Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
22.4.11 21:14

Preju pekny vecer:) a diky za zkusenosti s malyma koleckama, asi je zakoupime a uvdime:)))prijde mne to fajn alternativa:)

Jinak fun seat nam nabizela pani od ktery jsme koupili jeteho Urbana asi pred trema tydny . Pokud ho jeste ma myslim, ze rada proda a za rozumnou cenu. Kontak na ni kdyztak polu mailem, pokud mate zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.4.11 00:44

Jo určitě mám zájem! Písněte prosím na ssisley@seznam.cz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.4.11 00:47
MMartina1 píše:
a jak přidělaný jinak?

No že je pokaždé jinak hloubka sedu. Kde se to šteluje? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
23.4.11 09:35

a nebude to neupevněním toho suchého zipu , co je pod sedačkou ?Má se prý přidělat k těm tyčkám na podvozku. (o jehož existenci jsem do nedávna nevěděla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.4.11 10:09
Ráďa69 píše:
a nebude to neupevněním toho suchého zipu , co je pod sedačkou ?Má se prý přidělat k těm tyčkám na podvozku. (o jehož existenci jsem do nedávna nevěděla? :mrgreen:

No já si právě říkala k čemu tam je :mrgreen: Ale i tak příjde že spíš to závisí na tom jak tam tu sedačku dám. Zda ji dávám jak kdyby zepředu že mám háky před tyčkama nebo z vrchu a háky mám za tyčkama. :roll:

A i když mám háky před tyčkama tak mi stejně kočárek nejde se sportovní nástavbou složit :roll:

Jo a nevíte někdo zda se dá připevnit stříška k funseatu? … a je lepší na léto stříška jak normální boudička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.4.11 11:48
Ráďa69 píše:
a nebude to neupevněním toho suchého zipu , co je pod sedačkou ?Má se prý přidělat k těm tyčkám na podvozku. (o jehož existenci jsem do nedávna nevěděla? :mrgreen:

nepřidělává se k podvozku, ale k tyčce co jsou na ní ty háky na jízdu po směru ( kdyby to bylo k podvozku tak to musíš pořád rozepínat při sundavání - tahle ne )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.4.11 14:16
ssisley píše:
MMartina1 píše:
a jak přidělaný jinak?
No že je pokaždé jinak hloubka sedu. Kde se to šteluje? :roll:

jo, tak to budou ty sucháče, pokud teda je sedačka proti směru jízdy. Taky jsem o tom, dokud se pár stránek před nerozběhla „suchozipová“ diskuse, neměla ani páru. Posadit sedačku a siché zipy „zalepit“ okolo těch tyček. Jestli je sedačka posměru, tak háky dát před ty tyčky směrem ke stupátku.
My jezdíme zatím proti směru a je fakt, že dokud jsem o těch zipech nevěděla, tak se mi malej furt jaksi v sedu hroutil, ujížděla mu ta sedačka. Teď jak jsou tam ty sucháče, tak už je to OK. Akorát, jak psaly holky, zapomínám, když skládám kočár do auta, ty sucháče rozepnout. To pak mlátím sedačkou ve vzduchu, než mi to dojde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.4.11 14:38
MMartina1 píše:
jo, tak to budou ty sucháče, pokud teda je sedačka proti směru jízdy. Taky jsem o tom, dokud se pár stránek před nerozběhla „suchozipová“ diskuse, neměla ani páru. Posadit sedačku a siché zipy „zalepit“ okolo těch tyček. Jestli je sedačka posměru, tak háky dát před ty tyčky směrem ke stupátku.
My jezdíme zatím proti směru a je fakt, že dokud jsem o těch zipech nevěděla, tak se mi malej furt jaksi v sedu hroutil, ujížděla mu ta sedačka. Teď jak jsou tam ty sucháče, tak už je to OK. Akorát, jak psaly holky, zapomínám, když skládám kočár do auta, ty sucháče rozepnout. To pak mlátím sedačkou ve vzduchu, než mi to dojde. :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mám to taky tak :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
23.4.11 16:56

