Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridernáhradní duše mají určitě v prodejně, kde prodávají kočárky, stačí znát rozměr / je na duši. Je zbytečné kupovat originály, jsou drahé, neoriginál nsá vyšel 40 Kč/ kus.................
prosím o radu, nemáte někdo doma červený fusak Emitex combi? Zajímalo by mě, jestli ta barva je stejná nebo podobná barvě Mutsy Sport 02, moc díky. Misicka
Ahoj, můžete mi poradit? Budu kupovat Mutsy Urbanrider a chtěla jsem Maxi-cosi autosedačku, dneska jsem ale zjistila, že pomocí adaptérů lze na Urbanrideru vozit i autosedačku Besafe Izisleep, kterou bych radši. Víc se mi líbí, je navíc polohovatelná a bezpečnostně je na tom stejně jako Maxi-cosi… Nevíte jak je to s těmi adaptéry, jestli jsou to nějaké speciální, nebo ty samé co pasují k Maxi-cosi??? Případně kde je seženu? Díky.
Ahoj mutsařky
, nemáte některá spidera? Malá chce víc chodit než se vozit (17 m), tak jsem přemýšlela, že si ho dám zatím na záda a když už bude unavená, tak ho rozložím. Napište, jak se Vám s nim jezdí nebo nebudete prodávat? Díky Katka ![]()
anonymni píše:
Ahoj mutsařky, nemáte některá spidera? Malá chce víc chodit než se vozit (17 m), tak jsem přemýšlela, že si ho dám zatím na záda a když už bude unavená, tak ho rozložím. Napište, jak se Vám s nim jezdí nebo nebudete prodávat? Díky Katka
Nemám, ale trochu jsem po něm pátrala a odradila mě váha.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… tady je něco málo o kočárku. Myslím, že třeba quinny zapp, nebo britax verve je lehčí a taky má batoh. Taky mě docela láká ta možnost složení do batohu.
ahoj maminky,
chcem vás poprosiť o pomoc pri výbere kočíka Mutsy, viem že máte rozbehnutú obsiahlu debatu, ale mne tu odfukuje dvojmesačný synček a druhý skoro trojročný tu ešte pobehuje, tak som stihla prečítať iba od strany 25 hore ![]()
Takže moja predsava je Urban rider podvozok a potrebujem športovú sedačku. Neviem či je lepší podvozok s kožennou alebo penovou rukoveťou - o tej som sa tu dočítala, že sa často popraská. A čo tá koženná, aj tá ma dáke negatíva???
A potom mám zmätok aj vo výbere farby - aký je rozdiel medzi Cargo a Collegy farbami? Akú doporučíte, ktorá sa vám vidí pre športiak lepšia?
A teraz ma nevysmejte prosím, ale mám fusak ešte po mne a po sestre, používala som ho aj pri prvom synčekovi a sestra pri svojej dcérke - je to ten s ovčou kožušinou vnútri - samozrejme sme ho dali potiahnuť novou látkou - bude to strašné v Mutsy??? Ja nedám inak na ten fusak dopustiť, príde mi, že dieťatko v ňom určite neprefúka, ale predsa mám dilemu - dať ho do tak nadčasového kočíka ako Mutsy
Čo vy na to?
Aešte otázka - je lepšia taška alebo batoh? a mám kúpiť originálnu pláštenku alebo univerzálnu?
Moc vám ďakujem za pomoc.
Daniela
Ahoj Danielo,
zkusím Ti pomoct.
Mám Urban Rider s pěnovou rukojetí. Zatím se mi nepotrhala, ale jezdíme teprve tři měsíce. Koženou jsem hned zamítla, protože má velmi silný šev, který mi vadil přidržení. Pěnová rukojeť je kolem dokola hladká, ale u té kožené máš pod prstama pořád hrbolek a to mi nesedělo.
Pokud mi ta pěna někdy praskne, tak to holt vyměním, to bude určitě jako záruční oprava zdarma.
Co se týče rozdílu Cargo-College. Cargo je takový hladký pogumovaný materiál, který se asi líp umejvá, ale zrovna u sporťáku se mi vůbec nelíbí, jelikož třeba na tom madle (co má dítko před sebou) je tak divně pomačkaný. Je prostě hezčí na velké ploše, ale v záhybech se divně kroutí. To se ale podívej někde v reálu.
College je materiál jako jsou batohy, krosny atd. Takový hrubý, ale příjemný a taky velmi dobře omyvatelný. Já jsem si na sporťák vybrala barvu College Kaki a je krásná.
Fusak klidně použij svůj. Když bude aspoň trochu ladit s barvou, kterou si na sporťák vybereš, tak to bude vypadat hezky, uvidíš. Jde ale o to mít tam díry na protáhnutí popruhů. Nevím, jestli by jinak nepadal. Já jsem navíc dokoupila i nánožník, takže budu mít fusak stejně schovaný pod ním. Je tmavě modrý.
Koupila jsem batoh, jelikož ta taška se připíná na madlo a tam by mi teda vadila. O madlo se drží i můj tříletý syn, který je na stupátku, takže ty popruhy od tašky by nám tam zavazely.
Pláštěnku mám na korbu univerzální, myslím od Emitexu a sedí svěle. Na sporťák jsem po přečtení tady všech příspěvků (našla jsem si čas, ale dalo to fušku
) koupila originál. Určitě bude skvělá a bude dobře sedět, ale je fakt děsně objemná a zabere dole celý košík. Určitě ji budu nechávat doma a jednou zmokneme
. Prodávají se ale velice slušné pláštěnky na trojkolky, které tam budou sedět, ale to už záleží na Tobě.
Všechno, co jsem napsala, je jen můj názor, takže jiné mamky Ti třeba poradí jinak.
pa M.
Ahoj holky, také bych prosila o radu. Doma máme už podvozek Urban Rider, teď vybírám hlubokou korbu, chtěla bych College Ice Blue. Mimčo čekám na konci listopadu, poraďte, jaký mám koupit fusak, odstín atd. Myslím, že korbička v této barvě je zevnitř tmavěmodrá? Děkuji za odpověď.
Anonymní u korbičky Ice-blue je vnitřek opravdu tmavěmodrý!!!
Medůzo nechci tě zklamat,ale až ti to madlo popraská tak ti ho nikdo jako v záruční době nevymění!!!!! A je to docela darda,kdyby jsi to měla každou chvilku měnit.
Já mám na pěnovém madle kožené chrániče a drží se to dobře,vůbec nic mi tam nepřekáží a jsem moc ráda,že mi to paní doporučila,jinak bych kupovala nové pěnové madlo.....
Jinak batoh mám taky a myslím si,že se hodí spíše až když dítko skoro téměř pořád sedí,protože jinak ho musíš mít přidělaný právě na té rukojeti což dost překáží. Takže já jsem mu zatím ů půlročního dítka nepřišla na chuť ,páč ho vozím v košíku… ![]()
Ahoj,tak já taky přispěju ![]()
kožená rukojeť se mi drží dobře,ale trošku se mi to kožené rozestupuje
jednou za čas mi to manža musí posunout ke středu.
U pěnové mi vadilo,že je v dešti nasáklá vodou
Cargo x College pro mě určitě College,Cargo je taková pogumovaná a to bych na sportáku nechtěla
fusak když ti bude barevně ladit,tak proč ne
?Když ho máš nově potažený,tak na něm určo není vidět,kolik dětí hřál
.Jediný problém by mohly být ty otvory na pásy
pláštěnku mám univerzální,ta origoš sedí určitě líp,ale vadilo mi,jak je veliká
taška x batoh mám Aesthetic tašku ve stejné barvě jako fusak
IceBlue korbička je vevnitř opravdu tmavěmodrá.Já jsem se s tou mou konečně rozloučila a čeká na prodej.
Fusak jsem do ní měla Aesthetic-venku barva antracit a vevnitř smetanová.Vypadalo to super.
Monča
Mončo jak sedí ta univerzál pláštěnka? Já mám sice originál, ale už jsem 2× zmokla, protože se mi s ní nechce tahat. Je to vážně obří krám, to kdybych tušila, tak jí snad za ty prachy ani nekupuju
. Kolik stála ta univerzálka, že bych jí dokoupila?
MaH sice se ptáš druhé Monči,ale sedí dobře!!!! Mám ji od Emitexu a stála asi něco kolem dvou stovek a je dobrá,alespoň já jsem spokojená!!!! ![]()
Lištičko,
jak to, že mi tu rukojeť nevymění zdarma? Vždyť pokud se to stane do dvou let po koupi, tak je to jasná reklamace, ne? Přeci mi nenamluvěj, že to je normální, nebo že jí blbě držím.
Dík M.
Mah já jsem s ní sice dneska jela poprvé,ale spokojená jsem taky ![]()
Mohli byste mi prosím poradit, kde sehnat náhradní duše ke kolečkům urbana ridera?