Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1308
9.10.07 18:04

Ahojky,

sice ještě v praxi zkušenosti nemám, ale ten prodavač v Drážďanech mi ukazoval, že ty dvě zahnutý páčky jsou u sportovní sedajdy k správnému polohování. Při nasazování sportovní nástavby musí být ty packy ze sedačky mezi nějakýma dvěma dráty kostry nebo nad tím drátem (kruci vůbec teď nevím jestli je tam jeden nebo dva), aby se sportovní sedajda polohovala správně…

Nevím, jestli jsem to vysvětlila dobře, kdyby ne, tak dej Meduz vědět a já bych kočár vytáhla a koukla na to. Pamatuji si, jak to má být, ale popsat to správně asi nedokážu…

Takže dej kdyžtak vědět a já to vytáhnu. Ale vím, že mě na to fakt upozorňoval proč tam jsou..

To druhé nevím…

S boardem - jsem ráda, že je to lepší, i když to není asi ideální. Uvidíme, jak to bude v zimě u nás..

Jo a klidně bych malýho už pomalu do sporťáku dala… Když bude v tom nejvíc lehu, tak mu to už dle mě neublíží.. Ale uvidíš sama. Já přendávala Aleše do sporťáku Jané asi v 5,5m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.10.07 18:58

Zuzi, paráda díky moc. Já si myslela, že by to mohlo mít něco společnýho s těma tyčkama, o kterých jsem taky dumala, že tam asi na něco budou :lol:
Tak díky, kočár vytahovat nemusíš, už to zvládnu.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.10.07 23:32

Prosím vás, chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás nemá do sporťáku vložku od casualplay. Mylýmu jsou 3 měsíce a za chvilku budu muset asi koupit sportovní sedačku, tak by mě zajímalo, zda má význam kupovat do něj pro mimi tu vložku.
A ještě, nemáte některá náhodou sportovní sedačku Cargo Black? Mám v této barvě korbičku,ale sporťák jsem nikde naživo neviděla, tak bych byla vděčná za fotku. Nebo alespoň nevíte, jak tento materiál na sporťáku vypadá?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
18.10.07 22:30

Irbis ,viděla jsem sporťák Cargo black v reálu a líbil se mi úplně nejvíc ze všech typů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
24.10.07 13:35

Ahoja,
tak mi konečně došla na míru objednaná vložka do sportovní sedačky. Chci se Vám s ní pochlubit, protože je opravdu bezvadná.
Dala jsem si ji ušít hlavně proto, že sedačka nemá kolem hlavičky žádné bočnice a nejenže se tedy hlavička nemá kde opřít, ale v poloze nejvíc do lehu (jak to budu ze začátku používat), tam ze stran dost fouká, jelikož ta bouda tam už prostě nedosáhne.
""http://img521.imageshack.us/img521/8241/54029035gi5.th.jpg:http://img521.imageshack.us/…35gi5.th.jpg /> ""http://img205.imageshack.us/img205/6967/40772694yz2.th.jpg:http://img205.imageshack.us/…94yz2.th.jpg

Zkoušela jsem včera, jak bude sedačka vypadat i s nánožníkem a docela mě zklamalo, jak moc je daleko od dítka. U Zippy se dal připnout až skoro pod bradu ( a bouda sklopit až k madlu), ale tady je ten nánožník snad půl metru od dítěte a budu mu tam muset dávat víc deku a nebude krytý před zimním větrem.
Nemáte na to nějaký fígl??? Možná si ten větrolam udělám částečně z rozepnuté pláštěnky.
Pa pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
24.10.07 15:03

Medůzo proto jsem si ve finále nekoupila originální nánožník ,ale emitexový kde ho mám připnutý až u Péti!!!!
Ale vložka je šikovná,já když malej spinká pořád rovnám ty kraje boudy aby mu tam netáhlo!!!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
24.10.07 15:10

No vidíš, o tomhle jsem nevěděla. Kdybych se na to zaměřila, asi bych taky koupila třeba černý Emitex, takhle mu budu muset pod nos strkat deku. Já vím, že už jsem s tím trapná, ale Zippy je v tomhle prostě bezkonkurenčně vyřešený. Kdyby měl spojenou rukojeť, tak ho asi nikdy neprodám.
Ale jinak je Mutsy super, jezdí se s ním parádně a ještě líp se mi kličkuje mezi lidma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
24.10.07 15:43

MEDUZ a kde sis nechávala šít tu vložku??? Vypadá to fakt moc pěkně… Pravda je, že to naše zvíře půjde do sporťáku někdy v létě (červenec-srpen), takže vítr tak moc vadit nebude, ale na podzim a v zimě už jo..

A nánožník jsem taky dokoupila originál (ale já jsem byla zvyklá i z Jané, že ten nánožník je fakt jen na nohy a nikam dál, takže to přežiju).. Deka a pak fusak až pod bradu to budou jistit…

Ale do té vložky bych určitě šla… Dík moc předem za kontakt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
24.10.07 18:53

Zuzko,
dělá to jedna moc milá paní na Mimibazaru:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Poslala jsem jí rozměry, které potřebovala, a podle toho to ušila. Sedí to perfektně, i na pásy. Takže pokud budeš mít zájem, tak rozměry na Mutsy už má a nemusíš to ani měřit :lol: . Já jsem si nechala ušít se silnějšíma postranicema, ale udělá Ti jí klidně i třeba s igelitem na nožičkách atd., podle toho, jak si řekneš.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
25.10.07 10:40

Meduz díky moc!!!
Koukala jsem na stránky paní a asi do té podložky taky půjdeme. Ale počkám až na jaro, teď i tak bude vydání až hrůza.. Kdyžtak tě pak budu otravovat opětovně o poslání kontaktu a těch mír…

Jo a mám tašku na kočár, nakonec jsem neodolala super nabídce a máme tyrkysový Pro Bag od Red Castle (barva se mi hodí i k fusaku). Ta výbava je super i cena. Ale stejně počítám, že jí budu asi víc vozit pod kočárem než na rukojeti, když bude Aleš na boardu..

No už aby byla zima, těším se až vyjedeme :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.07 20:54

šířka sportoví sedačky

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak Vám vyhovuje šířka sportovní sedačky. Není 30 cm přecejen málo ? Uvažuju o koupi urban ridera a tohle vypadá zatím na jediný zádrhel :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.10.07 21:48

Ahojky taky me zaujala ta vlozka do kocarku.. Akorat se trosku bojim ze tam bude mala malo mista.. Kdyz dam jeste fusak.. A taky by me zajimalo kolik stoji ta vlozka.. moc dekuji za odpoved.

Jeste mam jeden dotaz.. dneska jsme poprve chteli dat sportak do auta.. A nesel mi slozit kocarek i ze sedackou. Jde to vubec? Manzel mi nadal ze korbicku uz mam prodanou a sportak jeste neumim slozit..Tak prosim pekne o radu..

Dekuji

Martina

• Citovat
  • Upravit
7
28.10.07 22:09

Ahojky, :D
prosím o radu, mám taky kočátek Mutsy - nyní již sporťák. Jsem z něho trošku neštastná. :roll: mám pocit, že na malého fouká a nánožník je dost nevychytaný. Prosím jaký fusak si mám do něj koupit? Měla jsem od Aesthetic, ale moc se mi nešikuje do sportáku, vadí mi ty díry u nastavitelné délky. A taky mám ted barvu Coffe a fusak byl do korby zelený, ale to byla kolekce 2006 a ted se už nedělá. Originál fusak mi přijde dost malý a nějak si ted nemohu vybrat.
Díky Jitka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.07 22:33

Jitus ja osobne ted mam fusak od Emitexu.. a zatim jsem spokojena.. Nanoznik jak rikas nic moc..ale fusak dam male az k nosu a je ji teploucko. Na tezsi zimu asi vyuziju plastenku.. aby ji tam z tech stran nefoukalo..

Martina

PS: skladas sportak do auta?

• Citovat
  • Upravit
1751
28.10.07 22:45

Já jsem koupila černej fusak Quinny, mám ho i do Zappa, ale myslím, že je to jedno, když se to sladí barevně, padne tam dle mého jakýkoliv. :wink:

Ta vložka vypadá fakt fajně, je to pravda, že když mi malá v létě spala v kočáru, padala jí hlava a neměla si jí o co zapřít. :? Muchlala jsem jí tam plenu, tohle je fakt dobrý řešení. Když bude fusak, tak dle mého být nemusí, protože dítěti nebude sklouzávat hlavička ke straně, ale na léto je to ideální.

Když kočár skládám, vždycky odendám sedačku z koleček, spolu to asi složit nejde.

Zuzicak
Ty tyčky by mě taky zajímali, moc jsem to nepochopila. :( Mohla bys to vysvětlit podrobnějc nebo třeba vyfotit? :wink: Byla bys zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí