Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridervzkaz pro zlatíčko-máme barvu ice blue a od listopadu je jako nová musím ale samo do těch s prominutím sraček použít občas pláštěnku.fusak máme origoš Eskimo ten co se zužuje-super teplý,doporučuju.mám ale jednu připomínku-nevím jestli bych riskovala koupit mutsíka pro letní mimi-nevím jestli by se vešlo do korbičky ještě celou zimu.je to ovšem věc do diskuse,manžel se mnou nesouhlasí a má pravdu,že nikdo nevíme jak velký ten prcek bude.osobně bych ho přála všem,podvozek je bezkonkurenční a celý ten systém se sedačkou Cabrio skvělý.nedoporučuju ale kupovat Joey korbu,je opravdu užší než ta normální řada.zdravím a přeju štastnou ruku
Prosím vás maminy,pořád mi nějak nejde do hlavy ten sporták od Mutsy,k němu je stříška zvlášt nebo se sundavá z hlubokého,nikde nemůžu najít foto sportáku se stříškou,nevíte o nějaké adrese kde bych na to mrkla?A také mi přijde ten sportak hodně vysoko od země,tedy když je v poloze spinkaci,je to zvláštní.A jakou k tomuto kočárku máte autosedačku(Mutsy urbanrider čtyřkolka).Mutsy se mi libí,ale ten sporták mi přijde zvláštní .Děkuji za každou odpověd.
![]()
Děkuju vám holky moc za vaše zkušenosti. Budu asi doufat, že bude mimísek malej, protože se mi Mutsáčci strašně líbí a jinej kočárek asi nechci ![]()
Sportovní sedačka je se stříškou vidět na:
http://www.babylife.cz/…ts/zbozi.php?…
A někde jsem na netu zahlídla, že se dá přikoupit i taková plastová rovná na léto. Vypadalo to zajímavě.
Jinak na podvozky MUTSY pasují sedačky MAXI COSI buď CITI nebo CABRIO.
Jo a korbičky Joey se mi moc nelíbí - buď půjdu do tý černý Cargo se zipama nebo do tý bledě modrý - ta je nádherná.
V kolekci 2006 mají novou barvu - takovou tmavě růžovou - já teda růžovou miluju ale tahle je zrovna hrozná ![]()
Holky,
ja mam korbicku JOEY a nemuzu si stezovat. Stella se mi tam vejde v pohode i s fusakem, a ted mame 6 kg:-))) A jeste je tam vcelku misto…
Navic, mne se libila designem vic nez normalni korbicka…
Dotaz na sportacek - nemuzu slouzit, uz si to nepamatuju a sportacek mame za skrini a musela bych ho vytahnout:-)))) A na:,–(it:-)))
Korbicku mame v barve cerne se stribrnou, myslim, ze je to napadny a prakticky, jezdime ven temer kazdy den a zatim, i v tom sajrajtu, co je venku, je kocarek krasnej. Jednou za cas prejedu mokrym hadrikem, jinak udrzba zadna:)))
Nicol a Stella 11 tydnu
Jé tak to jste mě moc potěšili,těd už alespon vím jak ten sportáček vypadá,je moc hezký a né zvláštní jak jsem si myslela ![]()
Ahoj, mam Urbanrider a musim potvrdit co uz tu bylo napsano. Je to skvely kocarek a za ty penize stoji. Diky skladnosti a minimalni vaze navic nepotrebuji golfky, takze dalsi uspora. Pro pripad nouze mam na dite satek.
Autosedacka - urcite Cabrio. Je skvele polstrovana, mekoucka a hlavne bezpecna. Jestli jezdite autem jen obcas, tak existuje i levnejsi varianta, ktera pasuje na adaptery na Mutsy. Bohuzel ted nevim, jak se jmenuje, ale nabizeli mi ji v AAA v Praze, tak tam muzes zkusit zavolat.
Plastenka- doporucuji koupit originalni, je sice draha, ale kvalitni. Na rozdil od univerzalni jde na sportak na:,–(it i kdyz je dite celem k tobe. My ji v zime vubec nesundavame, pouzivame ji jako vetrolam a zvetsi se tak kryta cast boudicky a na dite nefouka ani z boku.
Co nedoporucuji je slunecnik. Koupili jsme ho a hned zas vratili. Nijak se nelisi od polskych, ani kvalitou ani uzitnou hodnotou.
Luci
Tak já mám letní mimčo narozený 30.7.,ted je dlouha 72cm a do korbičky se ještě vejde(nesmí mít bambuli
)Jsem ted ve fázi,že jeden den jezdí v korbičce,pokud jedem jen na spací procházku,a když jedem někam na delší dobu,tak má sportak,aby měla přehled.Barvu máme béžovou a ještě nebylo třeba čistit a koukala jsem,že se dá potah z korbičky odepnout a vyprat.Autosedačku máme orig.Mutsy má tři polohy je do 10kg.
Jednu chybičku bych viděla v tom,že ten sporták je docela nízko a nevejde se pod něj nějaká objemnější,vyšší taška na nákup.Tak se chystám mrknout na ty batohy,který se dají přidělat na ten sporták.
Holky máte ten batoh?Spokojenost?
PS:Zdravim Niki a Stellinku
Ja jsem si ke kocarku koupila tasku. Je vyborna, ma spoustu prihradek a take se da pripnout zezadu k sedacce. Ma to nevyhodu, ze kdyz dite usne a operadlo sklopis do taska se nedostanes. I pri nasazene plastence je hur dostupna.
Fusak - take jsem obhlizela originalni, ale nakonec jsme koupili aesthetic 3v1. Je skvely! Lehounky, teply, da se ruzne prizpusobovat autosedacce kocarku, vytvorit diteti kapucu, nebo pomoci zipu odepnout spodni dil pro male dite a vetsimu ho zas pridat, takze se da pouzivat nekolik let a stale je veliky na miru.
Levnejsi variantu vyrabi emitex, ale s tim nemam zkusenosti.
Luci
Chtěla jsem se zeptat,opravdu dělají i originalní autosedačky Mutsy?,kde koli jsem nakoukla na tyto kočárky tak odkazovali na autosedačky Maxi cosi.Tak pokud víte o nějaké stránce kde jí nabízejí,ráda bych to omrkla.děkuji ![]()
Ahoj holky…taky uvažujeme o kočárku MUTSY…nejdřív mi přišel obludnej…ale na druhej pohled jsem se do něho fakt zamilovala,je perfektní......někdo jste tu psal o té boudičce......na netu nikde není…nemohli by jste sem holky někdo vložit foto toho sporťáku s boudičkou.......pokud to jde,nebo jestli máte někde svoje deníčky tak alespoň nasměrovat,manža by to rád viděl.......my máme ještě dost času,ale ........díky moc
Holky omluvám se nějak jsem to přehlídla,už jsem ty stránky s tou boudičkou na sporťák našla......jsem ráda že si ho chválíte…moc se mi líbí
Ahoj maminky!
mam jen dve otazky:
Diky moc za odpovedi!
lejla
Edith,tu autosedačku Mutsy mám ze Skotska.Odkaz dávám dolu,snad to tam najdeš,kdyby ne,tak mi napiš(nebo kdokoli) e-mail a já pošlu foto z rodinného archivu ![]()
Olisa
http://www.glasgowpramcentre.co.uk
Tak ten výše uvedený odkaz nefunguje
Tak vkládám další
http://www.mutsy.nl/