Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
29.12.06 07:56

Ahojky Mončo,
moc ti děkuju. Pročetla jsem všechny diskuze,ale nenarazila jsem na příspěvky o 3rider a právě jsem si nebyla jistou tou stabilitou trojkolky hlavně ve sněhu. Víš,čekám druhé miminko a strašně jsem chtěla trojkolku,abych si jí vyzkoušela,jelikož je to poslední možnost… :D Prodavačka v obchodě mě také přesvědčovala,že lepší je urbanrider. Možná bych se ještě zeptala,jestli ti pak sporťák nepříjde moc těžký a velký??? Jsem totiž dost překvapená,že je v bazarech hodně kočárků Mutsy,které byli používány třeba jen půl roku… :)
Moc děkuji a přeji ještě jednou krásnýýýýý Nový rok… :D
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.12.06 20:45

Mončo,
ten náš na svou první jízdu teprve čeká,ale pevně věřím,že mimčo v něm svou kočárkovou éru odjezdí od začátku do konce :lol:
Sporťák jsem zkoušela v obchodě,je teda fakt,že prázdný,ale byl snadno ovladatelný a to pro mě bylo velké plus.Zbytečně velký se mi nezdá,on spíš ten podvozek působí tak nějak robustně a váha-určitě jsou lehčí kočárky,ale myslím,že to právě souvisí tou stabilitou.My taky čekáme druhé mimi a počítám,že se o kočárek budu „přetahovat“ se starší dcerkou,tak jsem chtěla co nejstabilnější,který projede jakýkoliv terén a to bych řekla,že ty extra lehké nejsou…
Na druhou stranu jsou i těžší vozítka :wink: .

Mutsíkům zdar :D

PS:kdy čekáte mimčo?

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.12.06 21:21

Ahojky Moni,
já jsem totiž původně váhala mezi Quinny 3×l comfort a Jané Slalom, u Jané mi vadilo,že si nemůžu natočit sedačku proti sobě a na Quinny vadila strašlivě úzká sportovní sedačka. Pak mi prodavačka představila Mutsy a byla jsem z něho nadšená. Hlavně se mi líbí,že si zatím mohu koupit jen hlubokou korbu a pak si vybrat z široké škály barev sportovní sedačku. Jakou máš barvičku kočárku???
jinak miminko čekáme v první polovině února,ale koukám že máme téměř stejně staré holčičky, mojí Anetce bylo v úterý 3 a půl… :) A kdy čekáte miminko vy??? :)
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.12.06 21:29

Mončo,
Tak mě u Jané vadilo totéž :lol: .
Do Mutsíka jsem se zamilovala na první pohled a doufám,že mi ta láska ještě dlooouho vydrží :lol:
My máme korbičku Ice Blue a pak mám v plánu koupit červený sporťák-to se mi moc líbí,že se nemusím mezi dvěma favoritkami rozhodovat :lol: .

Miminko se má narodit v druhé půlce února-jsme fakt skoro nastejno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
29.12.06 21:55

Teda Moni,
já bych chtěla taky korbičku ice blue,přinejhorším College ocean a co se týče sportovní sedačky tak čekám,až co se nám narodí,ale ta červená je krásná… :)
Takže v únoru vyjedeme a pak budeme moci rekapitulovat,viď? Mě jen zbývá rozhodnout se jaký podvozek… ach joooooo :?
Prosím tě a malá dosáhne v pohodě na rukojeť kočárku,měla jsem pocit,že díky tomu,že je ta rukojeť teleskopická a nedá se sklopit,že na kočárek malá ani nedosáhne. Ale je pravda,že jsem s Anetkou v obchodě nebyla a přece jen je na holčičku ocela vysoká tak by to mohlo asi jít…
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
29.12.06 22:06

Moni,
to rozhodování ti teda nezávidim :lol: ,jsem ráda,že už ho mám doma a víc řešit nemusím-no,i když teď zase řeším barvu fusaku :roll: :lol:

