Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RidermaK jejda,to je blbý že se rozbil..no ta naše paní mě na něho upozorňovala,že je strašně poruchovej!! Ale s tou clonou jsem fakt spokojená a manža mě pořád chválí,že konečně jsem koupila něco dobrého. Mam ji od teutonie za 470,– Kč. Hlavně se mi tam na rukojeti nic neblimbá a můžu tu clonu mít,i když fouká!!! Fakt ohromná spokojenost!!!
jinak s barvičkou taky nevím…
buď červenou,nebo ocean co mám hlubokou nebo se mi ještě líbí sport 31. Ale ta green je taky moc hezká,viděla jsem jí v obchodě.
Jinak Koli to stou vypnutou stíškou..tak to jsem taky řešila,páč jsem si myslela,že mám nějaký aušusový typ,ale jaké bylo zjištění,že je to u všech typů a i u toho Carga…
není to nic hrozného,ale čas od času musím při vycházce tu boudičku tahat dopředu…
Ahoj,
tak hlásím, že se mi ten pitomý slunečník taky rozbil
Snad mi stihnou
poslat nový do konce týdne, než bude zase sluníčko…
Jinak s tou hlubokou korbičkou - větrem se to určitě nesklopí. Naopak mi se to pak hodilo, když malá jezdila v kočáru na bříšku, že jsem tu stříšku překlopila úplně na opačnou stranu a ona mohla koukat předem ven.
Tak to už se začínám bát, kdy se rozbije i mně..Jak se vám vlastně pokazí- jako že ten kloub praskne?
Uvnitř té pružiny je ještě jeden drát a ten se mi na kraji ulomil. A ta pružina to sama neudrží. Asi je důležité tu pružinu ohýbat souměrně spíš uprostřed…
Ahojky chtela jsem se zeptat zda tu slunecni clonu mate na hluboke korbicce nebo jen na sportaku.
Dekuji za odpoved
Martina
Hlásím taky rozbití casual play slunečníku, v té pružině se jakoby ukroutil
![]()
Paní mi poslala nový rychle, ale včil máme strach jej štelovat
![]()
Já jsem tam ten svůj ještě neposlala
.Posílaly jste i fakturu nebo jen ten pokladní doklad ![]()
Holky jak už jsem to tu psala,tak mě paní upozorňovala,že jsou strašně poruchové,hned vám ho vymění,ale hned se zase rozbije…
však uvidíte a když tak si příště necháte vrátit penízky…
maK já bych se docela bála posílat originální doklad,já bych to asi okopírovala a poslala…fakt nevím.
Ahoj,
potřebovala bych poradit ![]()
Doporučíte mi všechny podvozek UrbanRider nebo josu tady i některé které nedají dopustit na 3Rider nebo 4Rider. ![]()
Já jsem včera v prodejně zkoušela všechny 3 a právě Urban mi přišel dost těžký a nic moc ovladatelný. Druhé dva byly opravdu lépe ovladatelné, ale zase většina maminek má Urbana, tak na tom asi něco bude ![]()
Mutsy jsem si zmailovala a byla rozhodnuta ho koupit, dokonce i UrbanRider, ale po včerejší zkušenosti jsem dost na vážkách ![]()
Kočárky Mutsy mají dost vychytávek, mně se třeba moc líbí otočná sporotvní korbička, velký výběr barev, pláštěnka na sporťáku,… Ale ta váha mě dost odrazuje. Domů to máme do docela velkého kopce a ještě budu asi potřebova Board kvůli malému, tka to bude asi docela fuška ![]()
Achjo, přemluvte mě zase do Mutsyho
![]()
Moc díky.
Lenka ![]()
Lenak jak už jsem tu několikrát psala,tak jsem se taky zamilovala do Mutsýka,ale chtěla jsem trojkolku. bylo to těžké rozhodování protože jak píšeš,převážně všechny mají urbanrider,tak jsem neměla moc informací a hlavně zkušeností od maminek. byla jsem nakupovat s manžou a nakonec jsme se rozhodli pro 3rider a zatím nelitujeme.
Chodím domů přes les a jede se mi s ním úplně super, líbí se mi,že se dá krásně houpat i jakoby do stran…fakt jsem zatí moc spokojená a už se těším až si půjdu kupovat sporťáček. u mutsy vidím také výhodu toho,že si můžeš nejprve koupit jen hlobokou korbičku a máš čas půl roku zjistit,jestli ti kočárek vyhovuje a pak koupíš sportovní sedačku nebo prodáš kočárek,je prostě fajn,že nemusíš kupovat všechno najednou.. ![]()
Kdyby tě ještě něco zajímalo o 3rider tak se zeptej! ![]()
Lenak
já mám Urbanridera,objednávku jsem měnila na poslední chvíli
a zatím nelituju.Jezdím s ním na inlinech i nakupovat.Vytočím se s ním i na malém prostoru,ale zjistila jsem,že jdou k němu dokoupit přední otočná kolečka.Já se na ně nechystám,ale přijde mi to super-takový kompromis mezi UR a 4rider
.
Tak dobře vyberte ![]()
Monča
Maminky, prosim vas, ktera mate hlubokou korbu Cargo, jak mate napnutou boudicku? Myslela jsem, ze jde uplne vypnout, ale vcera jsme kocarek privezli domu a zjistili, ze nelze vypnout, zda se mi, ze bouda je celkem na volno, proste tam neni zadne pevne dopnuti, ktere by boudu drzelo uplne vypnutou, je to v pohode? Nevadi to pri vetru? Prijde mi, ze kdyz bude foukat vitr, tak se bude bouda sama sklapet.
Diky za radu a pekny den vsem!
Koli.