Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderzu,
my máme od Casualplay ![]()
nevím,co konkrétně tě zajímá,přidělat jde ![]()
ještě se někdo ptal,jestli se dá skládat podvozek se sporťákem,tak to jde v poho ![]()
a do třetice se někdo ptal,jestli jde sedačka po i proti směru jízdy,tak jde taky ![]()
už končim ![]()
wingec díky,stačí mi - jen to jsem potřebovala vědět, jestli jde přidělat.
ahojky, prosím prosím nevíte někdo, jestli se Mutsy Urbanrider vejde do kufru krátké Felicie?
jediná možnost je vzít auto a v obchodě vyzkoušet
ve slušným obchodě není problém ![]()
my jsme to tak udělali, zkoušeli jsme bebecar a ten díky tomu vypadl z výběru.. jezdím s C3 a tam se vejde položenej na bok akorát
alejá to stejně dělám tak,že si sklopím zadní 2sedadla do roviny a pohodlně zajedu ![]()
v té felicii bude ale asi problém s korbičkou, ta se asi nevejde,museli byste ji oddělávat ![]()
Ještě mám dotaz,
je pláštěna na sporťák nutná origo?
A jakou jinou koupit?
Díky!
já nevím, jestli je nutná origoš, ale my jsme ji koupili proto,že holky tady v diskusi ji moc vychvalovaly a musím teda potvrdit,že rozhodně nekecaly ![]()
kupovala jsem ji taky proto,že nemám nánožník a ta pláštěna je hodně vymakaná a chrání před větrem a zimou, mimo jiné
a taky to fantasticky vypadá ![]()
ale je fakt, že kdybych měla nánožník,tak by mi možná stačila i nějaká normální, ale nějak jsem to nezjišťovala, jestli Emitex dělá něco,co by na to sedělo..
Moc se mi líbí kočárek Mutsy na podvozku 3Rider. Chtěla bych už ho jen jako sporták, hluboký kočárek máme Bebecar, jsem moc spokojená. Prosím, napíšete mi někdo jestli:
3)jde zaaretovat přední otočné kolečko
Děkuji předem moc za názory, pokouším se trošku dočítat, ale dcerka mi nedovolí tu být dlouho. ![]()
Prosím, napište mi klady i zápory. Klidně do sportáku investujeme, abychom byli spokojení. díky moooc!'
Ahoj , potřebovala bych od vás radu, mám možnost koupit komplet kočárek MUTSY urbanrider od známé za 10 000,– (bez autosedačky , ale my stejně máme maxi cosi cabrio, takže druhou nepotřebujeme). Kočárek je staršího data výroby konec 2003, ale je jen po jenom dítěti a navíc minimálně ježděný, teď už je přes rok a půl v garáži, nic mu není, je v perfektním stavu. Co si myslíte o ceně? díky za radu. k.
Zu, jestli tě to ještě zajímá, mohu zkusit na Mutsy dát pláštěnku od emitexu co mám na golfky. Jinak na ty golfky šla i originální pláštěnka od Mutsy ![]()
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto slunečníkem
http://www.detskyraj.cz/…k-ke-kocarku
jestli jde připevnit i na Mutsy. Ten originální mi připadá hrozně drahý.
Kacabo, koukni se na
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
tady by se ty ceny daly srovnat. Je docela výhoda pokud máte autosedačku cabrio, i když nevím, zda jde na:,–(it (s adaptéry) i na tento starší typ kočárku.
Eliza
ten slunečník je univerzál a pasuje na většinu kočárku,ale spolehlivě ne na Mutsy. Sháněla jsem slunečník celé minulé léto a nakonec jsem investovala do Casualplay, je myslím o dost levnější a je krásný a super řešený.Konstrukce Mutsy je totiž dost festovní kvůliu té jedné tyčce
a ty univerzály na to nejsou dost široký.
Elizo, diky za tip, na MMB jsem se to už snažila porovnat, ale vzhledem k roku výroby toho kočárku to moc nejde. Ale s tou autosedačkou mě to nenapadlo, díky! Zkusím v pondělí zavolat dovozci a zjistit zda i na starší kočárek jde upevnit. To je totiž pro mě docela důelžité. K.
Kacabo, jen čistě namátkou jsem našla toto:
http://www.bazar.cz/ad_answer.asp?…
Ale zase jestli víš, že byl skutečně málo používaný..
Díky za ten slunečník!