Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2959
8.3.07 10:28

zu,
my máme od Casualplay :D
nevím,co konkrétně tě zajímá,přidělat jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
8.3.07 10:31

ještě se někdo ptal,jestli se dá skládat podvozek se sporťákem,tak to jde v poho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
8.3.07 10:35

a do třetice se někdo ptal,jestli jde sedačka po i proti směru jízdy,tak jde taky :lol:
už končim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
8.3.07 17:50

wingec díky,stačí mi - jen to jsem potřebovala vědět, jestli jde přidělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.3.07 18:16

ahojky, prosím prosím nevíte někdo, jestli se Mutsy Urbanrider vejde do kufru krátké Felicie?

• Citovat
  • Upravit
2959
8.3.07 22:53

jediná možnost je vzít auto a v obchodě vyzkoušet
ve slušným obchodě není problém :D
my jsme to tak udělali, zkoušeli jsme bebecar a ten díky tomu vypadl z výběru.. jezdím s C3 a tam se vejde položenej na bok akorát
alejá to stejně dělám tak,že si sklopím zadní 2sedadla do roviny a pohodlně zajedu :)
v té felicii bude ale asi problém s korbičkou, ta se asi nevejde,museli byste ji oddělávat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
12.3.07 15:13

Ještě mám dotaz,
je pláštěna na sporťák nutná origo?
A jakou jinou koupit?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
12.3.07 18:42

já nevím, jestli je nutná origoš, ale my jsme ji koupili proto,že holky tady v diskusi ji moc vychvalovaly a musím teda potvrdit,že rozhodně nekecaly :D
kupovala jsem ji taky proto,že nemám nánožník a ta pláštěna je hodně vymakaná a chrání před větrem a zimou, mimo jiné
a taky to fantasticky vypadá :lol:
ale je fakt, že kdybych měla nánožník,tak by mi možná stačila i nějaká normální, ale nějak jsem to nezjišťovala, jestli Emitex dělá něco,co by na to sedělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.3.07 10:42

Mutsy 3Rider

Moc se mi líbí kočárek Mutsy na podvozku 3Rider. Chtěla bych už ho jen jako sporták, hluboký kočárek máme Bebecar, jsem moc spokojená. Prosím, napíšete mi někdo jestli:

1. jde polohovat sedačka do úplného lehu?
  2. není moc maličká, jak velké dítě v něm odvozím?¨

3)jde zaaretovat přední otočné kolečko

Děkuji předem moc za názory, pokouším se trošku dočítat, ale dcerka mi nedovolí tu být dlouho. :(

Prosím, napište mi klady i zápory. Klidně do sportáku investujeme, abychom byli spokojení. díky moooc!'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
16.3.07 10:05

Ahoj , potřebovala bych od vás radu, mám možnost koupit komplet kočárek MUTSY urbanrider od známé za 10 000,– (bez autosedačky , ale my stejně máme maxi cosi cabrio, takže druhou nepotřebujeme). Kočárek je staršího data výroby konec 2003, ale je jen po jenom dítěti a navíc minimálně ježděný, teď už je přes rok a půl v garáži, nic mu není, je v perfektním stavu. Co si myslíte o ceně? díky za radu. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
16.3.07 16:59

Zu, jestli tě to ještě zajímá, mohu zkusit na Mutsy dát pláštěnku od emitexu co mám na golfky. Jinak na ty golfky šla i originální pláštěnka od Mutsy :)
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto slunečníkem
http://www.detskyraj.cz/…k-ke-kocarku
jestli jde připevnit i na Mutsy. Ten originální mi připadá hrozně drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
17.3.07 10:44

Kacabo, koukni se na
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php?…
tady by se ty ceny daly srovnat. Je docela výhoda pokud máte autosedačku cabrio, i když nevím, zda jde na:,–(it (s adaptéry) i na tento starší typ kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
17.3.07 20:13

Eliza
ten slunečník je univerzál a pasuje na většinu kočárku,ale spolehlivě ne na Mutsy. Sháněla jsem slunečník celé minulé léto a nakonec jsem investovala do Casualplay, je myslím o dost levnější a je krásný a super řešený.Konstrukce Mutsy je totiž dost festovní kvůliu té jedné tyčce :D a ty univerzály na to nejsou dost široký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.3.07 20:23

Elizo, diky za tip, na MMB jsem se to už snažila porovnat, ale vzhledem k roku výroby toho kočárku to moc nejde. Ale s tou autosedačkou mě to nenapadlo, díky! Zkusím v pondělí zavolat dovozci a zjistit zda i na starší kočárek jde upevnit. To je totiž pro mě docela důelžité. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
18.3.07 13:17

Kacabo, jen čistě namátkou jsem našla toto:
http://www.bazar.cz/ad_answer.asp?…
Ale zase jestli víš, že byl skutečně málo používaný..

Díky za ten slunečník!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4