Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
31.5.07 21:26

Wingec tak to madlo by mne taky zajímalo,pořád bylo krásné a teď ho mám takové zašedlé a taky z toho nejsem nadšená!!!! :?

Eli jsi strašně hodná!!! Já si právě vybírám mezi těmito dvěmi zelenými barvičkami a nějak se nemůžu rozhodnout!!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
1.6.07 10:33

Meduzo-s tím matrošem je to přesně,jak píšeš :arrow: Cargo je pogumovaný,College je ten „batohový“.Myslím,že ty nové barvy jsou všechny Cargo.Ale ty,co zůstaly z minulé kolekce a jmenujou se College,jsou pořád College :wink:

Wingec :arrow: možná je to blbost,ale co zkusit vzít to madlo takovým tím hadříkem na CDčka :lol:

Lišti :arrow: já jsem vybrala ten Green,chtěla jsem ho objednat na Babylife.cz a řekli mi,že tuhle barvu už jim hrozně dlouho nedodali :roll: .Tak se chystám do BBP a doufám,že nebudu bez kočáru,až Davis vyroste z korbičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
1.6.07 14:20

MaK, díky moc, tak já asi určitě sáhnu po starší kolekci, snad po létě ještě bude. Korbičku budeme používat cca do půl roku, takže na zimu už bude sporťák a podle toho, jak je dlouhá objednací doba, tak v září abych už objednávala :wink: .

A ještě prosím otázečka: Koukala jsem na Babylife. cz a mají tam sportovní sedačky v akci s nánožníkem za super cenu :wink: . To se týká jen těch uvedených barev, nebo jsou tyto barvy skladem a objednat si za tuto cenu mohu jakoukoli barvu?

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
1.6.07 14:57

MaK a nechceš si ho zkusit objednat u té paní co jsem kupovala Mutsíka já??? třeba by Greena sehnala… :wink:
 www.kocarkov.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
2.6.07 13:37

Lišti :arrow: díky,zkusím to :!

Medůzo :arrow: mají bohužel jen ty uvedené barvy :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.07 12:02

Cisteni potahu

Ahojky,

mam hlubokou korbicku Mutsy sport 14 (myslim), chtela bych ji trosku precistit… nemuzete mi nekdo poradit cim bych to mela udelat? Zda nahodou nemate nekdo s tim zkusenosti…

Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.6.07 21:44

Ahojte,

možno sa to tu už preberalo, ale pravdu povediac, nestíham celé toto fórum na tému MUTSY prečítať. Viete mi niektorá poradiť, ktorý materiál korby a šporťáku je najlepší? College, Activ alebo Cargo? Niektoré predávané použité kočíky majú látky vyšisované, tak nechcem, aby mi poťah po nejakej dobe vybledol a pod. Nemáte s tým niekto skúsenosť.
Odporučte mi prosím.

Ďakujem. Zuzana

• Citovat
  • Upravit
1234
13.6.07 19:50

Moc prosím!!!
Byli jsme dnes na první vycházce a hned jsme objevili (na podvozku Urban Rider) vadu: Madlo v poloze 3 a 4 (to vyšší vysunutí) v poloze nedrží a už při mírném kopečku zajíždí dovnitř. Doufám, že je to jasná reklamace, ale moc Vás prosím o info:
Když kočárek odvezeme do Libfinu, dají nám po dobu vyřizování reklamace nějaký jiný, i třeba za poplatek? Nedovadu si představit, že budu s teď týdenním miminkem měsíc bez kočáru. Už to, že nebudeme mít skate, je blbý, Mates toho zas tolik neujde.
Bohužel v okolí nemáme nikoho, kdo by nám kočár půjčil.

Nebo ještě dotaz: Existuje nějaká půjčovna kočárů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
14.6.07 17:38

Medůzo prvně obrovská gratulace k narození miminka!!!!! :srdce: no tak to je mazec,ale zkus si zavolat do Libfinu a možná,že by ti to tam opravili na počkání!!!!! potom jedině zkusit obchod kde jsi kupovala kočárek,povětšinou během reklamačního řízení půjčují kočárky!!! :?
Tak ať dobře pochodíš!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.07 21:42

Quinny Zapp

Tak konečně už se vyrábí nákupní košík na Zappa a je výborný…vřele ho doporučuju:

http://www.babystyle.cz/…-quinny-zapp

Klára

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
20.6.07 14:04

Medůzo,gratulace k miminku :!
Co ta reklamace?Opravili vám to?

Holky,musím se pochlubit :arrow: dnes dorazil sporťák-College Green :dance:
Je nádhernej :srdce:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.07 10:59

pláštěnka ke sporťáku

Ahoj Mutsačky, včera dorazil sportovní doplněk barvy college chocolate-jsem nadšená. Mám ale jeden dotaz nevíte někdo jestli se dá originál pláštěnka na sporťák na:,–(it na kočárek pokud je v nejpoloženější poloze? Nestihla jsem to zatím zkusit. Jinak vřele tento kočárek doporučuji. I když je fakt, že korbička Joey-tu jsem měli my je malá. Naše Niki jezdí od včera (necelé 4 měsíce) ve sporťáku, protože v korbičce byla natěsno-ale je fakt, že máme přes 7 kilo a 64 cm :D . Někdo se tu ptal jak se dá hodně sklopit-položit-sporťák-tak úplně do lehu to nejde, ale není to ani sed. Řekla bych, že je to víc ležící poloha nežli v autosedačce. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1234
21.6.07 13:30

Ahoj MaK,
kočárek nám v pondělí vzali do opravy, bohužel to nemohli opravit na místě, prý to budou muset pořádně rozebrat a mají tam toho hodně (ale prý spíš Quinny, Mutsy se tolik nereklamují :lol: )
Byli tam hrozně milí, reklamaci uznali hned, ale náhradní kočár prý poskytuje prodejce.
Paní, od které jsme to kupovaly, nám kočárek chtěla poslat, ale prý má jen golfky, sice od narození, ale u nás je to samá dlažební kostka, takže to jsem s díky odmítla. Už takhle nám Ondra v kočáru pěkně skáče, i přesto, že Mutsík je krásně odpružený.
Sehnali jsme naštěstí od jedné kamarádky náhradní. Je to sice dost šílený polský kočár, který váží asi 20kg a strašně se mi nelíbí, ale díkybohu za něj :lol: .
Oprava by měla trvat maximálně deset dní, tak snad to bude OK a hlavně doufám, že to pak bude držet. Pokud za ten kočár ještě připojím skate a ně naj našeho 15kg Matese, rukojeť bude muset tahat velkou váhu.
Pa a pak napíšu, jak to dopadlo.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
21.6.07 15:29

Medůzo ale ty golfky co ti nabízela jsou dobrý,u nás je to taky ve městě samá dlažební kostka a paní co te´d měla taky Quinny v opravě to tu v pohodě odjezdila. mě ho taky nabízela,protože uvažuju že si taky nechám zkontrolovat podvozek,páč se mi nějak nezdá otáčení předního kolečka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.6.07 17:18

Hele Lišti,jak máš udělaný den košík :?: Na tom mém žádné dřevo není,jen taková tvrdá folie a přes ni ta síťka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí