Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
9.2.08 22:14

já myslím že pěnové návleky na rukojeť bez rozmontování nena:,–(íš. Nám rukojeť taky nepraská (jezdíme rok), jen se na jedné straně sesouvá :(

a se stříškou naprosto souhlasím. Je boží, slunečník mi jen překážel a tohle prostě sbalím do kapsičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
10.2.08 22:34

MEDUZO - kožené návleky 445Kč (tuším). Určitě je to pod 450 + samozřejmě poštovné. Ale já brala i tu stříšku a síťku proti hmyzu, co mi ještě chybělo.
Kolik stojí nové pěny na rukojeť nevím. Snad písne někdo, kdo je měnil.. NO já raději zkusím prevenci :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.08 22:58

Mutsy

Ahojte! Ja si tiez planujem kupit kocik Mutsy.

• Ja mam skor otazky ohladne velkosti (resp. sirky sedu) sportovej sedacky.
    Zda sa mi brutalne uzka, ked trebars rocne dieta dam naobliekane do fusaku, zmesti sa mi?? alebo bude mat chudacik tlacenicu???…
    Pisu, ze sirka sedu je 30 cm. Co mi pripada zatial najuzsia spolu s Quinny.
    Ine kociky mi pripadaju, ze su daleko priestrannejsie.....

Vie mi niekto poradit???

• a este druha otazocka Urban Rider, alebo 4 Rider??…

dakujem za rady.
Monika

• Citovat
  • Upravit
30
11.2.08 10:35

máme 4-rider a jsem s podvozkem spokojená, líbí se mi, že se dokáže otočit na místě. Tomu urbanriderovi jsem nepřišla na chuť, ale zkoušela jsem ho jen v obchodě, asi bych si na něj zvykla.

Teď jezdíme ve sporťáku. Kubík má rok a 72 cm. Místa tam má ve fusaku i dece dost. Je teda hubený, má äsi 8 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
11.2.08 10:52

Moniko,
máš pravdu, že ta sedačka není bůhvíjak široká, ale nám to zatím taky stačí. Ondrovi je osm měsíců, je to pucek (má přes devět kilo) a vejde se mi tam i s tlustým fusakem docela obstojně. Brzo odpadne fusak a na další zimu už bude jezdit v golfkách, takže to neřeším. Myslím, že by se příští zimu spíš nevešel do toho nánožníku, ten je dost krátký.

Já má taky Urban Rider, protože je podle mě prostě nejlépe ovladatelný. Ale to je samozřejmě subjektivní názor. O tom 4rideru jsem slyšela hodně ohledně rachtajících koleček. Kdybych si nevybrala Urban, tak bych spíš šla do 3rideru. Chtěla jsem ale změnu (trojkolku jsem měla u prvního), tak jsem zvolila Urban a nelituju. Na místě se teda neotočí, ale jinak jezdí parádně a v pohodě ho ovládnu jednou rukou, protože za druhou většinou vodím Matýska.

Nevýhodou jsou jen okamžitě poškrábané disky kol, protože vyčnívají.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.2.08 12:43

Ahoj,
Davča má 11měsíců,75 cm a 10,5 kg,so sporťáku se zatím vejde v pohodě i ve fusaku :wink:
Ale zajímalo by mě,jak se do něj vejde starší dítko,třeba v roce a půl :?:

a mám taky UR,co se týče ovladatelnosti,podepisuju se pod příspěvek Medůzy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.2.08 21:30

Zuzičáku zkusím ho v Německu reklamovat. Máme to do Drážďan od rodičů blíž než do Prahy :wink: . Jsem zvědavá, jestli to uznají :? .

Mě by taky zajímalo, jak se do sporťáku vejde 2-leté dítě. Na šířku se mi zdá v pohodě (Vojat se v roce vejde i s fusakem úplně krásně), ale na délku :?: . Mám pocit, že už tam moc místa nezbývá :roll: .

Urban rider jezdí opravdu krásně! Dnes jsem potkala známou s 4riderem a bude po roce používání reklamovat rachtající kolečka :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.2.08 08:48

MAHONY - my máme kočárek také z Drážďan, máme to tam také blíž z domova než do Prahy :-). Jen přes hory.
Dej pak vědět, jak jsi dopadla, jsem zvědavá. Ale snad to bude v pohodě. Přeci jen jsou němci trochu dále než my. A záruka je také tuším 2 roky, co nám v krámě říkali..

Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
17.2.08 19:32

Moniko
Já mám UR, jiný se mi nelíbil. Ale uznávám, že třeba s Moonem nebo x-landerem se mi líp manipulovalo, otočila jsem se prakticky na místě, stejně jako to jde s 4 Riderem. Záleží na tobě, který se ti víc líbí. Já dala přednost vzhledu, ale nelituju. :wink:

Posílám pár fotek s rok a půl starým dítětem ve fusaku. Karolína má cca 11kg a 73cm. Fusak máme slaboučkej Quinny, loni jsem jezdila s Emitexem 3v1, ale to jsem měla jiný kočár, těžko říct, jestli bych jí tam narvala v něm, ale asi ano.

A jedna spící Růžena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.08 20:13
Sunnyside píše:
Moniko
Já mám UR, jiný se mi nelíbil. Ale uznávám, že třeba s Moonem nebo x-landerem se mi líp manipulovalo, otočila jsem se prakticky na místě, stejně jako to jde s 4 Riderem. Záleží na tobě, který se ti víc líbí. Já dala přednost vzhledu, ale nelituju. :wink:

Posílám pár fotek s rok a půl starým dítětem ve fusaku. Karolína má cca 11kg a 73cm. Fusak máme slaboučkej Quinny, loni jsem jezdila s Emitexem 3v1, ale to jsem měla jiný kočár, těžko říct, jestli bych jí tam narvala v něm, ale asi ano.

A jedna spící Růžena :D

jé máte úplně stejnou barvu jako my, jen ten podvozek máme 4-rider. Mě se zase moc nelíbil UR :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.2.08 14:07

Tak jsem nafotila kam patří ty zahnuté vidlice, snad to bude vidět a snad se mi podaří i natáhnout obrázky, ne jen odkaz :)
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.2.08 14:09

Tak jsem nafotila kam patří ty zahnuté vidlice, snad to bude vidět a snad se mi podaří i natáhnout obrázky, ne jen odkaz :)
 Milada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.2.08 14:10

Tak tohle je ten druhý obrázek, první dva jsou stejné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.2.08 16:38

Holky když jste reklamovaly tu děravou folii, stačilo poslat jen stříšku, nebo celou sedačku?
Dík,
Milada
PS: Omlouvám se za ty obrázky, snad se mi podaří jednu z těch zpráv smazat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.2.08 21:13

Miladka dík za fotky

jinak jsem taky objevila dvě dírky na okénku, takže to možná vezmu potom zároveň s tou rukojetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí