Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
27.3.07 12:57

Ahoj,

já mám stejně jako Mahony tašku od Aesthetiku stejnou jako fusak :wink: (ahoj Mah :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
27.3.07 13:31

Jo já jsem měla tašku z výprodeje - Jané, taková hnědo-oranžová, jde na madlo dobře uchytit.
Já jsem řešila sluníčko ne moc esteticky: plena a kolíky :) . Ale existuje toto: http://www.babystyle.cz/…ecni-striska
Mě by zase zajímalo jak to dělate v létě se sportovní sedačkou. Dá se sundat boudička a použít jen slunečník? Nechce se mi moc kupovat ta stříška :?
 http://www.baby-eshop.cz/…triska-mutsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
28.3.07 09:29

Elizo,
dík moc za tip na tu pláštěnu!
Já mám nánožník, tak ji nepotřebuju aby zase tak perfektně seděla kvůli zimě a 250,– a 1200,– je sakra rozdíl!!
Dík Ti ještě jednou!

Mahony,
určo slunečník - zatím na něj teprv čekám - beru ten od casual play.
 http://www.kocarek.cz/…ADk-202.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.07 10:32

taska na rukojet

Maminky,

kdyz mate napr. tu tasku na rukojet od Aestheticu, nebo i jine, drzi vam to na tom kozenem madle nebo to sjizdi uz na ram?

Diky za radu. Koli

• Citovat
  • Upravit
1209
28.3.07 11:28

Holky díky za tipy na slunečník i stříšku! Volala jsem do babystylu kvůli té stříšce a momentálně je bohužel vyprodaná :? . Budou jí mít cca za měsíc. Asi zatím koupím ten slunečník a uvidím, jak se osvědčí na hluboké korbě.

Koli - já mám tašku přidělanou těsně pod koženým madlem na rámu, takže jestli by držela na madle nevím. Ale myslím že určitě jo. Já ti to odpoledne vyzkouším a pak dám vědět :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
28.3.07 11:37

Koli ,já mám tašku na rámu těsně pod rukojetí,ale na rukojeti drží taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
29.3.07 11:59

Koli tak drží :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.3.07 17:00

material kocarku

Ahoj holky,
prave resim nakup sportaku, vim ze nova kolekce je na trhu moc kratce, ale prece jen, nemate nekdo zkusenost s novym materialem a nebo ktery material byste doporucily???

Dekuji
Ivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.4.07 23:36

Re: Kočárek Mutsy

Máme Mutsy Urbanrider s hlubokou korbičkou College Ice Blue a také na něj nedám dopustit, jízdní vlastnosti jsou výborné a skladnost je také v pohodě. Máme sedana s malým kufrem a po sundání koleček (což je během chvilky se nám vejde parádně).
Je snadno ovladatelný jednou rukou a skoro nepoužíváme natáčená nápravy.
Zrovna vybíráme barvu na sporťák…nová kolekce pro rok 2007 je celkem povedená: http://www.babystyle.cz/…mutsy-deluxe
Sportovní sedačku z praktických důvodu rozhodně pořídíme v tmavší barvě ta světle modrá by se děsně špinila…Používáte někdo originální nánožník? Je zateplený?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.4.07 15:52

Peg perego GT3 x mutsy 3rider

Ahoj holky, neumim se rozhodnout mezi peg perego GT3 a mutsy 3rider. Jde mi jen o sportak. Jsem uz z toho polosilena. Poradite? Luci V. :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.4.07 21:38

Ahojte maminy, no my riesime prehadzovanie sportovej sedacky v/proti smere jazdy aj s mimcom. Ide to lahko aj za jazdy, a to mame uz 7 mesacneho drobca. A inak, nasla som aj original slnecnik k mutsy /www.babyportal.cz/ - aj ked je dost drahy, asi ho kupim, lebo tie ostatne tam az tak dobre nesedia. Pripadne ak viete, o takych co sedia /cassuplay sa mi velmi nezdal/, dajte vediet. Dakujem sasskia

• Citovat
  • Upravit
2682
3.4.07 17:12

S peg peregem tedy neporadim, ale byl tu dotaz na fusak- sice nevím jak vypadá zateplený, ale tento myslím není. Mám ještě na golfky od Emitexu, kde cena byla minimálně poloviční a kdybych měla znova možnost, originál bych nekupovala. Je sice pěkný, v barvě, ale ta cena 8O . Slunečník jsem si objednala Casualplay, tak doufám, že bude sedět. Jinak na Mimibazaru je sleva na batoh, myslím 1690, ale jen v určitých barvách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
3.4.07 17:12

Pardon, neměl to být fusak, ale nánožník. Tohle se mi pořád plete :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
16.4.07 07:59

Ahoj holky,

byla jsem omrknout novou kolekci :wink: a chci se zeptat :arrow: ten potah je takový Cargo,máte ho někdo na sporťáku :?: Asi se bude dobře udržovat,ale nebude se na něj mimčo „lepit“?

díky,Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.07 09:29

CHtěla bych se zeptat, jestli máte některá zkušenost z černou korbičkou pro letní miminko? Je možné už ke korbičce koupit slunečník :?: ? A který, originál nebo lze přidělt i jiný :?: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4