Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
11.9.07 21:06

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
11.9.07 23:57

Já bych teda taky tu originál pláštěnku podruhé nekupovala, neboť s sebou raději vozím tu od Emitexu (asi za 150,–), která zabere mnohem méně místa.
Můžete mi prosím poradit, jestli se dá dokoupit nějak ten kožený potah? Ten pěnový mi taktéž prasknul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
12.9.07 08:20

Elizo zkus to tady www.kocarkov.cz
Už jsem tady na ně dávala odkaz a holky,které si je u paní Terezy kupovaly byly moc spokojené,páč takové hodné a ochotné obchodníky člověk často nepotkává… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.07 09:00

pááááni, to sú vyčerpávajúce informácie, ďakujem za rady, ste veľmi zlaté maminky :D

tak teda som sa rozhodla, že to bude college, mne sa páči ten green, muž chce zasa čierny…ktorá farba je pekná pre chlapčeka?
A tá univerzálna pláštenka od emitexu - budem si ju v obchode pýtať pod týmto názvom? teda univerzálna pláštenka? nie je tam čo pomýliť? Aby som nekúpila dáku inú, ktorá nebude pasovať…
a manžel má ešte otázku - či ten pohyblivý kĺb ktorý je v strede podvozku sa časom nevyheglá, či je stále taký kvalitný. A tiež či nie je problém so sklafdaním kočíka…Ďakujem, D.

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
12.9.07 09:37

Já s kočárkem jezdím půl roku,občas ho manžel promaže podle návodu a žádný problém zatím nebyl.Ani se skládáním :wink:

barva já mám College Green a líbí se mi moc moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.07 13:38

Prosím kde seženu prostěradýlko do hlubokého lůžka Mutsy? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1308
12.9.07 13:57

Ahoj holky,

tak jsem během dneška prolezla celou diskuzi a jsem přesvědčená - ano bude to MUTSY a nejspíš URBAN RIDER :-)
Našla jsem super kauf v Německu v Drážďanech - celou :,-(u za za nějakých 500€. Což si myslím, že je fakt super cena!!! Navíc to máme do Drážďan blíž než do Prahy :-).

Mám to do soboty zarezervované a tak jen přemluvit manžu, že UŽ je čas a kočárek můžeme koupit (triplíky a všechna vyšetření v pohodě). Je to barva College Steel. Bohužel jsem v diskuzi nenašla nikoho kdo by jí měl (je to kolekce 2006 - jak jsem ji našla v některých web obchodech - ale to je myslím jedno, ne?). A myslíte, že nebude blbý když v ní kdyžtak bude jezdit holčička???
Barva je třeba tady:
http://www.babyportal.cz/…plnek-deluxe?…
 http://www.vlacek.cz/…y::3548.html

Na Aleše jsem měla Jané, ale vůbec jsem nebyla spokojená. Teď jsem chtěla Speediho, protože můžu mít od kamarádky Buzzovou korbu a MC Cabrio. Ale vezmu od ní teda jen MC a korbu ne. Do Mutsíka jsem se úplně zamilovala. Tak snad nebudu zklamaná..

Ještě jsem dlouho přemýšlela nad 3riderem, ale Lištičky problémy s košíkem mě trochu překvapily, takže zůstanu u UR.

MEDUZO - jak se malýmu jezdí na tom boardu???? Určitě ho chci taky koupit, tak jsem zvědavá. TP mám v únoru, což bude Aleškovi necelých 3r a myslím, že na rychlé přejezdy se bude hodit…

Jo a jsem ráda, že taška od Aestheticu na kočárku pěkně drží. Taky jí mám předvybranou :-). Fusaky mám AE 2 (černo-tyrkysovej, ten myslím, že v pohodě půjde a šedo-oranžovej - ten asi moc ne, tak ho nechám jen do Zappíka, kam jsem ho kupovala).

Dík moc za všechny poznatky, a kdyby se našel někdo kdo má barvu College Steel a poslal mi fotečky, budu moc moc ráda!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
12.9.07 14:11

Zuzi já mám barvu steel na Quinny Zapp a kupovala jsem ho pro holčičku :wink: .Blbý to určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
12.9.07 14:13

MaK - dík za odpověď :-). My máme Zappíka pískovýho a ten je taky super neutrální..

Jé, já jsem tak natěšená :-). Manžu už jsem předběžně informovala, tak snad mi to doma projde.. První kočár jsme kupovali až v 26tt, ale tohle je podle mě taková nabídka, že bych asi čekat neměla, co?

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.9.07 22:10

jeeeej zuzka, aj ja mám teraz „čerstvého“ druhého synčeka - Aleška :wink: Všetci sa čudujú čo za meno má - u nás na Slovensku je dosť neobviklé a to sa už ľudia čudovali pri prvom synčekovi, ten je Jonáško :D
No a pozerám že si v 17tt. ja by som ten kočík na tvojom mieste kludne kúpila, cena je super. pôjdete si ho zobrať osobne? myslím či to je kamenný obchod alebo internetový?
daniela

• Citovat
  • Upravit
7121
13.9.07 08:06

Danielo opravdu stačí říct univerzální pláštěnka od Emitexu buď na hluboké lůžko nebo na sporťák…
Jinak co se týče skládání,tak já skládám kočárek téměř denně (jinak to u nás nelze dělat) už sedm měsíců a všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.9.07 09:52

DANIELO - gratulace k malému Aleškovi :-). Jsem taky moc ráda, že jsme tohle jméno nakonec dali, i když jsme ho vymysleli týden před porodem a má taky týden před porodem svátek…

LIŠTIČKO - no mě se právě ten 3rider taky nejdřív líbil víc, mám ráda tříkolky, ale to těžiště u sporťáku je asi blbě, což dost vadí.. Snad si brzy zvykneš!!! Nebo ho vyměň s někým za UR :-)

Holky, kdo to máte tu tašku na kočár Aesthetic - jakou máte barvu???? Já mám AE fusak černo-tyrkysový a kočárek bude nejspíš Steel, tak jestli mám jít do černé universální nebo šedivé. A ty vnitřní barvy se dá taky vybrat? Nějak jsem to na stránkách AE nenašla, jen ten vrchní PAD :-/

Díkes moc! Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
13.9.07 10:05

Já mám šedou-titanovou.Psala jsem,že antracit,ale na to teda nevim,jak jsem přišla :roll: :lol: a fusak taky takový se smetanovou vevnitř.
Tašku mám vevnitř šedivou a to myslím budou všechny.
Ta titanová mi přijde taky celkem univerzální-korbičku jsem měla IceBlue a sporťák Green

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
13.9.07 11:02

Zuzi,
na tom boardu je Matýsek hrozně rád, nevadí ani hrboly a tak. Jen je trochu nedomyšlená výška madla a délka toho boardu. Ten je zbytečně daleko od kočáru i na to bližší zacvaknutí, takže se kluk nevejde nahoře mezi korbu a vysunuté madlo (musel by být hodně předkloněný), jak jsem chtěla, ale musím mít madlo naopak nízko a Mates je za ním. Výš ho dát nemůžu, aby se o něj nebouchal pusou. Takže se držím bokem. Kdybych šla za kočárem, tak musím být šíleně předkloněná a budu do boardu kopat.
Jo a doporučuju při použití boardu zaaretovat natáčení podvozku, jinak kočár hrozně plave, protože má těžiště uprostřed a ten prcek na boardu to lehce rozhýbá. Jak to ale zaaretuji, jedu s tím skvěle a rychle.
Na madle mám protažené krátké psí vodítko a když jde Mates po svých, tak to boardem provlíknu, rukojeť vysunu na trojku, zvednu ho a jde se mi za kočárem bez problémů.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.9.07 13:10

otocna kola UR

Ahoj holky,
stale zvazuji co s kocarkem, mame 4Rider Spokewheel a stale neco, tedy hlavne jde o predni kolecka, nejdrive sileny zvuk pri nerovnosti terenu, po vymene podvozku je to lepsi, ale ted leve kolecko zacalo divne vibrovat. V obchode jsme dostali nabidku, ze je mozne cely podvozek vymenit za UR, ale manzel neni uplne nadsen. Docetla jsem se, ze lze dokoupit dve mala otocna kola dopredu, mohl by nekdo prosim vyfotit jak to vypada a poslat mi to, jsem z toho uz dost otravena a nechci a ani to nejde neustale menit kocarek v obchode, uz ted tam na me koukaji jako na nejakeho prudice.
Diky moc
Iva
lim.vienna@atlas.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport