Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
TehotnaTerezka
28.1.08 08:41

Ahoj holky,
sice je jeste docela brzo, ale dostala jsem nabidku na koupi starsiho kocarku Mutsy a jsem docela pro (UrbanRider).
Jen se nikde nemuzu dopatrat, kde se vlastne ten kocarek vyrabi, odkud ta firma pochazi, nevite nekdo?
A pak jsem se jeste chtela zeptat, jestli neni prilis siroky. Myslim kola. Vejde se vam vsude?

Diky moc

• Citovat
  • Upravit
MaK
5063
28.1.08 08:49

Terezko Mutsy je z Holandska :wink:

a šířka-ještě se mi nestalo,že bych se někam nevešla,vždycky to těsně vyjde-dveře,výtahy a tak.

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
28.1.08 08:54

Ahoj Terezko,
já myslím, že jsou z Holandska, nejčastěji jsem totiž lezla na stránky www.mutsy.nl
Co se týče šířky, tak je zhruba stejně široký jako Quinny Speedi, prostě jako ty větší kočárky. Já se s ním třeba do našeho pidi výtahu vejdu, ale tip ťop a třeba u doktorky si musím u vchodu otvírat i druhé křídlo dveří. Nicméně do výtahů tam se ale vejdu taky, takže se snad nemusíš bát, že by byl nějak mooooc široký.M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.1.08 09:45

Meduza na tech strankach jsem taky byla, ale vubec jsem si nevsimla, ze adresa konci na NL :lol:
diky
ja do vytahu nepotrebuju, takze by to zase tolik nevadilo, ale videla jsem ten kocarek ted nazivo s autosedackou a prisel mi prave ten podvozek docela obrovsky, ale to mohlo byt tim pomerem k autosedacce
no musim se na nej zajet podivat,
zatim diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.1.08 23:09

Ahoj holky,
já jezdím s 4riderem spokewheel už rok a jsem spokojená. Až na pár zádrhelů je bezproblémový. A skvěle ovladatelný

Jednou nám v zoo upadlo zadní kolo :D , zjistili jsme že vypadly šroubky (asi se vyviklaly po těch příšerných terénech co s ním absolvujem), tak jsme tam dali vlastní a drží.

Kolečka s jednou osou nezešišatěla a ty přední rachtají vzhledem ke konstrukci přiměřeně. akorát mě štve že když jsou odaretovaný tak na nerovnějším povrchu vibrujou :?

no a v poslední době řeším rukojeť. Guma nám sice nepraská, ale zato se ten prostředek, jak se to tlačítko, nějak vyřachtal. Zkoušela jsem rukojeť u jednoho Urban ridera a bylo to zrovna tak. Mohl by to být důvod k reklamaci?

• Citovat
  • Upravit
30
28.1.08 23:13

Aha, nechtěla jsem to napsat jako anonymní. Tak oprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.2.08 22:15

Re: Kočárek Mutsy

Anonymni píše:
Ahoj,
už dlouho hledám na internetu vhodný kočárek, naše miminko se má narodit v srpnu tak potřebujeme nějako normální velikost korbičky pro zimní fusak, na internetu mě nadchl kočárek Mutsy, je to přesně pdole mých představ, je mi připadá dost malý. Máte někdo s tímto kočárkem zkušenost?Díky za zprávy

Kočárek mutsy,mám červený a malou jsem tam měla do 7 měsíce a nejsme zrovna malý :lol: .Mutsy tu korbičku má větší jak quinny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
5.2.08 13:50

Tak si představte, co jsem dnes objevila na naší sportovní sedačce.
Poprvé jsem odrolovala ten čtverec nahoře na boudě, abych na Ondru líp viděla, a zjistila jsem, že na tom igelitu mám několik malých dírek! :roll:
Tuším, že se tam asi udělaly, jak jsem jezdila v zimě se zataženou boudou a ten igelit, jak tam byl smáčknutý, tak popraskal.
Pěkně mě to štve a říkám si, ještěže jsem takhle nevozila i tu origoš pláštěnku dole na podvozku, jak jsem plánovala, protože by možná dopadla stejně.
Nestalo se to taky někomu z Vás? Předpokládám, že reklamaci mi neuznají (určitě řeknou, že jsem s tím neměla jezdit v mrazu), ale při prodeji to bude vadit.
Ach jo, ale jinak jsem s kočárkem pořád spokojená, jezdí nádherně a rukojeť se taky drží!!!
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.2.08 14:30

Meduzo zrovna včera jsem na to taky přišla,že tam mám dírku,ale paní co mi v obchodě prodávala kočárek mi říkala,že se to stává a že na to lze uplatnit reklamaci. Dneska tam jdu,tak ti dám vědět co se dozvím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
5.2.08 14:33

Tak jsem tam teď volala a prý se na to reklamace vztahuje a už mi paní objednala nový!!! Jupíííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.2.08 17:05
Meduza píše:
Tak si představte, co jsem dnes objevila na naší sportovní sedačce.
Poprvé jsem odrolovala ten čtverec nahoře na boudě, abych na Ondru líp viděla, a zjistila jsem, že na tom igelitu mám několik malých dírek! :roll:
Tuším, že se tam asi udělaly, jak jsem jezdila v zimě se zataženou boudou a ten igelit, jak tam byl smáčknutý, tak popraskal.
Pěkně mě to štve a říkám si, ještěže jsem takhle nevozila i tu origoš pláštěnku dole na podvozku, jak jsem plánovala, protože by možná dopadla stejně.
Nestalo se to taky někomu z Vás? Předpokládám, že reklamaci mi neuznají (určitě řeknou, že jsem s tím neměla jezdit v mrazu), ale při prodeji to bude vadit.
Ach jo, ale jinak jsem s kočárkem pořád spokojená, jezdí nádherně a rukojeť se taky drží!!!
 M.

Rukojeť drží? To se máte. A jak dlouho s mutsym jezdíte? Okénko mi naštěstí nepopraskalo, i když jsme jezdili v mraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.2.08 17:20

Mám takovou prosbu, nemohly byste někdo nafotut spodek Mutsyho zepředu, jak jsou na sportovní sedačce takové zahnuté drápy. Nejsem si jistá, jestli to mám dobře nasazené. Jedno jaký podvozek.

Dík moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
5.2.08 19:42

No my mame uz taky male dirky na te boudicce.. myslela jsem si ze je to kvuli toho ze kdyz zklapuji boudicku, takze ji nechavam odkrytou.. ale to asi tim nebude kdyz jste to celou zimu neodkryvali a presto to mate popraskane.. Chtela jsem se zeptat na tu reklamaci ale musite poslat cely sportak ze? Nevim co bych bez nej ted delala jak bych jezdila ven.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
6.2.08 08:47

Rupinko no to jsem taky řešila jestli tam kvůli tomu bubu muset poslat celý kočár,ale paní říkala,že nejříve musí ten průzor v Libfinu objednat a že prý kočár nebudu mmuset posílat. My jsme spolu mluvily včera jen tak narychlo,takže až budu moudřejší tak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
6.2.08 13:26

Jů, Lištičko, díky moc. A mluvila jsi přímo s někým z Libfinu, nebo s prodávající, co Ti kočárek prodala??? Díky moc.
I když je to super zpráva, stejně si moc šancí nedávám. Když neuznávají prasklé madlo… :cry: , které je podle mě jednoznačně závada výrobku, tak chci vidět ty prasklinky. Už jsem napsala do obchodu, kde jsem kočár koupila, a ještě jsem přidala foto, tak uvidím, co mi odepíšou.

Tonyo, s kočárkem jezdím necelých osm měsíců denně.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4