Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
27.2.07 17:48

Marti no mě vyhovovalo,že si můžu koupit nejdříve hlubokou korbičku a pak si můžu vybrat třeba zase jinou barvu sporťáčku,tak i proto jsem se rozhodla pro Mutsíka. Mám barvu College Ocean,je krásný když můžeme tohle hnusný počasí rozzářit veselými barvičkami. Taky jsem si vybrala tříkolku proto,že už jiné dětičky neplánujeme a měla jsem strach,že by mi jednou bylo líto,že jsem tu tříkolku nevyzkoušela,když u dcerky takové kočárky ještě nebyly… :) Ale co se týče ceny,tak myslím že urbanrider vyjde jen o tisícovku dráže,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.07 12:10

Pro Lištičku

Listicko mas pravdu s tou cenou.. Ale zase jsem cetla, ze u tech trikolek je ten korbička vyse, co bude lepsi pro manipulaci pod kocarkem. Vzdycky jsem chtela trikolku, ale starsi generace nasi rodiny mi to rozmlouva.. Je fakt ze jsem se bala te stability.. Ale kdyz pises, ze se ti s nim dobre jezdi a taky ze se dobre sklada, tak asi taky pujdu do trikolky. Jsem hrozne nerozhodna a to me stve. Jeste jsem se chtela zepta jak se zaaretovava to predni kolecko. Nekde bylo psano ze pri kazdem najeti na patnik by si to mela zaaretovat jinak se to nici. Dale me zajima, zda je aspon trochu odpruzeny? No proste napis mi vsechny vyhody toho kocarku, at se uz konecne rozhodnu nebo me to utrapi :lol:

Zatim pa a dekuji za pokec.. aspon s nekym o tom muzu pokecat…Fakt diky :lol:

• Citovat
  • Upravit
7121
1.3.07 12:18

Marti no obecně si myslím,že kočárky Mutsy jsou hodně dobré. Je těžké se rozhodnout jestli 3rider nebo urbanrider. 3rider není tolik v kurzu jako urban, i tady u nás jezdí tři Mutsy a z toho jen já mám tříkolku. Všichni vsází na ověřenou kvalitu,kterým urbanrider dozajista je. Nejlepší by bylo,kdyby jsi zašla do obchodu,kde by jsi si mohla oba dva typy kočárku prohlédnout a pak sama zjistíš co ti vyhovuje a co ne. Nejhorší je to vybírat pouze podle obrázku,takhle jsem už měla párkrát vybraného favorita,ale když jsem ho pak viděla naživo,tak mi povětšinou nevyhovoval. 3rider nemá to klasické odpružení jako mají teď ty Cortiny evolution,ale zase díky nafukovacím kolečkům to není zase takový problém… nevýhou je pro některé malý nákupní košík,i když je pod korbičkou ohromný prostor,tak košík je malý..ale třeba mě osobně to nevadí,jelikož když jdu na nákup tak jedu autem a nepotřebuju vláčet nákupní tašky v kočárku. (a ty rohlíky a máslo se tam bohatě vejdou! :D )
Jinak jak už jsem psala,líbí se mi,že jsem si zatím mohla koupit jen hlubokou korbičku a až bude potřeba můžu si koupit sportovní sedačku jiné barvy než mám teď. To je podle mne nesmírná výhoda,prostě za půl roku budu mít jiný kočárek!!! :D
Co se týče toho zaaretování předních koleček při vjezdu na chodník tak to jsem nějak nepochopila…to by pak ty kolečka byla k ničemu,kdybych je musela při každém vjezdu na obrubník zaaretovat. když bych šla u nás po městě tak bych to za jednu procházku musela udělat minimálně dvacetkrát!!!! nemáme sebemenší problém vjet a nebo sjet z chodníku s nezaaretovanými kolečky.
Fakt nelituji,že jsem si koupila trojkolku,dobře se mi s ní jezdí a můžu ti říct,že jsme u nás ve městě nepřehlednutelní..každý se za Mutsáčkem ohlíží a i když jsem to nečekala,tak ho docela dost chválí!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.3.07 14:32

viete dat tu sportovu sedacku aj po/proti smeru???

mna nadchol a teraz v utorok som ho videla na zivo v prahe a paci sa nam...... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.3.07 17:01

3 rider rizeni jednou rukou...

k tomu rizeni jednou rukou… pokud jsi schopna ridit ho jednou rukou zapestim a otocis 3rider zapestim na miste jako jine trikolky quiny apod. tak mas podstatne vic sily nez ja (85kg chlap). jizda s 3 riderem v obchodnim centru kde musis neustale manevrovat se s jednou rukou zvladnout proste neda… zkousel jsem 3 ruzne 3ridery, protoze jsem nechtel uverit… urbanrider jednou rukou uridi kazdy. prave to zdvojene kolo (zejmane pokud je ciste a jedes po ciste podlaze v supermarketu) ovladatelnosti neprospiva. stabilnejsi trikolka samozrejme take neni, takze me napada otazka PROC? jen pro to, ze se vam treba nepatrne vic libi jste pripraveny prat se z rizenim??? doporucuju jednoznacne vyzkouset pred koupi ;)

• Citovat
  • Upravit
7121
1.3.07 17:41

Tak bych Anonyme zaposilovala,protože jsem schopná při svých 55 kg manipulovat s kočárkem jednou rukou! třeba dnes jsem musela jezdit jenom jednou rukou bo pršelo takže jsem druhou ruku použila na deštník. I můj manža se diví,že nejsi schopnej s kočárkem manipulovat… :D Jinak já raději jezdím s kočárkem po venku a né po obchodním centru,takže mi příjde že kočárky znáš jen z obchodu a že jsi s Mutsíky v reálu a s dítětem asi nejezdil!!!
Myslím si,že jsem vyzkoušela hodně kočárku a není to o tom,že Mutsy se mi nejvíce líbil a proto ho tady vychvaluji…ale to zřejmě chlap tvého ražení nepochopí… Haníš i jiné značky kočárků nebo jen Mutsy… vlastně mi to je jedno… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
1.3.07 17:50

holky, tady v Brně jezdí s 3riderem herečka Alena Antalová s malou Alenkou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
2.3.07 08:29

Ono jde vesměs o to,že když si koupíš kočárek,tak se ho snažíš co nejdříve a samozřejmě co nejlépe naučit ovládat a pak neřešíš jestli jiný kočárek je v tomhle leppší a tenhle zase v tomhle lepší! Prostě se naučíš žít se svým kočárkem a ostatní neřešíš..tak asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.07 09:27

Pro Lištičku

Lištičko moc dekuji…

Jsi moc hodna. Pro Mutsy jsem rozhodnuta uz hodne dlouho (no asi 14dni) :P No a jeste kdyz s nim jezdi A. Antalova.. Tak ho budu mit :lol:

Mutsy jsem uz videla ve zkutecnosti tady v obchode… Libi se moc. A jak rikas jezdit se s nim naucim tak ci tak.. Jaky si vyberu podvozek to jeste nevim.. jak uz jsem psala na novy nemam a tak si budu kupovat po jednom diteti, takze se budu muset spolehnout na nabidku…

Mej se krasne.. a jeste jednou moc dekuji

Martina

PS: mam 70kilo, takze si myslim ze s moji postavou nebude problem pri zataceni :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.3.07 11:40

listicka: to jsou neuveritelny nesmysly. uvadi to i jini uzivatele na predchozich strankach teto diskuze. 3rider se ridi mnohem hure nez urbanrider a ve srovnani s ostatnima trikolkama je to diametralne horsi! asi mam na rozdil od tebe moznost srovnavat… kazdy si to ostatne muze vyzkouset a pak uvidime komu da za pravdu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.3.07 11:41

da se mutsy slozit i se sportakem? nebo se sportak musi pred slozenim sundat??

• Citovat
  • Upravit
7121
4.3.07 13:00

No počkej,tak to čteš nějak divně, já jsem nikde nenapsala,že urbanrider je horší než 3rider!!! :evil: Sama vím,že se urbanrider řídí mnohem lépe,takže nevím proč tady říkáš ty nesmysly a chceš se neustále dohadovat!!! Prostě na tebe nebudu reagovat,protože tu podbízíš něco co nikdo nenapsal!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
4.3.07 13:21

já myslím lištičko,že na anonymy nereagovat :lol:
doma mě taky učili,že slušný člověk se představí…
a jinak si myslím,že ten člověk v životě možná žádnej kočár neviděl a baví se tím,že prudí :lol:
Mutsíkům ZDAR!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.07 18:20

wingec: to je opravdu odusevnely nazor… :lol: mozna byste se mohli misto mou osobou zabyvat vecnou diskuzi :wink: myslim, ze se nic nedeje, kdyz nekdo nema chut projit registraci… je celkem jedno, jestli je tu jako anonym, ci jako wingec… ale kdyz argumenty dojdou, co? ja proste tvrdim, ze 3rider se neda ridit jednou rukou, specialne na miste ho neotocite a kdyz uz ho otocite na jednu stranu, nejde to na druhou prave kvuli zdvojenemu kolu, ktere klade vetsi odpor. to je myslim zcela konkretni argument a nekomu muze usetrit zklamani. a o tom by ta diskuze mela byt, ne o zvatlani a placani se po zadech :roll:

• Citovat
  • Upravit
zu
4347
8.3.07 07:39

Holky,
možná jste už o tom psaly - máte některá slunečník?
Nejraději ten od casualplay - nevím jestli bude na mutsy pasovat…
Díky,
 Zu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí