilita je přecejen o něco horší než u čtyřkolky,i když ty kolečka jsou vpředu dvě.Taky se mi s ním v obchodě jezdilo o něco hůř než s těmi ostatními.
Nakonec jsme koupili Urbanridera,protože na něj jsem fakt neslyšela jedinou ztížnost :wink: .

Tak dobře vyberte a přeju krásný nový rok s krásným novým miminkem :lol: .

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4