Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderProsím, nemáte někdo 4ridera? Třesou se ta přední kolečka při rychlejší jízdě?
Tereza
No tak to doufám,že ne,protože s ním v únoru budu jezdit
.
Holky,prosím,napište některá,že néééééééé
![]()
Monika
Ahoj chtěla bych se zeptat na cenu tohoto kočárku někdo tu dával odkaz na stránky http://www.glasgowpramcentre.co.uk/…/product.php?…
je tam uvedená cena 300 liber za 3v1…muze mi nekdo napsat jak to pochopil?? je to tedy cena za hluboke luzko+sportak+podvozek?? cena by to byla pěkná ![]()
Terezo, MaK - ja mam Spokewheel a zatim teda stoji v obyvaku
ALE v navodu pro pouziti je napsano, ze tento kocarek neni vhodny pro behani a jizdu na bruslich (tedy ne pro sport)…nevim co si predstavujete pod pojmem rychla jizda, ale pokud je to dobihani poklusem na autobus, tak to myslim problem nebude. Navic, kdyz jsou kolecka zaaretovana, zdaji se sedet hodne pevne…
Nico ,díky:)
Já mám Spokewheel objednaný,už se na něj těším.
Jako rychlou jízdu si představuju právě např. to dobíhání autobusu a tak.Sprintovat s ním nikde nebudu,tak snad to bude v pohodě ![]()
Jsem se lekla,že po náročném výběru jsem objednala kočár,který se bude při jízdě třást ![]()
Tak ať se vám dobře jezdí
a kdyžtak dej vědět,jestli je vážně tak super,já si na procházkování ještě počkám ![]()
Monika
Moni , my jsme prave hledali kocarek jak do mesta tak do terenu - bydlime ve vesnicce za Prahou a myslim, ze jsme vybrali dobre.Az ho odzkousim v praxi, tak pisnu nejake info ![]()
Ahoj holky, já jsem se do mutsíka taky hned zamilovala a rozhodla se pro jeho pořízení. Asi před měsícem jsem si ho objednala na www.babylife.cz, chtěla jsem čtyřkolku Spokewheel. A jaké bylo dneska mé překvapení, když mi z babylife volali, jestli si to nechci rozmyslet, že mě pouze chtějí upozornit, že oba 4Ridery (lightweight i spokewheel) jsou velmi často reklamované, více než v 50% a že objednávka náhradních dílů trvá velmi dlouho (tedy spíš jejich dodání) a porouchají se většinou hned na začátku, takže by pak asi bylo nepříjemné mít třeba měsíční mimi a nemít kočárek. Že mi ho klidně objednají, ale nedoporučují, protože oba tyto podvozky budou stahovat ze svojí nabídky.
Že osvědčené jsou podvozky trojkolky a urbanrider. Tak vám nevím, co budu dělat, asi půjdu do toho urbanridera. Prcka čekáme až v únoru, tak mám ještě trochu času, ale do mutsíka jdu určitě.
Cupino , tak takove sdeleni by me asi taky sokovalo. Nicmene nechapu takovy postup od prodejce! Ja jsem si podvozek kupovala jinde a dostala jsem pouze upozorneni, ze je o ne tak velky zajem, ze objednani trva velmi dlouho…Zatim jsem z praxe slysela na 4ridery jen a jen chvalu…
Nico , my dneska s Mončou neděláme nic jiného, než že telefonujeme po obchodech, jak to s těma čtyřkolkama je. Monča se snaží dolovat z jediného distributora tady v Čechách, tak jsem zvědavá, s čím přijde. Je to teda síla. Kočár drahej jak pes a člověk ani neví, jestli mu za 1 měsíc nekixne.
No, já to zatím vidím spíš na toho Urbanridera.
Tak to ještě hodím sem.
V Libfinu mi včera řekli,že z Holandska dostali zprávu,že ty,co se dodávají teď,jsou vady zbavené,ale stoprocentně to budou vědět,až ty kočárky vyjedou
.
Takže teoreticky je to v pohodě ![]()
Tak ať se nám dobře jezdí,holky a bez závad!
Šlo o vadu přímo z výroby na kolečkách,přesně nevím.Ale Cupině někde řekli,že se s ním něco nejčastěji něco stane hned na začátku,takže jestli ho máš zajetý,tak snad můžeš být v klidu ![]()
Monika
Ale není to tak,že by s každým z nich něco bylo!Řekli mi,že ta závada byla na NĚKTERÝCH.
M.
Ahoj holky,
koupila jsem si 4ridera před měsícem a chci ho reklamovat, ale nevím jestli na to mám nárok. O jakou závadu šlo?
Strašně se mi 4 rider líbí, ale nedá se s ním jezdit v jakémkoliv terénu, snad jenom v obchodních domech
Kolečka rachtají jako by se měli zlomit a to stačí pouze drsnější asfalt. Jezdit s ním po městě na kostkách je pro ostudu !!!! Dělá randál! Nechápu jak to můžou prodávat - za takový prachy !
Pokud je toto ta závada zkusím tu reklamaci. Díky Čau Bara