Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderDruha reklamace probehla v cervnu letosniho roku, takze uz by to mela byt kolekce 2007.
Kdyz jedes s kocarkem v klidnem parku a tvuj krasny kocarek stale klape a klape je to dost neprijemne, nekdy jsem si pripadala, ze mam ten nejlevnejsi kocarek na trhu. Doporucuji poradne si kocarek vyzkouset, bohuzel jak klape pres ruzne nerovnosti a treba na dlazdeni asi nepujde. Ja osobne se uz nemuzu dockat noveho kocarku, i kdyz se budu muset naucit s nim jezdit, je to asi trosku jine nez s 4Riderem.
Rozhodne drzim palce.
Maminky, prosim vas, jakou uni plastenku od Emitexu mate na sportak? Je to tahle?
http://www.eshopbaby.cz/…owdetail.php?…
Popr. ma ve predu zipy? Na te fotce to nejde moc dobre videt.
Jinak Sunnyside, mockrat diky za fotky upnuti nanozniku proti smeru, byla jsem z toho vcera uplne zoufala, myslela jsem, ze to nejde.
Zdravim vsechny Mutsarky!!
Koli.
Akulko já bych do 4ridera nešla
,když jsem zhruba před rokem řešila s Libfinem ty vady,tak mi řekli,že by MĚLY BÝT odstraněné,ale jestli skutečně jsou,zjistí,až ty kočárky budou jezdit.Těžko říct,jestli už to nějak vychytali…
Já bych to vyřešila UR s aretovacími předními koly.To by se mělo ovládat stejně jako 4rider
.
Monika
Akulko já mám 4rider už téměř rok a vcelku jsem nikdy nechápala, co s tím cvakáním holky řeší… takže já jsem spokojená, maximálně ! mám čtvrté dítě a to je bezkonkurenčně nejlepší kočár, který jsme kdy měli - snad by jen sporťák mohl být větší…
Jinak ta vůle, která někdy způsobuje cvakání - na hrbolech a také při málo nafoukaných kolech, je dle mého muže logická. Přemýšlela jsem, že by to mělo jít vyspravit přidáním nějaké podložky pod ten čep kola, ale pro mě to nepředstavuje takový problém, abych se tomu intenzivně věnovala… kočár máme ze SRN a z května 06.Urban má na můj vkus přílie robustní kola a je už také zbytečně těžký díky tomu - můj názor.
Add pláštěnka - mám nějakou univerzálku od Emitexu, s okýnkem vepředu, typ bohužel nevím. Sedí pěkně v obou směrech.
Jinak jsem zkusila složit kočár i se sportovní sedačkou a ono to jde tak hladce, že se úplně stydím, jak jsem tu sedačku pořád sundavala z koleček.
![]()
A ještě otázečka - máte některá zkušenost s mutsy skejtem? Není nestabilní, s tím jedním kolečkem? Nezakopáváte o něj? Sice to zatím není aktuální, ale za pár měsíců už třeba bude. ![]()
Sunny
já jsem o skejtu psala tady na starně 36 a 37, tak se kdyžtak koukni. Nejdřív jsem ho používala zbytečně prodloužený, ale už je to lepší.
Když chodím teď pro Matese do školky, je skejt k nezaplacení. Jsme doma cobydup, což je zrovna v tomhle počasí velká výhoda. Jinak se couráme čtvrt hodiny.
M.
Meduzo
Díky.
O druhým dítěti uvažujeme zatím jen čistě teoreticky, ale co kdyby, že… ![]()
jolma ďakujem, apson trosku optimisticke pre mna, priznam sa, ze mnozstvo negativ na tejto stranke ma dost od 4ridera odrazda, ale imidžovo a ovladanim mi je blizsi ako urban rider… ak nepojdem do 4ridera, tak asi zvolim inu znacku, nie mutsika
To by byla fakt škoda, ten kočár je sám o sobě supr a já jsem myslím dost náročná a kolečka mi nikdy nevadila - ba naopak - otočíš se na místě
.
ved o to ide, to ma na nom tak strasne fascinuje, navyse s reklamaciami bude problem… lebo si ho urcite kupim v zahranici, u nas je jeho cena zbytocne predrazena… a ak bude na figu, co potom. Tazke rozhodovanie, naozaj.
My jej taky kupovali venku a k reklamaci jsem důvod nenašla, fakt. ![]()
Ahojte,
je to sice mimo aktualni tema, nicmene chtela jsem poradit tem, co maji origos plastenku a zda se jim moc velka. Ona teda opravdu obrovska je, ale mam ji pripnutou suchymi zipy na podvozku - jelikoz zatim jezdime sportakem proti smeru jizdy, tak to ani nevadi male. Tady je foto:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
V pohode se s tim i podvozek slozi.
Mela jsem ji jeste pripnutou suchymi zipy zezadu na zada sedacky, ale to trosku prekazi, kdyz se ty zada naklapeji..
Ona ta plastenka je podle me krome te velikosti super - dobre drzi, i kdyz je otevrene okno, takze se da v pohode jezdit s nasazenou plastenkou kdyz to vypada, ze asi nekdy zacne prset.
Tak snad se to nektere z vas bude hodit.
Miladka
Ahoj, děkuju za vyčerpávající informace, co tu píšete, dost mě to přesvědčilo ke změně názoru na sporťák pro našeho chlapečka. Chci se vás, holky, ještě zeptat, psaly jste, že na kočárek používáte nánožník od Emitexu, dělají jich víc, poradíte který? A ještě jedna věc, dneska jsem byla sporťáček na Urbanrideru obdivovat v obchodě a trošku mě překvapilo, že je oproti jiným sporťákům dost úzký, nemáte problém teď v zimě, nejsou tam děti ve fusaku moc natěsno? Díky…