Na rukojeť malá dosáhne v pohodě-v té hodně nízké poloze.Když jsme ho byli vyzvednout,tak ho v obchodě hned zajela :lol:

No,v únoru to zrekapitulujem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.12.06 22:43

ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli máte někdo zkušenost s kočárkem mutsy spider…díky

• Citovat
  • Upravit
7121
30.12.06 19:30

Ahojky Mončo,
tak jsem včera kontaktovala jednu maminku co má 3rider a moc mi ho vychválila. Prý teď i když napadnul sníh si ho nemůže vynáchválit. Prý jen manžel si musí zaaretovat přední kolečka,že je jinak z jízdy na prášky,ale paní to jezdí parádně. :D
Alespoň jsem na sto procent rozhodnutá jít do Mutsy, říkám si,že jsi znamení,abych si ho koupila! :D už jen nějak vyřeším ten podvozek a v lednu hurá na nákup!!!
Krásný večer!!! :)

Monika

P.S. jak sem vkládáte ty obrázky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
31.12.06 10:43

Moni,
tak to je bezva :wink: ,tak pak dej vědět,v čem přesně se ten váš poklad bude vozit :wink: :lol: .

Monika

PS:Obrázky vkládat bohužel neumím a o Spiderovi vím jen z doslechu,že není až tak super,jak vypadá na obrázku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
1.1.07 09:00

Ahoj Moni,
prosím tě,chtěla jsem se zeptat,jestli jsou barvičky korbiček ve skutečnosti světlejší či tmavší než na obrázcích na netu??? V tom obchodě co si chci koupit kočárek zrovna ice blue nebo college ocean nemají a já si nejsem jistá,jaká barvička tu bude ve skutečnosti.
Moc děkuji!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.1.07 19:20

Mončo,
zrovna ice-blue je myslim taková jako na netu,college-ocean bych řekla taky a ještě jsem viděla červenou,ta mi taky přišla,že je stejná.
Jestli chceš,můžu ti ice-blue poslat mailem.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.1.07 18:53

Ahojky,
tak jsem si dneska konečně objednala kočárek. Vyhrál Mutsy 3rider college ocean!!! Nakonec mi v rozhodování pomohl manžel,jelikož se mu ta trojkolka kočírovala lépe než urbanrider. Tak konečně o jednu starost méně,teď už jen věřit,že jsme vybrali dobře a že s ním budeme spokojeni!!! (dala jsem totiž hodně na vás maminy!!! :D ).
Tak už se těším na únor,kdy snad vyrazíme do terénu! :D

Pěkný večer.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
8.1.07 22:51

Moni,
supeer :lol: .
Tak ať se nám dobře jezdí :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.07 13:22

Mutsy x Buzz

Ahoj holky, mám Buzze a jsem s ním spokojená, i když je docela úzký. Čekám další miminko a malému je teprve rok. Nedovedu si představit, že bude za pár měsíců capkat jen vedle kočárku. Vyřešila bych to asi nejlíp skatem za kočárek, ale k Buzzovi podle méno nejde a tak uvažuji o stabilnějším kočárku.
Líbí se mi Mutsy a v případě se skatem bych raději volila Urban Rider (4kolku).
Nemáte některá zkušenost se skatem za kočárek pro druhé dítě?
Co myslíte nad mojí volbou… Buzz za Mutsy?
 Díky!

• Citovat
  • Upravit
2959
11.1.07 21:45

ahojky, proč anonymní?? :)
já teda se skatem zkušenost nemám, ale mám Urbanrider a pro dvě dítka se mi ten podvozek zdá ideální na 100%.
ale ujistila bych se , že ten skate nejde dát i na Buzzíka, je to příliš krásný kočárek, abych jej opouštěla tak rychle.. jestli jsi teda hodně spokojená :lol:
ale nakonec Buzze prodáš určo dobře, takže já bych do toho šla hodně v pohodičce!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí