Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
29.4.11 19:22
Bébka píše:
MMartina1 píše: :lol: :lol: horňák. Jsou to ale nervy, že jo.
Strasny! Nejradsi bych mu tam v tom jidle obcas tu drzticku vymachala :-D:-D:-D

:lol: :lol: :lol: :lol: . U nás lítají lehké děvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
29.4.11 21:25
MMartina1 píše:
Bébka píše:
MMartina1 píše: :lol: :lol: horňák. Jsou to ale nervy, že jo.
Strasny! Nejradsi bych mu tam v tom jidle obcas tu drzticku vymachala :-D:-D:-D
:lol: :lol: :lol: :lol: . U nás lítají lehké děvy :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.4.11 00:03
Bébka píše:
MMartina1 píše:
Bébka píše:
Muj drak ma v temer 11m 8kilo! Zacalo to prikrmama. Nechce jist temer nic. Hlavne kase,po kterejch se pribira!! Takze taky boj!!
:mavam: óoo cítím s tebou, nedávno jsem potkala kámošku se stejně starým mimčem, držela (tedy to dítě) v ruce rohlík a žmoulala ho, jsem myslela, že se půjdu utopit do nedaleké řeky :-P. Já ho vykrmuju těma tekutýma kašema od Nestlé do flašky :jazyk: .
nechce flasky,nechce um,nechce kase :roll:
Prso,prso,prso,to je jeho :-D Tusim,ze budu kojit do skolky :-O
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak já ti závidím :oops: no, teda dobu do školky ne, ale stejně je to super!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.4.11 20:29

Rybko, zkoušela jsem ten tvůj způsob ukotvení tím sucháčem, ale nevím, jestli jsem to dělala dobře, protože i když jsem to velmi napevno připla k té tyčce, co z ní čouhají ty háky, tak se mi sedačka houpá dopředu nebo dozadu (nebo možná to líp popíšu, kdy řeknu, že ten sed lítá nahoru nebo dolů). Nezdá se mi to moc bezpečné a ani pohodlné, protože malý mi vlastně v sedačce visí rozkrokem opřený o ten dolní popruh. Tak se asi raději vrátím k tomu klasickému upoutání. Možná, až se někdy potkáme, tak mi to ukážeš, jak jsi to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.4.11 20:36

tak sem se schvalne byla podivat na ten muj kocar…kvuli suchacum :mrgreen: no a ja tam ten suchac mam tak kratkej ze na zadnou tu tycku vubec nedosahne :mrgreen: ale sedacka i tak drzi jak pribita…nikam se nehoupe ani neposouva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.4.11 23:38

Mně se taky nepodařilo nikam ten sucháč připnout a už vůbec nevím proč je tam ten patentek :roll:
A složit mi to prostě se sportovní nástavbou taky pořád nejde. :nevim:
Zkusím zajít do Babyparku ať mi to ukážou :oops:

Jinak jsem pořídila slunečník a jsem s nim spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.5.11 08:09

ahoj ssisley,

krásně vytuněný, já mám ted tohle zelenkavý období, takže tvoje kombinace je ta nej :pankac:

jo a přidávám se k těm, co sucháč hlava nebere, mně taky nejde nikam, kdyby se vám někomu chtělo to nafotit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.5.11 08:48

tož jak říká Bébka, já zalehnu a focnu to. Mě ten sucháč teda fakt pomohl. I když malej sedí krásně, teda normálně, tak když nemám zachycenej ten sucháč k tomu podvozku, tak mu to furt ujíždí (asi se nějak divně mrví či co) a je tam potom takovej pokroucenej. Ale zase jak říká Rybka :lol: , tak to pak nejde dát do aspoň pohodlného pololehu, takže když spíme, tak to zas rozepínám :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.5.11 23:49

zkusila jsem to vyfotit

takže první fotka sed - samozřejmně bez suchého zipu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.5.11 23:49

leh bez suchého zipu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.5.11 23:50

leh se suchým zipem na sport. nástavbě

když jsem zkusila dát zip na podvozek, tak se mi z toho zkoseného lehu stal rovnou takový ten polosed jako kdyby tam ten sucháč nebyl.

Můj chytrý skoro muž mi přeložil to varování co je na podvozku - takže podle toho co říkal by to mělo být opravdu poutání k podvozku - k tyčkám ( ač já postrádám smysl )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.5.11 08:48
rybkabezvody píše:
leh se suchým zipem na sport. nástavbě

když jsem zkusila dát zip na podvozek, tak se mi z toho zkoseného lehu stal rovnou takový ten polosed jako kdyby tam ten sucháč nebyl.

Můj chytrý skoro muž mi přeložil to varování co je na podvozku - takže podle toho co říkal by to mělo být opravdu poutání k podvozku - k tyčkám ( ač já postrádám smysl )

tj hodne dobry, tak hodne v lehu ho nemam! :palec: vyzkousiiim

• Citovat
  • Upravit
17984
2.5.11 17:29

Improvizace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
2.5.11 18:03
Bébka píše:

:lol: :lol: :lol: , takhle jezdí teď Mutsyny po Praze? :pankac: :pankac: . Tož ty my tady na Moravě sme zase mimo :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
2.5.11 19:10
MMartina1 píše:
Bébka píše:
:lol: :lol: :lol: , takhle jezdí teď Mutsyny po Praze? :pankac: :pankac: . Tož ty my tady na Moravě sme zase mimo :-P :-P

To je nejnovější tunning model z Holandska :mrgreen: :pankac:

Nemám pláštěnku, je na reklamaci :roll: , tak jsem si nechala ušít od pani na MMB nějakou univerzální minipláštěnku na zakrytí boudy a nohy jsem mu šoupla do fusáčku z igelitky :mrgreen: :mrgreen: On byl suchej a ještě spokojenej, protože si tašku držel za ucho :mrgreen: a já totál mokrá :roll:
No, hlavně že to funguje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4