Tak jsem nasadila ten slunečník z Dětskýho ráje a okamžitě sundala :roll: :mrgreen: Vypadá to teda hrozně :roll: Pokud se to někomu líbí, ok, ale na mě se k tomuhle kočárku slunečník teda nehodí, připadala jsem si jak Pěnička a paraplíčko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Navíc to nestíní, je malej, slunce stejně většinou svítí zešikma, tak je to spíš „na parádu“ , v tomto případě spíš pro smích :lol: :roll: To by ho člověk musel mít naraženej na hlavě :think:

Prostě nedoporučuju! Ani jsem to nefotila, páč bych se musela stydět :mrgreen: Myslím, že clona postačí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.4.11 19:45

jo, my jsme taky chtěli na hlubokým honit vlnu se slunečníkem :lol: . Ale je to naprd. Pořád s ním člověk kroutí podle toho, kam zrovna zatočí a jak svítí sluníčko. Nu což, ukroutili jsme tímto způsobem kloub a koupili jsme si clonu. Ta je fakt nejlepší.
Akorát já si budu muset koupit tu safety, protože mám tu stejnou jako Mafi a ono přes ni není vidět a malej se rozčiluje.
Jo a připojujeme se do klubu těch, kteří s přechodem na sporťák v kočáře prostě nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.4.11 19:47
Bébka píše:
MMartina1 píše:
My jezdíme zatím proti směru a je fakt, že dokud jsem o těch zipech nevěděla, tak se mi malej furt jaksi v sedu hroutil, ujížděla mu ta sedačka. Teď jak jsou tam ty sucháče, tak už je to OK. Akorát, jak psaly holky, zapomínám, když skládám kočár do auta, ty sucháče rozepnout. To pak mlátím sedačkou ve vzduchu, než mi to dojde. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mám to taky tak :pankac: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: vždycky si říkám, že už jsem fakt magor, že na to pokaždé zapomenu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.4.11 21:02

to je spis o vkusu…me se zas strasne nelibi ta striska ale na sportaku kdyz neni bouda ale jen slunecnik tak se mi to libi moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.4.11 22:00

Tak to já jsem pořídila vše :-) nejdříve clonu Safety, ale pokud slunce svítilo přímo, tak jak kdyby tam nebyla protože je průsvitná. Teď jak je Deny už větší a sám sedí tak už je to lepší. Nechávám třeba boudičku sklopenou a jen natáhnu clonu a tak mu to hezky profukuje a přitom lehce cloní.
Slunečník jsem koupila protože byl v akci a moji oblíbené barvě :-D a využívám jej víc než jsem si myslela, že využiju :-) …teda pokud zrovna nefouká :-D Je dobrý když někde sedíme tak aby před sebou neměl clonu, ale jen si natočím slunečník. Včera jsem jej měla bez boudičky, tak jsem za něj byla ráda a vypadalo to moc hezky.
Ale stříšku asi pořídím taky :-) k té teda slunečník nejde jelikož stříška dělá kočárek hodně sportovním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
23.4.11 22:06

Jo jinak malej mi ve sporťáku taky nechce spát :-D Posledně už byl tak vyřízený že usnul na madle :-D
A tak když už fakt hodně prská, tak mu dám polohu do lehu, ručičky odlepím od madla a položím jej :-D zatáhnu boudičku, clonu, aby měl intimko dám muchláčka a za dvě minuty chrní 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
24.4.11 16:51
ssisley píše:
Jo jinak malej mi ve sporťáku taky nechce spát :-D Posledně už byl tak vyřízený že usnul na madle :-D
A tak když už fakt hodně prská, tak mu dám polohu do lehu, ručičky odlepím od madla a položím jej :-D zatáhnu boudičku, clonu, aby měl intimko dám muchláčka a za dvě minuty chrní 8-)

:pankac: mě taky. Jezdíme, on si opřel hlavu o madlo a za chvíli mi to nedalo a koukám a on chrní :mrgreen: . Ale to už byl fakt hodně vyčerpanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí