Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1751
5.11.07 22:34

My už jezdíme jen po směru - tak se nánožník neotírá, proti směru to bohužel vyřešit nejde. :( Teda jde - když jsem malou vezla proti směru, zapla jsem nánožník někam úplně dozadu, že nevisel dolů, ale dalo mi to dost práce, denně bych to dělat nechtěla. :( Nějak to vykoumej, zapnout dál to fakt jde. Ovšem za předpokladu, že ti dítě leží.

Kdyby ti to nešlo, můžu vyfotit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
6.11.07 09:14

Je pravda, že když byl náš kluk ještě úplně malý a jen ležel, tak to nějak dozadu upevnit šlo. Stejně jsem pak ale radši dávala teplý fusak, protože ten nánožník mi připadá dost volný a spíš až tak pro sedící dítě, co jezdí spíš po směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.07 13:15

Tak na to jsem jeste neprisla ze se ten nanoznik odira. Ale je fakt ze malou vozim ve smeru jizdy. Do protismeru to davam jen kdyz babicky vozi.. a to nastesti neni tak casto. protoze se i plastenka spatne nasazuje. Stejne na to ditko pres fusak nejde videt.. :-(

Martina

• Citovat
  • Upravit
1234
6.11.07 13:23

Tak díky,
zkusím to nějak zapnout dál a pokud to nepůjde, tak nánožník schovám na příští zimu, až bude Ondra jezdit po směru. Zatím je malinký, tak na něj chci vidět a myslím, že on taky.
Máme hodně teplý fusak, tak mu snad bude stačit. Když pak bude sněžit, tak dám asi stejně pláštěnku.
Mno, kdybych tohle věděla, koupím ten obyč od Emitexu. Už tak mě štve, že je dost daleko od dítka, a teď ještě tohle :cry:
Pa pa a děkuji za odpovědi. Sunny kdyby Tě to moc neobtěžovalo, tak mi to zapnutí prosím vyfoť. Včera jsem to zkoušela a víc než za ty dvě tyčky jsem to nezvládla. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.11.07 16:07

Meduzo muzu se zeptat kolik ma Ondrasek? Ja si nedokazu predstavit, ze kdyby nanoznik byl jeste dal, tak pak jak by jsme tam pak dali starsi ditko ktere sedi. Jeste jsem chtela zeptat jaky mas ten fusacek? Jinak jsem taky rada kdyz dam plastenku a vubec na malou nefuci. Moc se mi nelibi kdyz je nanoznik od emitexu cerny.. lepe podle me vypada kdyz ho mas v barve kocarku.. tak nezoufej.. Uvidis ze to bude dobre.. Jeste k tomu otoceni kocarku. Kdyz ho dam proti smeru tak se mi pak spatne nasazuje i plastenka..

Martina

• Citovat
  • Upravit
7
6.11.07 21:33

Ahojky,
s tím nánožníkem souhlasím, je strašně od malého, malému je už 9,5 měsíce, ale když leží, tak to vypadá dost blbě. Jinak když ho mám naproti sobě, tak nánožník upoutávám za stříšku a ještě se mi nestalo, že by drhnul. Taky pláštěnka je vychytaná, ale jen po směru jídy, tak mi v obchodě doporučili obyč pláštěnku na korbu od Emitexu a ta sice trošku s problémy se nazasuje , ale sedí super. :) Jen malýmu se moc nelíbí a pořád za ní tahá. :? S fusakem si nevím moc rady, nyní jsem si objednala od Emitexu, tak snad bude v pohodě. Mám od firmy Aesthetic a strašně klouže ve sporťáku a taky mi nepřijde moc teplý, halvně ty 2 díry u zipů, kde se spojují mě dost štvou. :evil:
Prosím, malý mi poslední dobou strká ručičky skrz stříšku bokem, myslítě, že by to ta vložka do sporťáku mohla vyřešit, jak tu již bylo o ní psáno?
Ještě chci reagovat na chrániče na madlo, jsou opravdu super, mohu jen doporučit. Pokud by někdo chtěl foto, jak vypadají, není problém, vyfotím a vložím.
Pa Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.11.07 12:42

Ja bych poprosila o fotecku toho madla.. A jeste me zajima kde jste ho koupila a kolik stal?

Dekuji

Martina

• Citovat
  • Upravit
7121
8.11.07 06:45

Chrániče jsem doporučovala koupit www.kocarkov.cz a stojí kolem 450 Kč (plus mínus). Paní majitelka je zkušená Mutsařka,takže se vším ráda a fundovaně poradí!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
8.11.07 20:00

Nánožník jsem zapínala víc dozadu, jen když malá spala, ale jde to jen bez madla. Nebo madlo přes nánožník, kdybyste ho tam potřebovali nutně mít. Teď, když už jen sedí, zapínám ho normálně, beztak je ještě ve fusaku.

Meduzo
Posílám slíbené fotky. Prcka máš ještě malýho, jestli jezdíte bez madla, tak jde ten nánožník upevnit perfektně. Nebude se ti odírat o kola a mimčo bude víc chráněný. :)
Jen se omlouvám za kvalitu fotek, fotila jsem to teď v garáži. :wink:

S nánožníkem zapnutým vzadu bez madla:

S madlem přes:

Pohled dovnitř:

• zamatlanýho madla si, prosím, nevšímejte 8)

Detail upevnění:

Pláštěnku mám univerzálku Emitex a jde dobře v obou směrech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.11.07 13:45

Sunny,
moooooooooooooooc díky :lol: :lol: :lol: (fotky jsou super, je to vidět krásně).
Hned to vyzkouším. Už jsem z toho totiž úplně na prášky, hlavně teď v tom mokru. Jezdím kvůli tomu se zaaretovaným podvozkem a když mám Matese za ruku, tak s tím kočárem do strany absolutně nehnu! Hrozně obdivuju maminy, co nemaj zatáčecí kočárek. Musej se podle mě hrozně nadřít.
Já byla takhle párkrát a po sto metrech mě bolely ruce. Tady je to samá zatáčka, sjezd, nájezd…

Už mě taky potkala přeprška a samozřejmě jsem byla bez úžasné origo pláštěnky. Naštěstí jsem měla v podvozku strčenou tu na korbu a docela postačila :wink: .

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.11.07 20:42

Tak jsem se už konečně k tomu dostala. Návleky stojí 445,– Kč + myslím poštovné 25,– Kč.
Prosím o pomoc, vyfocené je mám, ale nejde mi to sem vložit. :cry:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.07 21:44

Moc dekuji za fotecky s nanoznikem.. Je to moc dobre nafoceno..

Jinak bych moc rada pomohla jak s fotkama tady.. ale neumim to..

Ale muzes mi to poslat na email: martina.rupcikova@seznam.cz
Moc dekuji

Martina

• Citovat
  • Upravit
7121
11.11.07 07:50

Martino neuvažuješ o tom že by jsi se zaregitrovala,že bysme ti třeba mohli poradit a napsat to do SZ??? :wink:
Takže kdyý chceš vložit fotku tak ta fotka musí být někde na netu,takže pokud ty fotky nemáš třeba na svých vebovkách,tak je nejprve vlož do fotogalerie,až je tam budeš mít,tak klikni pravým tlačítkem na myši na fotku a klikni na vlastnosti, zkopíruj odkaz a pak když budeš tady psát odpověď tak nejdříve na horním panelu tabulky zmáčkni IMG vlož ten odkaz a opět zmáčkni IMG. tím se ti ta fotka vloží do příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.11.07 15:23

Lištičko, moc děkuji, ale zapotila jsem se u toho.
Foceno u nás na verandě, takže to neni moc kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
11.11.07 16:57

Já ty návleky na tom kočárkově nějak nemůžu najít v katalogu. Poraďte mi prosím kde to tam je, díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí