Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMak- no vidíš, ty kolečka jsem už na netu viděla. Ale nějak mě o nenapadlo ![]()
Lištičko- no je to hrozný dilema. Ta variabilita Mutsyho s emi právě moc líbí, i ten jeho jednoduchý vzhled. Takže asi to opravdu bude ten Mutsík. Teď jen ten podvozek. Jaký je u 3Rider najížění na obrubák, když tam je nerovnost. Nedělají ty přední kolečka moc neplechu? Sníh si asi s ním nezažila, nebo jo?
Já jsem původně klasickou otočnou 3kolku moc nechtěla, ale teď nějak nevím. Už jsem z toho hotová
![]()
jinak děkuji holky za rady. ![]()
Lenka
Lenak najíždění a sjíždění z obrubáku mi problémy nedělají,je to v poho,prostě dvakrát,třikrát přejedeš obrubák a hned víš jak na to a pak už ti to vůbec nepříjde. je pravda,že když jsem zkoušela trojkolku jen s jedním kolečkem tak byl lépe ovladatelnýale s tím zdvojeným kolečkem mi příjde takový stabilnější a v terénu mi vyhovuje. Teď jdu vybírat spor´táček a těším se,že budu mít pocit,že mám jiný kočárek páč mám v plánu jinou barvičku než teď mám. Ale byla jsem s ní maximálně spokojená,úplně jsem zařila a každý mě hned zaregistroval a otáčel se za kočárkem!!! ![]()
Jdi do prodejny a zkus si s každým projet… ale všechno nejlépe vyzjistíš,až s ním budeš sama jezdit…
![]()
Tak hodně štěstí. A věz,že my s mak jsme maximálně spokojené!!! ![]()
jooo a jinak ve sněhu jsem s ním nejezdila,páč nebyl,ale paní která ho měla mi říkala,že když zaaretovala kolečka tak to šlo parádně…
Jojo,Lišti,nás by měl Mutsy platit,já na něj pěju ódy,kudy chodím ![]()
Lenak
já myslim,že chybu udělat nemůžeš,ať se rozhodneš pro 3 nebo 4 kola
,jak psala Lištička,spokojenost je maximální s oběma,já jsem chtěla čtyřkolku jednak kvůli stabilitě,jednak jsou mi ty čtyři kola tak nějak sympatičtější
.Tak dobře vyber,já jsem tohle řešila v listopadu a měla jsem z toho hlavu v pejru
.
Monča
Chtěla jsem jen říci, že prodávám hlubokou korbu a autosedačku MutsyTraveller v barvě Sport 14 - kdo by měl zájem, písnite mi prosím SZ.
Oboje lze na:,–(it na kterýkoli podvozek.
Holky ještě mě napadl nějaký dotaz ![]()
Jaký máte matroš na korbě? Který je lepší? A máte tašku nebo batoh? Batoh asi nedělají v tolika barvách, co.
díky Lenka.
Mám korbičku College Ice blue a chystám se na sporťák College Green.
Ten Cargo matroš mi přijde dobrý na hlubokou korbičku,na sporťáku bych ho nechtěla,je takový pogumovaný.
tašku mám Aesthetic,stejnou jako fusak,prže Mutsy se mi nelíbí.
Monča
Ahojky holky,
nemáte některá sportovní sedačku v barve coll. lime (dříve se jmenovala Sport 31) nebo coll. green????
Lištička7 píše:
Ahojky holky,
nemáte některá sportovní sedačku v barve coll. lime (dříve se jmenovala Sport 31) nebo coll. green????
my máme green.
Eli a neposlala by jsi mi prosím fotečku, oni ty barvičky na internetu jsou pokaždé jiné. Děkujííííííííí.
chtěla bych poprosit zkušené „mutsačky“ o radu. Praskla nám ta pěnová ochrana na madlu, docela dost, cca 15 cm,nevíte, prosím, jestli se dá sehnat nové a vyměnit nebo je možnost jen to slepit........díky za rady
Misicko tak mě ta pěna praskla hned po měsíci!!!! jde objednat nová,ale myjsme se nakonec rozhodili,že tu pěnu koupíme až budeme kočárek prodávat a teď jsme si na to koupili kožené návleky,stály 450 kč a natáhnou se na tu pěnu. Já už jí totiž moc nevěřím a namíním několikrát do roka kupovat nové.....
Tak asi tak… ![]()
Lištička7 píše:
Eli a neposlala by jsi mi prosím fotečku, oni ty barvičky na internetu jsou pokaždé jiné. Děkujííííííííí.
Tady je:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ale není to zcela věrné. Zkouzšela jsem to i teď vyfotit doma a je to ještě zkreslenější. Řekla bych, že docela odpovídá ta barva na ofic.stránkách dovozce:
http://mutsy.libfin.cz/…ge_green.jpg
No sice na tý fotce není tak dobře vidět celá sedačka, ale hledala jsem v našem albu co nepodobnější zobrazení barvy.
mám taky dotázek
zkoušela jste některá čistit to kovový madlo, jako mezi pěnou a tím prostředkem?
mám to takový zašlý a moc se mi nelíbí
ale mám strach na to jít třeba Cifem,abych to nepoškrábala ![]()
Ahoja,
prosím Vás o info, jestli se nepletu:
Materiál Cargo je takový gumový, hladký a materiál College jakoby režný, jako jsou batohy?
Mám teď zelenou korbičku a ta má právě ten drsnější povrch, který se mi líbí. Ten pogumovaný se mi nelíbí vůbec.
Až budeme kupovat sportovní sedačku, tak bych chtěla stejný. Má kolekce 2007 i tyto materiály, nebo už má jen ty gumové?
Z fotek na webu mi přijdou všechny gumové, i když je u nich „cargo“ nebo „college“.
Díky moc M.