Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj, mám dotaz - již měsíc jsem po dlouhém vybírání šťastnou majitelkou Mutsy Urbanrider - zajímá mě jak řešíte otevřenou boudičku, když fouká vítr. Slída je dost nízká, takže tam dáváte pláštěnku…? Zkusila jsem přikolíkovat plínku,je to funkční, ale moc hezky to nevypadá..
dík Tereza
já jsem to nijak neřešila, měla jsem fusak Mutsy Eskimo a ten je tak zachumlovatej a teplej, že malej tam byl fakt jak Eskimáček
, takže na něj nefučelo,jak byl zastrčenej
fusak mám stále ve skříni, kdo má zájem ![]()
jinak pláštěna by možná pomohla, měla jsem od Emitexu na malé korbičky a vypadalo to i hezky,ladilo to s kočárem, není ani drahá, tak zkus ![]()
tak hezké poježdění ![]()
Ahojky maminy,
chtěla jsem se zeptat,jestli když skládáte kočárek do auta sundávate z podvozku hlubokou korbičku??? Prý to není potřeba jako u ostatních kočárků odendat korbičku,ale já mám strach jestli se ta korbička potom nešpiní,když jí nechám na složeném podvozku???
Děkuji ![]()
zkušené maminky, můžete mi, prosím, některá poradit. Kopili jsem sportovní sedačku na inzerát a nemáme návod, nějak se mi nedaří zjisti na co je na boku sedačky kolečko, které má nápisy large a small a jde s ním otočit jen trošičku, když je zmáčknuté, tlačítko na druhé straně jsem pochopila, že je na sklopení opěrky zad, ale přesto ,že kočárek sklopím téměř do lehu, vím ,že úplně to nejde, tak se mi vrátí do polo leže, když tam uložím dceru..............moc děkuji za rady a tipy.
Lištičko,
my jsme korbičky oddělávaly, protože jsem si nepřečetla návod a nevěděla jsem jak ji sklopit i z podvozkem:), ale stejně jsme ji nechávali na podvozku v kufru, teď to sklápíme i s korbičkou a nešpiní se, je to v pohodě
Misicko, je to k nastavení hloubky sedu. Celkme zbytečná věc - buď je sedák o kousek delší nebo kratší.
holky ktere mate Mutsy Urbanrider,byli by jste tak hodne a zmerili mi sportovni sdacku?? mam rocni ditko,do ted trojkolku ,jsem spokojena ale ma plastovy kola a to mi vadi. Je dobry do terenu?a co snih? a da se ta naprava nejak zaspracnout aby se to nenaklanelo?
a jeste posldni otazecka jak se jezdi s 4riderem?
moc moc diky za odpovedi.
Mile maminky,
po vycerpajicim hledani vozitka pro nase prvni kolibratko, ktere se nam narodi koncem kvetna, jsem zkoncila na Mutsy nebo Casualplay. Precetla jsem o Mutsy celou diskusi a je jasne, ze mi ho vsechny doporucite, ale byla jsem se vcera podivat v obchode na Casualplay S6 a je proste uzasny, jak design, tak lehkost jizdy a vubec podvozek se mi moc libi. U Matsy mi vychazi vice vyhod, ktere Casual nema, ale presto, pokud ma nekdo porovnane oba kocarky, poradil by nam? Zatim jsem Mutsy v obchode nevidela a nezkousela ho, u nas ho nikde nemaji… Jsem ze Zlina.
Diky. Koli.
Milé maminky,
ráda bych pořídila kočárek mutsy, potřebovala bych poradit jestli jde sportovní sedačka dát do úplného lehu. V obchodě mi řekli, že jo a tady jsem zase četla, že nejde. Jsem z toho trošku zmatená. Nevím jestli je to pro mimi dobré, když bude spát v pololehu.
Díky moc za rady
Do úplného lehu položit určitě nejde. Pro větší mimi 7-8měsíců myslím bez problému, pro úplný mimi to není, dost by se tam kroutilo - můj názor.
nejde do úplného lehu a to snad nejde žádný sportovní kočárek, co jsem se ptala, ale taky si myslím, že pro 6 měs. dítě je to v pohodě
precetl jsem celou diskuzi a prohledl a vyzkousel 4rider a 3rider. Musim upozornit zajemce o 3rider, ze se v podstate neda ridit jednou rukou, protoze to jde velmi ztezka oproti konkurenci se tremi koly. 4rider je opravdu nejhorsi podvozek. je mozna skladnejsi, nicmene predni kola opravdu neprijemne cvakaji a plastova nenafukovaci kola ani zdaleka nefiltruji nerovnosti a neposkytuji tak tichou a nedrncici jizdu. Jednoznacnym vitezem je urbanrider! da se ridit jednou rukou, mate tedy druhou volnou, velka nafukovaci kola jsou nad vsechny zkousene podvozky s odpruzenim! neb montovane odpruzeni je snad na vsech zkousenych kocarcich spise marketingovou hrickou nez funkcnim doplnkem. urbanrider je nejrobustnejsi konstrukce, projede v klidu zcela vsude, v tichosti a bez vybraci. kazdy majitel Mutsy vi, jak snadno se sundavaji kola v pripade potreby a pokud byste uvitali vetsi obranost v nakupnich centrech, nic vam nebrani dokoupit mala otocna kola dopredu! po srovnani s dostupnou konkurenci jsem nenasel srovnatelne kvalitni podvozek (nesnasim rozvolnene rukojeti s velkou vuli v povozku apod.) a zejmena tak kvalitni prislusenstvi jako Mutsy nenajdete nikde! srovnaval jsem i s podstatne drazsim bugaboo a pri pohledu na korbicku a sportovni sedacku jsem se musel smat. kombinovatelnost s nejbezpecnejsi sedackou maxi cosi cabrio je velkou vyhodou. nikdy bych sve dite nedal do sedacky jane nebo bebecar…prakticke zkusenosti z vlastniho provozu jeste bohuzel nemam, ale urcite dam vedet
hodne stesti pri vyberu
Já si zreguluju hloubku lehu a pak to zajistím jen sucháčem, který je zespodu sedačky(prostě ho omotám kolem tyče a zapnu.Když se sporťák otočí po směru jízdy, tak se to prý zajišťuje pomocí těch hmotových pák vespod, ale ještě jsem to nezkoušela. Tím vznikne vlastně taková nakloněná rovina, tak mimi leží téměř na rovině.
Chtěla bych Vás poprosit o radu, vybrala jsem si kočárek Mutsy, přesto že je pro nás hodně drahý. Hledáme čtyřkolku, která bude lehká, výborná do terénu, snadno složitelná. Dnes jsme byli v obchodě v Liberci a paní mi řekla, že tyhle kočárky už do Liberce ani neobjednávají, že jsou do terénu naprosto nevhodné, že tím že je tam jenom jedna tyč to vůbec nic nevydrží, a že s výrobcem jsou velké problémy při reklamacích, vše dlouho trvá atd… Tak jsem z toho překvapená, a chtěla bych znát váš názor, díky, případně poradit kočárek který by tohle zplnoval
Koli píše:
Mile maminky,po vycerpajicim hledani vozitka pro nase prvni kolibratko, ktere se nam narodi koncem kvetna, jsem zkoncila na Mutsy nebo Casualplay. Precetla jsem o Mutsy celou diskusi a je jasne, ze mi ho vsechny doporucite, ale byla jsem se vcera podivat v obchode na Casualplay S6 a je proste uzasny, jak design, tak lehkost jizdy a vubec podvozek se mi moc libi. U Matsy mi vychazi vice vyhod, ktere Casual nema, ale presto, pokud ma nekdo porovnane oba kocarky, poradil by nam? Zatim jsem Mutsy v obchode nevidela a nezkousela ho, u nas ho nikde nemaji… Jsem ze Zlina.
Diky. Koli.
Ahoj Koli. Taky jsme si chtěli koupit kočárek Casualplay , je nádherný. Ale nakonec jsme si to rozmysleli, protože jsme zjistili, že polohovací autosedačka Prima, kterou jsme si chtěli také koupit, je, co se týká bezpečnosti, velmi špatná. Z pěti hvězd má jednu. To je opravdu špatné. To už nám samozřejmě v obchodě neřekli. Takže jsme vlastně první vybrali bezpečnou autosedačku - Maxi cosi, a k ní vybíráme kočárek. Často jezdíme autem, proto nám na sedačce záleží. Takže u nás pravděpodobně vyhraje kočárek Mutsy. Píšeš že jsi ze Zlína…Nevíš, kde se dají tyto kočárky vidět? Nejblíž asi v Brně, že? Jde mi především o barvy… Na internetu barvy vypadají často jinak, než ve skutečnosti. Ahoj Eva.