Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojky Mončo,
moc ti děkuju. Pročetla jsem všechny diskuze,ale nenarazila jsem na příspěvky o 3rider a právě jsem si nebyla jistou tou stabilitou trojkolky hlavně ve sněhu. Víš,čekám druhé miminko a strašně jsem chtěla trojkolku,abych si jí vyzkoušela,jelikož je to poslední možnost…
Prodavačka v obchodě mě také přesvědčovala,že lepší je urbanrider. Možná bych se ještě zeptala,jestli ti pak sporťák nepříjde moc těžký a velký??? Jsem totiž dost překvapená,že je v bazarech hodně kočárků Mutsy,které byli používány třeba jen půl roku… ![]()
Moc děkuji a přeji ještě jednou krásnýýýýý Nový rok… ![]()
Monika
Mončo,
ten náš na svou první jízdu teprve čeká,ale pevně věřím,že mimčo v něm svou kočárkovou éru odjezdí od začátku do konce ![]()
Sporťák jsem zkoušela v obchodě,je teda fakt,že prázdný,ale byl snadno ovladatelný a to pro mě bylo velké plus.Zbytečně velký se mi nezdá,on spíš ten podvozek působí tak nějak robustně a váha-určitě jsou lehčí kočárky,ale myslím,že to právě souvisí tou stabilitou.My taky čekáme druhé mimi a počítám,že se o kočárek budu „přetahovat“ se starší dcerkou,tak jsem chtěla co nejstabilnější,který projede jakýkoliv terén a to bych řekla,že ty extra lehké nejsou…
Na druhou stranu jsou i těžší vozítka
.
Mutsíkům zdar ![]()
PS:kdy čekáte mimčo?
Monika
Ahojky Moni,
já jsem totiž původně váhala mezi Quinny 3×l comfort a Jané Slalom, u Jané mi vadilo,že si nemůžu natočit sedačku proti sobě a na Quinny vadila strašlivě úzká sportovní sedačka. Pak mi prodavačka představila Mutsy a byla jsem z něho nadšená. Hlavně se mi líbí,že si zatím mohu koupit jen hlubokou korbu a pak si vybrat z široké škály barev sportovní sedačku. Jakou máš barvičku kočárku???
jinak miminko čekáme v první polovině února,ale koukám že máme téměř stejně staré holčičky, mojí Anetce bylo v úterý 3 a půl…
A kdy čekáte miminko vy??? ![]()
Monika
Mončo,
Tak mě u Jané vadilo totéž
.
Do Mutsíka jsem se zamilovala na první pohled a doufám,že mi ta láska ještě dlooouho vydrží ![]()
My máme korbičku Ice Blue a pak mám v plánu koupit červený sporťák-to se mi moc líbí,že se nemusím mezi dvěma favoritkami rozhodovat
.
Miminko se má narodit v druhé půlce února-jsme fakt skoro nastejno ![]()
Teda Moni,
já bych chtěla taky korbičku ice blue,přinejhorším College ocean a co se týče sportovní sedačky tak čekám,až co se nám narodí,ale ta červená je krásná… ![]()
Takže v únoru vyjedeme a pak budeme moci rekapitulovat,viď? Mě jen zbývá rozhodnout se jaký podvozek… ach joooooo ![]()
Prosím tě a malá dosáhne v pohodě na rukojeť kočárku,měla jsem pocit,že díky tomu,že je ta rukojeť teleskopická a nedá se sklopit,že na kočárek malá ani nedosáhne. Ale je pravda,že jsem s Anetkou v obchodě nebyla a přece jen je na holčičku ocela vysoká tak by to mohlo asi jít…
Monika
Moni,
to rozhodování ti teda nezávidim
,jsem ráda,že už ho mám doma a víc řešit nemusím-no,i když teď zase řeším barvu fusaku
![]()
Na rukojeť malá dosáhne v pohodě-v té hodně nízké poloze.Když jsme ho byli vyzvednout,tak ho v obchodě hned zajela ![]()
No,v únoru to zrekapitulujem
![]()
ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli máte někdo zkušenost s kočárkem mutsy spider…díky
Ahojky Mončo,
tak jsem včera kontaktovala jednu maminku co má 3rider a moc mi ho vychválila. Prý teď i když napadnul sníh si ho nemůže vynáchválit. Prý jen manžel si musí zaaretovat přední kolečka,že je jinak z jízdy na prášky,ale paní to jezdí parádně. ![]()
Alespoň jsem na sto procent rozhodnutá jít do Mutsy, říkám si,že jsi znamení,abych si ho koupila!
už jen nějak vyřeším ten podvozek a v lednu hurá na nákup!!!
Krásný večer!!! ![]()
Monika
P.S. jak sem vkládáte ty obrázky???
Moni,
tak to je bezva
,tak pak dej vědět,v čem přesně se ten váš poklad bude vozit
.
Monika
PS:Obrázky vkládat bohužel neumím a o Spiderovi vím jen z doslechu,že není až tak super,jak vypadá na obrázku ![]()
Ahoj Moni,
prosím tě,chtěla jsem se zeptat,jestli jsou barvičky korbiček ve skutečnosti světlejší či tmavší než na obrázcích na netu??? V tom obchodě co si chci koupit kočárek zrovna ice blue nebo college ocean nemají a já si nejsem jistá,jaká barvička tu bude ve skutečnosti.
Moc děkuji!!! ![]()
Mončo,
zrovna ice-blue je myslim taková jako na netu,college-ocean bych řekla taky a ještě jsem viděla červenou,ta mi taky přišla,že je stejná.
Jestli chceš,můžu ti ice-blue poslat mailem.
M.
Ahojky,
tak jsem si dneska konečně objednala kočárek. Vyhrál Mutsy 3rider college ocean!!! Nakonec mi v rozhodování pomohl manžel,jelikož se mu ta trojkolka kočírovala lépe než urbanrider. Tak konečně o jednu starost méně,teď už jen věřit,že jsme vybrali dobře a že s ním budeme spokojeni!!! (dala jsem totiž hodně na vás maminy!!!
).
Tak už se těším na únor,kdy snad vyrazíme do terénu! ![]()
Pěkný večer.
Monika
Ahoj holky, mám Buzze a jsem s ním spokojená, i když je docela úzký. Čekám další miminko a malému je teprve rok. Nedovedu si představit, že bude za pár měsíců capkat jen vedle kočárku. Vyřešila bych to asi nejlíp skatem za kočárek, ale k Buzzovi podle méno nejde a tak uvažuji o stabilnějším kočárku.
Líbí se mi Mutsy a v případě se skatem bych raději volila Urban Rider (4kolku).
Nemáte některá zkušenost se skatem za kočárek pro druhé dítě?
Co myslíte nad mojí volbou… Buzz za Mutsy?
Díky!
ahojky, proč anonymní?? ![]()
já teda se skatem zkušenost nemám, ale mám Urbanrider a pro dvě dítka se mi ten podvozek zdá ideální na 100%.
ale ujistila bych se , že ten skate nejde dát i na Buzzíka, je to příliš krásný kočárek, abych jej opouštěla tak rychle.. jestli jsi teda hodně spokojená ![]()
ale nakonec Buzze prodáš určo dobře, takže já bych do toho šla hodně v pohodičce!! ![]()