Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJá jsem je tam taky nenašla, tak jsem rovnou napsala na informaci a paní mi hned odpověděla.
Je moc hodná a ochotná.
Jak říká jitka,napiš nebo zavolej pani vinterové,ona je v nabídce na netu nemá,ale dodá ti je a z vlastní zkušenosti vím,že kupovat něco u paní Vinterové je radost,za to jak se k tobě chová!!!! ![]()
Listicko.. ja uz zaregistrovana jsme ale asi rok jsem se neprihlasila..a ted uz jsem to zapomela.. to prihlaseni.. a tak jednam s adminama aby mi poradili co dal.. protoze na svoji email uz mi dalsi registrace nejdou.. Jinak moc dekuji za fotecky.. budu o tom uvazovat.. Ale asi bych do toho mela jit aby mi ty molitany taky nepraskly co? ![]()
Martino já už bych do těch chráničů šla po vlastní zkušenosti od začátku,protože takhle mě stejně jednou nemine kupovat ty molitanové až budu chtít jednou prodat kočárek, člověk s tím šetrně zacházel a ani ve snu by mě nenapadlo,že mi to popraská…
Tak jsem včera jela defakto poprvé ve sněhu s 3riderem (páč od února co se mi Péťa narodil,tak skoro žádný sníh nebyl) a docela to šlo,ale jak už jsem několikrát psala,fakt lituji že jsem si nakoupila urbanrider, 3rider je krásnej - jako sporťák vypadá naprosto úžasně,ale to zdvojené kolo nic moc… ![]()
Ahojky tak jsem se konecne zaregistrovala.. a i metrik mi sel po dlouhych chvilich vytvorit.. ![]()
No tak asi zvazim investici na ty chranice..
taky jsme dnes poprve vyjeli ve snehu.. a mame urbanrider.. maximalni spokojenost ![]()
Jé holky, tady to frčí
.. Jsem ráda za všechny vaše postřehy. Fakt myslíte, že ty chrániče se vyplatí mít už od začátku? Jsem počítala, že bych to řešila až někdy v létě. Za jak dlouho vám ta pěnová rukojeť popraskala?
Jo a paní Vinterovou rovněž vřele doporučuji. Kupovala jsem u ní fusak Aesthetic a je skvělá..
Díky holky za odpověď. Nám praskla ta pěna asi po roce. Ale dost často vozíme kočár v autě, kde se to asi stalo.
Holky,
a ta pěna nejde vyměnit za novou? Před Mutsym jsem měla x-landera a tam mi taky praskla, ale objednala jsem si novou a kočár byl jak novej. ![]()
Mně se ty chrániče totiž vůbec nelíbí
, radši bych měnila pěny, ale nevím, jestli ta možnost tu je?
Sunny je to mozne.. stoji to ale stejne jako ty chranice.. a neni jiste kolikrat to vymenis.. Ja to mam vymeneno zatim poprve.. a drzi.. Nic mene nechapu proc se na to nestahuje zaruka..
Já jsem s chrániči spokojená, nesnášela jsem ,když pršelo a pěna se nasákla.
Jinak já to mám na kočárku preventivně, mám ho už 11 měsíců, ale už jsme vyměňovali celé madlo. Měli jsme špatný materiál pěny na jedné straně a bylo to v záruce. Nevím, jak to probíhá jinde ale v Budějkách kdykoliv něco na Mutsíku máme tak vymění bez peněz. Berou to jako v záruce.
Co prosím děláte s koly, já je mám pěkně odřený ty disky.
Dík
J.
No ja mam taky ty disky uplne sedrene.. jeste ze to nejde videt kdyz s tim jedu.. ![]()
Kdyby jste mel nekdo nejaky napad urcite dejte vedet..
ahojte,
mam otazocku, ma 4rider uz vyrieseny problem s cvakajuce predne kolieska?
Je niekto kto tento kocik ma a je s nim spokojny?
Dakujem za odpovede, velmi mi pomozu pri mojom rozhodovani. ![]()
ahojte,
mam otazocku, ma 4rider uz vyrieseny problem s cvakajuce predne kolieska?
Je niekto kto tento kocik ma a je s nim spokojny?
Dakujem za odpovede, velmi mi pomozu pri mojom rozhodovani. ![]()
Ahoj,
tak problem s 4Riderem resim uz skoro rok. Koupila jsem kocarek v Rakousku, kde neni problem s reklamaci, ale i tak je to velmi neprijemne. Od zacatku co mam kocarek mne cvakani prednich kolecek hodne vadilo, chodim po meste a parku a je neprijemne pri prochazce poslouchat stale cvakani pri sebemensim hrbolu. Resila jsem to tesnenim primo na tycce kolecek. Po prvni reklamaci mi bylo sdeleno, ze to bude dobre a zavada je pry vyresena, druha reklamace byla nadale staly problem s kolecky a pri treti uz jsem se rozcilila a v sobotu si jedu pro novy kocarek URBAN RIDER, pry na nej reklamace nejsou. Uz se moc tesim, jeste chci dokoupit
u aretovacich prednich kol pro pripadne nakupy ve velkych centrech, prece jen v mensich obchodech se da lepe manevrovat.
Tak doufam, ze jsem te moc nezklamala, preji stastnou ruku ve vyberu kocarku, neni to tak snadne, prece jen to neni vec na kratkou dobu.
Iva
ahoj, pises ze mas kocik rok… nie je to skutocne uz vylepsene, ked sa tuto zavadu snazili vylepsovat, ja budem kocik kupovat pravdepodobne v roku 2008, ak dovtedy nebude stiahnuty z obehu… ale skutocne neviem ci to bude 4rider… prave kvoli tym reakciam
Zda sa mi vsak ovela lahsie ovladatelny ako urban, preto zmyslam tymto smerom.
Je ten zvuk naozaj taky neznesitelny?
Dakujem za odpoved, som rada, ze si vyjadrila svoj nazor, urcite to pomoze mnohym, kedze je to dolezite mat spravny kocik a navyse ak nie je za 5 korun.