Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnonymní - léto v černé korbičce nás čeká (teda už ve sporťáku) a slunečník mi leží na poště casual play…
Takže Ti neporadím… ![]()
Já jsem si právě objednala Cassual play,takže doufám,že i ke korbičce jde ![]()
má jej Wingec,
tak určitě jde ![]()
A jestli sporťák nebo korba je snad fuk, ne?
Ahoj Holky,
můžete mi prosím poslat odkaz na ten slunečník???
Děkuju ![]()
Lištičko tady - paní je moc milá ![]()
Dá se sehnat i za 550, ale v obchodech, kde je pošta kolem 100, takže tenhle vyšel dobře
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zu , tak to jsme si vybraly náhodou stejný obchod. Jen nevím, zda ho už mám na poště nebo ještě ne, jsou tu s naší poštou docela problémy. Už se na něj těším, náš kluk sluníčko hodně nerad. ![]()
Ahoj,
jak tam ten Casualplay deštník máte přichycený? I když co nejvíc povolím to držadlo, tak se mi to vleze jen na tu užší pohyblivou část madla. Podařilo se vám ten deštník připevnit na tu spodní tlustší část? (mám Urbanrider).
Dík,
Miladka
Miládko,
to ses mi trefila do otázky!!
Ono to na tu tlustou trubku nejde!?
Wingec,Jani,
Tys psala, že jej máš - to ho máš na tézasunovací? Ale tam přece vadí při skládání a tak, ne?
Zas mám co řešit
![]()
Také uvažuji o koupi Mutsyho. Chci Urban Rider. Jen si nevím moc rady s potahy na nové kolekci. Jaké jsou? Máte někdo už zkušenost?
Korbičku chci také černou, doufám, že tam mimi neupeču, čekám ho v červenci. Ráda bych se zeptala na doplňky k Musy, jako třeba pláštěnka, síťka proti hmyzu. Kupovali jste originál? Je něco z toho součástí kočárku nebo se vše musí dokoupit? Díky moc za odpovědi všem majitelkám Mutsyho ![]()
Tak jsem včera zkoušela ten slunečník montovat, ale jenom večer, takže nemám ozkoušeno v praxi na slunci. Mně připadá, že by na té tlusté části dole neměl žádný efekt
?! Že to je prostě moc nízko, ale nevím. Taky chci zkusit jestli bude možné mít ten slunečník s korbičkou po i proti směru jízdy. Takže bych taky chtěla poprosit o radu již zajeté casualplay-slunečníkářky.
Ahoj,
Wingec mi psala na mail, že má ten slunečník Casualplay na té tenčí části. Já ho tam teda mám taky, akorát při skládání musím držák povolit a posunout co nejvíc k rukojeti. Sice je to trošku složitější, nicméně přesto si myslím, že ten slunečník je super. Pokud teda se to někomu podaří připevnit na tu tlustší část, tak napište jak:)
Jinak ke korbičce i sporťáku mám pláštěnky, myslím, že jsou sice drahé, ale pěkně sedí a vyplatí se.
Miladka
Tak už má vyzkoušeno, jde to dobře i proti směru jízdy, je dobrej. Uf, taky jsem dneska málem přizabila podvozkem sousedku. Máme zvýšený patro a ujel mi samotný bez korbičky. Já plný ruce slunečníků, tašek…Hrůza, takže Mutsy je mimo jiné i dobrá zbraň
![]()
A tys to teda přimontovala na tu tlustou část, nebo tenkou?
Miladka
PS: Já jsem zatím málem kočárkem přizabila akorát sebe, když jsem slítla ze schodů, v jedné ruce korbu a v druhé podvozek:)
Miladko , jen na tu tenkou, na tu tlustou jsem to ani nezkoušela. Při sedačce proti směru jízdy by to nemělo ani žádný efekt.
Taky doufám, že jsem ten podvozek nijak neponičila, skákal po schodech jako blázen
![]()
Holky,
ale k hluboké korbičce ten slunečník nejde použít nebo ano????
A děkuji za odkaz! ![]()