Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.2.07 20:33

Barva!!????

Mile Maminky,

neporadite mi jeste prosim vas s barvou De luxe luzka Mutsy? Jsem zoufala.. Rodime koncem kvetna, tak jsem chtela na leto neco veseleho, svetleho, ale nedokazu podle netu a dvou katalogu vybrat odstin, protoze je vlastne na kazde fotce jiny. Nemate nektera College Light Olive? Nevim, zda je spis do zelenkava, nebo do stribrna, vypada pokazde jinak. Nebo Active Black, je do seda nebo cerna protkana bilyma nitkama? Active Green je pry trosku vojenska??.., Sport 31 uz asi moc zelena. Jeste se nam libi Cargo Sand, ale k te musi byt asi hnedy podvozek a ja chci stribrny, abych k nemu mohla dat potom jakykoliv sportak..

Je to proste peklo, kdyby byla jedna barva, tak vsichni chteji barvy jine, kdyz je jich moc, tak si clovek nemuze vybrat..:-)) . Je to sranda.

Predem diky za rady!!

Koli.

• Citovat
  • Upravit
7121
23.2.07 07:38

Mrkni se tady na nějaké fotečky Mutsy,je to nafocené přímo v obchodě a barvičky se mi zdají stejné jako v reálu…
http://www.kocarkov.cz/detail.php?…
Já mám barvičku ocean a je úplně fantastická,každý kdo nás vidí,říká,že s kočárkem v tom pošmourném počasí úžasně záříme… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
23.2.07 11:10

mutsy

Koli, bacha na to, ty barvy na internetu fakt neodpovídají realitě.My jsme na to dojeli,když jsme objednávali sporťák ,Joey light blue, máme modrý podvozek a těšili jsme se ,jak budem ladit.Přišel černej kočár s malinkou modrou kostičkou na kapse. 8O 8O 8O Ale je nááádhernej,tak jsme si ho nechali.Jinak na Lidické v Brně mají vzorník látek a barev Mutsy, aspoň,když jsme ho kupovali ,tak jej měli.My jsme koupili vystavený kousek College light blue a líbil se moc.A ještě pozor na různé materiály, každá řada tj. College, Sport,Cargo jsou z různých materiálů a to právě zkresluje ty barvy.Takže třeba černá je šedá s bílýma nitkama.Jinak ta Olive se mi zdá spíš do zelenošeda,jak jsem ji viděla.Ocean jsem viděla na veletrhu a je hodně výrazná, křiklavá a tyrkysová,zářivá a veselá, ale já bych do ní nešla, mám radši decentku.Ale každýmu se líbí něco jinýho,to je v poho.Já bych fakt dala na ten veletrh, většinou mívají hafo barev.Mrknu ještě na ty barvy na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.07 13:19

ja nevim, na jakej net ses divala, ale na mutsy.com barvy odpovidaj. pokud sis objednala joey, nema cenu to srovnavat s barvami cargo, sport nebo college. co je na tom nepochopitelneho? chtel bych upozornit na dost rozdilna provedeni cargo korby vypadaji dle meho nazoru nejlepe, jen tech barev zase neni moc na vyber…

• Citovat
  • Upravit
2959
23.2.07 21:29

milý anonyme, mám pocit již delší dobu,že seš nějakej moc chytrej :roll:
tak proč nemáš na to,aby ses konečně přihlásil??
P.S. Joey jsme objednávali sporťák, já jsem se bavila o hlubokých korbičkách
nazdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.2.07 08:20

Barva!!????

Mile maminky a pane Anonyme, nemyslela jsem si, ze nakonec barva bude ten nejvetsi problem, ale byla. Nakonec jsem objednala Cargo Black. Proste to musim doladit doplnky-barevnymi deckami, oblecky.. Na Mutsy.com jsem si vyhlidla napr. barvu Cargo Sand. Co vydite? Ja bezovou, ktera ladi s hnedym podvozkem. Nastesti ma prodejkyne mela nanoznik v teto barve, ktery je ale totale jiny, uplne jsem se lekla..Je to barva khaki, do zelena. Chtela jsem napr. College Light Olive, ale opravdu je na kazde fotce, jak jste mi tady radili weby, jina. I v obou katalozich jsou rozdilne. Chapu, ze leskly material ( Active, College..) se asi spatne foti a nasvecuje, proto bych cekala od prodejce, ze da k dispozici zakaznikum vzornik barev. Na to mi bylo receno, ze Mutsy je firma, ktera neni jako jine se vzornikama, nechteji, aby mel jejich kocarek kazdy na potkani, jakoze neco special. Tak to muzou byt radi, ze uz nemam silu na hledani dalsiho kocarku, protoze me to fakt nastvalo. Ja nechci byt neco special, ale chci mit bezpecny, pohodlny a pekny kocarek s barvou, ktera je mi blizka. Budu doufat, ze Fy.Libfin bude na veletrhu Pro dite vystavovat co nejvic barev a opravdu da k dispozici vzornik barev (jak me vcera pani z Libfinu po telefonu ujistila). Protoze aspon u sportaku, ktery budu v lete objednavat si chci nejake barvy z jejich nabidky uzit.

Presto dekuju vsem mockrat za rady, snad to pomuze i ostatnim mamkam a tatkum, aby se pri vyberu kocarku nemuseli moc prudit..

Ahoj Koli.

• Citovat
  • Upravit
2959
24.2.07 12:54

Koli, souhlasím,že to je na mrtvici :roll:
nicméně jsem viděla Cargo black v reálu a kdybych měla ještě jednou kupovat ,tak bych šla právě do něj :lol:
je nejvíc vymakaný a nádherný :lol:
mám Cargo black batoh ke kočárku a nechápu,jak jsem bez něj mohla žít :D
nedám bez něj ani ránu,a ještě něco,ten Cargo potah se jednoznačně nejlíp ze všech udržuje :D ,přetřeš mokrým hadříkem a hotovka
tak ať jsi spokojená,a hlavně ať všechno klapne :D
zdravím do Zlína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.07 10:25

Mutsy

Mile maminky,

chtela jsem se zeptat.. vsichni tady mluvite o ctyrkolce Mutsy. Mate nekdo zkusenost s trojkolkou od mutsy? Jak se ovlada, kdyz se na nej na:,–(i hluboka korbička.

Dekuji za odpoved

Martina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.2.07 12:08

wingec: neres moje prihlaseni a priste si najdi na netu barvu, kterou si objednavas. ;) chapu, jemne rozdily odstinu (zalezi i na nastaveni monitoru) ale cekat ze mi prijde modrej kocar a pritom objednat cernej, to je umeni :D
trojkolka se ridi dost spatne, jednou rukou to proste na miste neotocis. korbicka se stejnym zpusobem zaklapne do stejneho mechanismu jako na ostatnich mutsy.

• Citovat
  • Upravit
7121
26.2.07 14:25

Anonyme,jak jsi přišel na to,že trojkolka nejde jednou rukou otočit?!!! jSI NĚKDE ČETL NEBO CO?!!!
Já mám trojkolku a otočím jí jednou rukou bez problémů!!!!
Martino já mám 3rider a jsem s ním zatím moc spokojená,myslím si,že má perfektní stabilitu než jiné tříkolky díky zdvojenému přednímu kolu. V pohodě ho uveze má tří a půl letá dcera,kočárek nešetříme a brázdíme s ním i přes les a pohodička! Fakt jsem zatím moc spokojená a jsem ráda,že jsem se rozhodla pro jeho koupi. Kdyby tě ještě něco zajímalo,tak písni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
26.2.07 14:27

no, pro mě je light blue světle modrá, nadarmo jsem se anglicky neučila
a black je černá a ne šedá,že
takže když si objednám kočár light blue,jsem očekávala modrej,no
kdybych chtěla černej,tak si objednám black
já myslím,že normálnímu člověku na vysvětlenou to stačí :lol:
já se nepotřebuju hádat, chtěla jsem jen poradit,aby si holky daly pozor a nedělaly stejný chyby jak já
to je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.07 08:37

Pro Lištičku

Listicko prosim te a mela si na ni i hlubokou korbicku nebo jenom sportovni? Protoze pry prave ta hluboka korba ti prenasi vahu na predni kolecko a to je pry nestabilni.. Necetla jsem to nikde.. Jen mi kazdy rika, ze kdyz mas trojkolku tak s hlubokou korbou se s tim moc neda jezdit.

Moc dekuji za odpoved

Martina

• Citovat
  • Upravit
7121
27.2.07 12:14

martino mám čerstvé miminko,takže mám hlubokou korbičku. Je to naprosto v pohodě!!! Vždyť ta tříkolka má zdvojené přední kolečko,takže je určitě stabilnější než jiné tříkolky. Pořád se opakuji,ale fakt s ním jezdíme přes les a krásně drží,byl ho se mnou vybírat manžel a měl stejný pocit,že z tříkolek co jsme viděli je nejstabilnější. A taky se mi na ní líbí,že se nemusí sundávat korbička když skládáš kočárek do auta,to u ostatních kočárků nejde…
Marti,já bych se 3ridera nebála,už jsi ho viděla naživo?!!! Zkus se s ním projet…abych se přiznala,také jsem měla z trojkolky strach už kvůli sněhu,hodně jsem toho přečetla a ptala jsem se maminek,které 3rider mají a jsem ráda,že jsem si ho nakonec vybrala. Moje kamarádka z Mutsy měla také obavu,ale teď jsi pěkně zajela můj kočárek a už s manželem nechtějí jiný…
Kdyby tě ještě něco napadlo,tak napiš jů? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
27.2.07 13:12

Martino,udělalas dobře mi máme CARGO BROWN a naprosta spokojenost-je to suprový matroš,ktery se dá bezvadně čistit,batoh mam také,a ted čekám na objednaný nánožník :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.07 13:42

Pro Lištičku

Lištičko si moc hodna.

Prave jsem se rozhodovala mezi 3R a UnderRider, ale UnderRider je o dost drazsi..
Manzel je na nervy z tech cen, tak se ho snazim koupit po jednom diteti a u trikolek je vestsi nabidka.

A jakou mas barvičku?

Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4