Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2682
18.4.07 17:28

Terezo, ten leh ve sporťáku je dobrý. Já jsem teprv včera upravovala sedačku na menší dítě (hloubka sedu, snížení popruhů) a sedí v tom opravdu pohodlně. Když se dá sedačka dolů tak skoro leží, nohy jsou taky polohovatelné.
Tato stříška by taky nemusela být marná:
 http://www.babystyle.cz/…-univerzalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.4.07 21:12
Miladka píše:Jinak teda musím říct, že v Libfinu jsou fakt příjemní, poradí a tak (to je přímo dovozce kočárků). Mimochodem mi poslali (za peníze, samozřejmě:) dvě náhradní duše, což se může hodit - a možná by se daly objednat už s kočárkem.

Miládko, prosím tě, to lze objednat kočárek přímo z Libfinu?

A ještě jeden dotaz, je lepší taška nebo batoh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
18.4.07 23:08

Tak mi paní odpověděla, že by ten slunečník měl jít i na ten sodní tlustý díl tyče. Prý jí jde na kočár, kde má tyč obvod 11,5cm (ale oválná). Mutsy má kulatá tyč cca 10,5cm. Prý to jde ale vrátit. Tak si ti přeberte jak chcete :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.4.07 09:40

Ahojte,
tak jsem vytvořila pár fotek. Udělala jsem z toho fotogalerii pod názvem Mutsy pod mojím jménem, odkaz je tady http://emimino.cz/modules.php?…, pokud to nebude fungovat, tak si tu galerii holt budete muset nějak vyhledat.

Kdybyste se divily, proč mám jinou barvu korbičky a sporťáku, tak je to proto, že jsem to objednávala zvlášť a stejná barva jako u korbičky už nebyla - oni každý rok trošku mění barvy a bohužel jsem se strefila do oblíbené..

Jinak kontakt na libfin je www.libfin.cz. Kočárek by myslím prodali i přímo, ale zeptej se. Ovšem myslím, že je lepší to koupit přes kamennou prodejnu, kvůli reklamaci.

Já mám Mutsy tašku. Jak se připevňuje, je vidět na fotkách. Není to úplně optimální, taška je možná až moc velká, na tom madle manželovi překáží, já jsem si zvykla. Když ji dám do koše, tak jej celý zabere a už se tam nic nevleze. Možná by stačila nějaká menší taška neoriginální, snad ti někdo poradí, aby dobře držela na madle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
19.4.07 11:29

Miladko, super jsem se pokochala, jsi šikulka :D
mám jednu radu
ten složený podvozek s ná:,–(ou od slunečníku - my to máme tak, že ná:,–(u i se složeným deštníkem sklopíš opačným směrem, tj. dolů směrem ke kolům, ne k rukojeti nahoru
sklopíš to rovnoběžně i s tím slunečníkem složeným a nemusíš nic oddělávat :)
je to v poho, my to tak vozíme
ahojky,Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
19.4.07 11:58

Holky a je přes ten slunečník něco vidět?!!! Mě příjde,že přes něj neuvidím na cestu??? Rozměrově bude asi stejně jako originál od Mutsy,že???
Jinak Miládko moc děkuju za foto,jsi hodná!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
19.4.07 19:18

Jsem ho dneska taky vyfotila, když se mi to podaří vložila bych pár fotek se slunečníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.4.07 19:31

Když si ten slunečník dáš doprostřed jako na té fotce, tak fakt přes něj moc nevidíš. Teda musíš se koukat víc dopředu, kam jedeš. Ale normálně pokud se neproplítáš mezi lidma, tak si ten slunečník můžeš nastavit zboku, to tak nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
19.4.07 19:50

Tak mě dnes dorazil slunečník Cassual play,bohužel počásko na něj nebylo,tak jsem ho vyzkoušela aspoň v předsíni :lol:

Libfin kočárky neprodává,já jsem kupovala na podzim podvozek a když jsem se na to ptala,poslali mi seznam prodejců

tašku mám aesthetic a je super :wink: .Akorát nemá stejnou barvu jako kočárek,ale zase mi ladí s fusakem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
19.4.07 22:37

Tak se mi to snad povedlo, ale fotky nic moc:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.4.07 23:20

D9ky holky za fotky, aspoň jsem se pokochala.o)
Miládko, koukala jsem, že máč černý podvozek, není ta černá náchylnější k oděru než ta stříbrná? Chystám se o víkendu jet kočárek objednat do Babyparku, tak ještě sbírám poslední info.o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
20.4.07 09:21

Ještě poslední poznámka k tomu slunečíku na mimibazaru: paní mi dnes odpověděla, že ho zkoušela i na tu silnější část a drží tam prý dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
20.4.07 20:16

Ahoj,
tak jsi mě přinutila prozkoumat, jestli ta černá barva není podřená, přiznám se, že to mě při kupování nenapadlo:)
Takže žádné škrábance tam skoro nejsou, akorát skoro nahoře mám takovou větší oděrku, moc teda nechápu od čeho.
Přičemž teda skoro každý den chodím ven, což znamená pokaždé skládání a nošení do schodů a často jej vozíme autem. Spíš mám podřené zboku kolečka a taky zepředu korbičku, jak s ní občas při nošení vrazím do zdi. To je teda stav po půl roce užívání. Čili černého podvozku bych se nebála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.4.07 10:16

Ahojky holky,
tak jsem včera byla kupovat ten slunečník, ten casuaplay mi paní nedoporučovala,prý často praská v kloubu a zrovna tam byla paní,která si ho nechávala už potřetí vyměnit. Paní mi říkala,že s výměnou toho kloubu není problém,že dodavatel dá vždy nový,ale blbý je to čekání. Tak mi doporučila úplně jiný.
Je německý SONNENSCHIRM , má UV filtr a narozdil od ostatních slunečníků se dá ještě polohovat těsně pod tím slunečníkem. Nevím jestli mě chápete jak to myslím. :D stál mě 450,– Kč tak uvidíme jestli jsem udělala dobře.
Jinak ten slunečník Mutsy se mi vůbec nelíbil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.4.07 23:11

Včera jsem konečně byla objednat kočárek. Jen jsem se chtěla zeptat, jak jste to řešili s moskytiérou? Mutsy prý oroginál na hlubokou korbičku nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí